SNEG

irenchy · 250217

Rinchy

• Moderator
Odgovori #270 : 27 December 2005, 17:05:45
Evo ena malo slabša slika,bom jutri poskusla kakšne boljše,samo v snegu mi vse tako zapacane pridejo... :-\

LP,Nina

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #271 : 27 December 2005, 18:20:06
Nas cel dan ni bilo tako,da ne vemo koliko je snega...tu ga je 3cm več kot zjutraj...samo,da je doma padalo skoraj cel dan ;D.
Smo pa imeli zaradi snega že prometno nesrečo takoj zjutraj---nič hujšega ampak šok je pa bil :-[.

Lep zasnežen pozdrav :-*

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

Zala

• *
  • moj moj:)
Odgovori #272 : 27 December 2005, 18:25:31
joooj pri nas ga je pa že 30 cm...zdej pa je že dost :P

Zala & Ares

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
Odgovori #273 : 27 December 2005, 19:18:30
Lilit ni zakaj  ;D A rabiš še več  ;) ;) ;D ;D ;D Zdej ti ga ne bom poslala sam deset centi ampak tak okol enga metra da bo za neki časa  ;D ;D

Uglavnem norišnica. Pada že cel dan, Neonu sam še glava ven moli pa veste kok je velik pa je še od prej prec velik snega  ::) Z mami sma kidale k budala. Dovoz (okol 30m) je cel skidan. Ampak ko se sprehodiš po dovozu je pa ko be šel po bb stezi. Me prav skrbi kam bomo zjutraj sneg metali  ::) Pridte po njega. Jaz ga mam dost, Neonu pa tud ni več po volji da ga je tok.

telo medveda omiljeno gibčnostjo tjulnja; vesele in iskrive oči delfina ter srce, ki je bilo tako mehko, tako zvesto in tako polno ljubezni, kot je bilo lahko le srce novofundlandca!

http://myneon.webs.com
http://neyka-neon.moj-album.com

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
Odgovori #274 : 27 December 2005, 21:18:55
Ja, Neyka, prosim, ker pri nas ga je ze dez vsega stopil :-[

Ampak sem bila cez dan v Ljubljani... kaksna snezna pravljica... ma vam prav zavidam :)

battito animale

Mašy

• *
Odgovori #275 : 27 December 2005, 21:44:30
Slikci za sedaj le od Mike-ca (v priponki), popoldne pa tudi od starejših treh. ;)

Ok, sem napol prekršila obljubo. :-[ Imam samo Tarove slikice (pa še te niso ne vem kako dobre - so temne in čudne ;D), Tysona in Pageca pa obljubim jutri (bom držala obljubo). :D ;)

Evo, kliknite na Tarovo sličico pa se vam odpre album:

Lp, Maša

S1b

• *
Odgovori #276 : 27 December 2005, 21:50:26
mene hrbtenica od kidanja boli, pomagajteee  :P !!!!

http://siberius.moj-album.com/
veter piha skozi tunel z hitrostjo 100 km/h, polž plazi skozi isti tunel z hitrostjo v=1,00002km/h. koliko palačink lahko natlačimo slonu v rit če vemo da čungalunga stane 10 tolarjev ?

KamI

• *
  • ..it's nice to come home to a warm cat.
Odgovori #277 : 27 December 2005, 22:02:37
Cosmodisk, pa bo  ;D

"In order to keep a true perspective of one's importance, everyone should have a dog that will worship him and a cat that will ignore him."  - Dereke Bruce

Val in Pasha

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #278 : 27 December 2005, 23:06:29
mi smo obupal nad kidanjem....pokidaš eno stran pogledaš na drugo stran dvorišče že vse zamedeno....pa se ravno mim hiše pelje traktor ..oči zažvižka pride pokida in je... ;D ;D

lp

DOGS ARE NOT OUR WHOLE LIFE, BUT THEY MAKE OUR LIVES WHOLE!
Roger Caras

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
Odgovori #279 : 28 December 2005, 07:09:26
Elvir masažo rabiš ni kej ... da te ne bo "heksnšus" zagrabu pol si pa u riti  ;D :D

Lanyca

• Gost
Odgovori #280 : 28 December 2005, 10:45:49
Pri nas sta kidala babica in ati zunaj na pločniku.
Notr pa sploh noben ni pa pride mama domov pa pravi:"Larisa glej kako dvorišče imamo pojdi nam ga malo pokidaj, ne da samo sediš za računalnikom!" ::)
Hvala lepa sem vzela Lano in sva se šli ven na dvorišče igrat, bogo sem jo čisto dol skepala, zdaj pa imamo dvorišče še vedno celo zasneženo. ;D
Mene ne moti.
S1b lahko prideš k meni na masažo. lol ;D

Lp

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #281 : 28 December 2005, 13:38:46
Padavine se bodo zvečer zopet okropile...medlo bo in zelo mrzlo ;D.

Jaz pa s svetimi 3. krajli okol šetam,kot da ni drugega dela >:(.Zdele grem z Ronam na sprehod v "fotoshoting" potem pa nazaj med kralje :X.Namesto,da bi smučala pri bratrancu grrrrrrrrrrrrrrrrrr!Počitnice za en drek,fej!

Drugače pa kidanje...mi mamo tak fajn desca ;D.Pride in zorej vse dvorišče pa še posuje hehe.Znajdet se je treba ;).

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Neyka

• Pesjanar
Odgovori #282 : 28 December 2005, 13:46:21
No ja jaz in mami sma od kidanja precej boge. Dele tko narahlo pada sneg...proti večeru pa menda okrepitve...sploh nočm pomislit

Lilit na pošti so mi rekli daje prevelka količina pa ne morjo zapakirat Dortodor pa isto  >:( >:(  ;) ;)  ;D ;D Tak da sneg ostane doma grrr Ma sej bo že. Na živce gre pa zdej že Neonu, ker a je tok da sploh ne more več hodit.

telo medveda omiljeno gibčnostjo tjulnja; vesele in iskrive oči delfina ter srce, ki je bilo tako mehko, tako zvesto in tako polno ljubezni, kot je bilo lahko le srce novofundlandca!

trigi

• Administrator
  • V eni roki nosim sonce, v drugi roki zlati smeh...
Odgovori #283 : 28 December 2005, 13:53:41
heheh

meni je pa žal da nimam videokamere da bi vam pokazal našega polarnega zajčka :D
težko verjamem da bi se naveličala snega... res tako uživa da se kar moram smejati zraven :)
Nekaj časa vidiš kako iz snega skače neko čudno bitje ... potem pa kar naenkrat izgine pod snegom in se pojavi par metrov naprej :)

LP, Črt

Rinchy

• Moderator
Odgovori #284 : 28 December 2005, 14:07:05
Zdeje smo bili 3 ure na snegu z Rino in Atosom... :) Joj,kakšne sta počela...od skakanja,do valjanja...vse je bilo.Nobenega ni bilo za bisstrico,tako da sta non stop lahko letala gor dol po snegu.Slike so pa kar uspele sem jih na hitro preletela :D Jih je pa 175,jih dobite kmalu gor.Ene so prav posrečene ;D

KOmaj čakamo večerne okrepitve...jeeee 8)

Lp,Nina

www.varstvopsov.si

Lanyca

• Gost
Odgovori #285 : 28 December 2005, 15:15:36
Lana tudi grozno oživa v sengu. Lovi snežinke, ki padajp in kepe, ki ji jih jaz mečem. Za kepami se tak meče in je malo manjkalo, da neb naredila salto. ::)
Pa pride Dino njen prijatelj k njej pa se lovita po snegu valjata skačeta, mislim res sta kot kaka mladička. :-*
No po kosilu pa grem še jaz t Lano na kanal, samo upam, da se nebodo otroci tam sankali, ker bo Lana za njimi letala in jih dol podirala. :-[ ;D

Mrzel, snežni pozdrav ;)

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
Odgovori #286 : 28 December 2005, 15:17:19
Neyka no saj nekaj ga spet sipa ;D ;D samo se sproti topi, tako da je mokro in mrzlo >:( >:(

battito animale

Lisa

• Špela
  • *
Odgovori #287 : 28 December 2005, 15:20:30
Jupi pri nas spet sneži ampak se snegec sproti topi.... :'(...upamo,da bodo zvečer okrepitve  :D.

papa

KamI

• *
  • ..it's nice to come home to a warm cat.
Odgovori #288 : 28 December 2005, 16:06:58
Mi ga imamo samo 30 cm, pa cel dan ni padal..zdaj je začel it, tak počasi pa veliko snežink, je taka pravljica  :D :D :D
Pa vam je fajn, ko se lahko znorite zunaj s psom, Tomu pa dvakrat vržem kepo, je sroti moker, pa hoče v hišo, zdaj pa spi v dnevni na kavču  ::)

"In order to keep a true perspective of one's importance, everyone should have a dog that will worship him and a cat that will ignore him."  - Dereke Bruce

Val in Pasha

Rinchy

• Moderator
Odgovori #289 : 28 December 2005, 16:31:36
Pri nas je zdele v cca. pol ure nasipal  malo več kot 5-6 cm snega pa še vedno pada..uf...če bo tako cel večer ga pričakujemo tam nekje okrog 15-20 novega(čeprav upamo še več ;D ;D ::) ).Pa še obljubljene slikce:

Ples v snegu 8)

Več slik : TuKaJ

Lp,Nina

www.varstvopsov.si

rina

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #290 : 28 December 2005, 17:09:54
Lol, Rinchy kok je zadnja slika smešna. ;D Rina je kot ena račka, ko ma tako nazaj potegnjeno glavo, Atos (saj je, ane?) je pa tudi v taki čudni pozi slikan. ;D ;D

Nas bo pa kmalu zamedlo... Sneži, sneži in že spet sneži, pa še malo sneži.... Čist belo dvorišče čaka da pride sosed splužit... soseda pa ni nikjer. ;D Jajks.
Na vrtu se kmalu ne bo več videlo da imamo ograjo iz cipres... Je sneg že skoraj tako vidok kot ciprese. :o

Se greva zdaj z Witty ven zasnežit.

lp

Los je car!

Mašy

• *
Odgovori #291 : 28 December 2005, 17:21:53
Lol, Rinchy kok je zadnja slika smešna. ;D Rina je kot ena račka, ko ma tako nazaj potegnjeno glavo, Atos (saj je, ane?) je pa tudi v taki čudni pozi slikan. ;D ;D

Se strinjam. ;D ;D No, mene Rina še bolj kot na račko spominja na laboda. :) Pri Atosu pa zgleda kot da bo ravno poletel z ritjo. ;D Ampak je fina slikca, zanimiva! :-*

Jaz sem vam pa obljubila Tyska in Pagca... :P Nekaj skupinskih tukaj, ostale (še več skupnih in posamezne) pa v albumu.

Tyson: "Pagec, kar muči se, jaz bom kepo počakal, da pade na tla ... potem jo bom pa pojedel!" ;)

Komu je uspelo ujeti kepo? Nikomur. ;D

Šibamo, šibamo...

Več slikic si lahko ogledate TuKaJ. :)

Lep snežni pozdrav!

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #292 : 28 December 2005, 19:30:49
Waaaaaaaa,mi smo pa doma na toplem.Nikoli več se ne grem tega :P.Torej svete tri kralje je zamedlo---dobesedno!!!Od padcev,porivanja avtomobilov,trkanja snega...pa še mraz...brrr!Ni blo normalno,ker je popoldne tako medlo,da nisi videl 3m naprej :o

Čeprav ljubim tale sneg---zopet ga siplje ;D.Ampak baje,samo BAJE je v nedeljo DEŽŽŽŽŽŽŽŽŽ :'(.Sovražim dež,sovražim dež,sovražim dež!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  >:( >:( >:(

Slikce imam tud jaz...mislim mam jih na digiču---nimam pa kabla :-[

S1b

• *
Odgovori #293 : 28 December 2005, 19:47:04
Ma ja res mi bo odpadla hrbtenica usak cajt od kidanja in od vsega  ::) , kosmodisk nč ne pomaga  :P, sam bi pa res rabu eno dobro masažo Lanyca  ;D .
Drugače je pa sneg pravi raj za siba, saj ima glavo skozi v snegu in tudi skače kot nor po snegu, da ne omenjam koliko ga poje  ;D ! Naredil sem kar nekaj slikic ampak jih bom jutri gor dal, ker je mami kabel od digitalca v službi pozabila :S !

lp

veter piha skozi tunel z hitrostjo 100 km/h, polž plazi skozi isti tunel z hitrostjo v=1,00002km/h. koliko palačink lahko natlačimo slonu v rit če vemo da čungalunga stane 10 tolarjev ?

S1b

• *
Odgovori #294 : 28 December 2005, 19:49:50
aja drugaće pa zelo lepe slike od rine in atosa ter tysona in pagota  ;D

Neyka

• Pesjanar
Odgovori #295 : 28 December 2005, 19:57:22
No še naše snežne  ;D ;D

NIč se me ne vidi  :o :o :o (khm visok sem 75 cm)

Viiii sneg

Kaj zjaš - sem pač po novem črno beli newfoundland

Špriniiint po bob stezi (beri cesta)

najlepša poza kar jih Neon premore

Zmaaatraaaaan

No ja snega je dejansko veliko več kot se ga na večini fotk vidi. Je že prek 1m Ampak psu se pač ne udere čisto do tal  ::)

Sib jaz obvladam masažo - sem mela dobre učitle  ;D ;D

Drgač mate pa vsi ful dobre fotke. Moj pa noče dobr delat  :-\ Sej se vid da so ful zanč fotke  >:(

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
Odgovori #296 : 28 December 2005, 20:23:54
mene je sestra učila k so meli enkrat pri telovadbi, pa tut obvladam .. me doma prosijo na kolenih vsi po vrsti. ..  ;D glih zdajle ati prosi  :D

da pa ne bom čisto off topic .. Indi je tudi danes užival v snegecu pegecu ..  ;D :D :D :Dsam pri nas ga ni 1 meter ..  :)

Lanyca

• Gost
Odgovori #297 : 28 December 2005, 20:37:47
Kot an sliki pri Mašy tako tudi Lana skače za snegom pri nas ga imamo cca. 30 cm, pa še pada ko nor. Bogi vi, ki vas od kidanja boli hrbtenica :P ;) mi smo nad kidanjem čisto obupali. :-X
Ati je nejprej pokidal teraso spodaj in nato šel kidat teraso zgoraj, ki je precej velika in, ko je prišel nazaj dol je bilo na spodnji terasi že spet veliko snega.

In mu je bilo dost in je prišel notr in me gnjavil zakaj ne grem kidat. Pa če je zunaj tak mrzlo  ::)

Lp :)

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #298 : 28 December 2005, 21:46:13
evo slikica norega rondelna ;)

Roger Caras

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #299 : 28 December 2005, 21:49:07
me neki zafrkavajo tele priponke :-\

no tukaj smo ga zakopali in potem še odkopali, ker sam ni hotel ven ::)

Roger Caras