SNEG

irenchy · 249861

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #180 : 30 November 2005, 20:05:14
Pri nas je tudi nekaj snega...ravno tok,da nas ribajo!!!!!!  >:( >:( >:( Sem bila včeraj in sem imela čist zatečene ustnice.Zato smo bili danes bolj oboroženi in smo ostali lepo suhi drugi pa so bili...khm malce plavi se mi zdi 8).

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

S1b

• *
Odgovori #181 : 30 November 2005, 20:07:25
pr nas ga je k dreka... sam ceste so pa čist čiste  :P

http://siberius.moj-album.com/
veter piha skozi tunel z hitrostjo 100 km/h, polž plazi skozi isti tunel z hitrostjo v=1,00002km/h. koliko palačink lahko natlačimo slonu v rit če vemo da čungalunga stane 10 tolarjev ?

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
Odgovori #182 : 30 November 2005, 20:38:19
pr nas niso čiste zato se ne sekiram če bi me naribali, ker ne bi bla čist nč bolj mokra k sm že itak k grem na postajo čist :-X :-\

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #183 : 01 December 2005, 15:12:52
pr nspa sneži :P in so ful velke snežinke ;D

A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself.  [~Josh Billing]

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #184 : 01 December 2005, 21:21:28
mi uživamo, norimo, skačemo, se valjamo ;D ;D ;D ;D ;D ;D

da vam na hitro povem....Gal je zdaj doživel prvi sneg....in gospod presranec noče opravit velike potrbe na snegu....zato skrbno išče na vsakem sprehodu kakšen listek travice ali česarkoli, ki ni belo, da tam opravi potrebo....seveda vsi pokamo od snega...mislim smeha :D :D :D

lp

DOGS ARE NOT OUR WHOLE LIFE, BUT THEY MAKE OUR LIVES WHOLE!
Roger Caras

Mašy

• *
Odgovori #185 : 02 December 2005, 13:45:52
irenchy, čudovite slikice! Pesjani so kot prava mala družinica! :) :-*

Pri nas snega skoraj nikjer ni več (razne na strehah in po določenih delčkih na tleh ga je še nekaj) - sije namreč sonce in se snegec pridno topi. :( Ampak imam eno slikco Tara, kjer je sneg še bil (slika ni bila objavljena, ker je slikano zvečer s flešom pa mi niti ni uspelo - ampak danes sem se odločila, da vam jo pokažem, ker ga še niste videli na letošnjem snegu). Tako da ... slikico (na kateri čaka, da mu vržem kepo)  najdete v priponki. ;) Aha, na sliki me Tarček spominja na chaykinega Fidota, le da ima krajšo dlako. ;D :P

Lp, Maša

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #186 : 02 December 2005, 13:49:47
zelo lepa slikica ;) a pri komu zdajle pada sneg? pri nas ne :( so ble pa učeri zvečer tok debele snežinke....

A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself.  [~Josh Billing]

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #187 : 02 December 2005, 20:10:16
Huh baje je dež napovedan.Pri nas ga je še dobrih  10cm...in mi je tole mavžanje močno priraslo k srcu ;D

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

KamI

• *
  • ..it's nice to come home to a warm cat.
Odgovori #188 : 02 December 2005, 21:38:09
Pri nas ga je še kakih 30 cm, ne vem, tam nekje, niti ni tako skopnel, padal pa tud ni..tak da je skoz enako ga, je pa dež ja napovedan, pa bo verjetno vse spravo stran (seveda glih za miklavža pa božič, da bomo otroci spet brez snega  ;D ;D )pa bojo morali jeleni po travi prit  ;D ;D ;D  :P

"In order to keep a true perspective of one's importance, everyone should have a dog that will worship him and a cat that will ignore him."  - Dereke Bruce

Val in Pasha

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
Odgovori #189 : 02 December 2005, 22:56:15
Kaj nej rečem. Pr ns še zmeri too much, še na srehod ne morš normalno. Ampak o kopnjenju ne duha ne sluha. Tak da sem se sprjaznla.

telo medveda omiljeno gibčnostjo tjulnja; vesele in iskrive oči delfina ter srce, ki je bilo tako mehko, tako zvesto in tako polno ljubezni, kot je bilo lahko le srce novofundlandca!

http://myneon.webs.com
http://neyka-neon.moj-album.com

Lanyca

• Gost
Odgovori #190 : 03 December 2005, 14:36:40
Srečki vi. >:( ;) Pri nas pa tu pa tam še kakšna kepica. Se je skoraj vse že stopilo. Samo naj bo za božične počitnice sneg pa bom čisto happy. :) ;)

Lp

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
Odgovori #191 : 03 December 2005, 17:28:56
mi še tut mamo snegeca pegecaaaa ;D :D Indi nor na sneg totalno, tak da leta po snegu in je res sreečeeeeeeeeeen ;D ;D ;D

p.s. wiii, v pondelek gremo po nakupiiiih ... za Indija valdaaa ;D

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #192 : 09 December 2005, 14:08:30
pr ns pa se sneg žalostno topi :'(

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #193 : 09 December 2005, 15:22:46
Joj sem se spomnila...zadnnjič ko je bilo ogromno snega gremo s sosedom v dolino.in hodmo po cesti,na njej 10cm snega...čist belo...in začnemo sanjat:
jaz:"Kva bi blo hudo dele eno vprego AM met 8)"
Klemen:"NEEEEEEEE!Zakva sem bord doma pustu"
Sosed:"Kva sta vidva bedna!Motorne sanke pa gremo!"

Kje so zsaj tisti časi.MI HOČEMO SNEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #194 : 09 December 2005, 15:28:52
MI TUT ;D

Lanyca

• Gost
Odgovori #195 : 09 December 2005, 15:36:06
Mi pa že dolgooo nimamo snega. Tudi mi hočemo SNEG :-* :'(
Samo je to en šit, ko se topi, ker gre sneg k vragu pa še mokro je blatno skratka fuj.

Ej jaz pa več nimam pojma, kak zgleda sneg če ne bi bilo tiste Irenine slikce o snegu pa ZP-jih potem res nevem. Bi mogla it na severni tečaj, da bi si osvežila spomin. LOOOL ;D,

Lp

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
Odgovori #196 : 09 December 2005, 16:40:37
Pri nas pa za kakim vogalom še najdeš sledi o snegu  :'( ...... , ker ga skoraj oz. ni veš  >:( :'( :-[ :-\ !!!!!!!!!!

lp Jure

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #197 : 12 December 2005, 17:31:52
pr na pa sneži  :D :D :D :D juhej  :D ;D in kako močno  :o :-*

sarci

• *
Odgovori #198 : 12 December 2005, 17:34:16
Joj sem se spomnila...zadnnjič ko je bilo ogromno snega gremo s sosedom v dolino.in hodmo po cesti,na njej 10cm snega...čist belo...in začnemo sanjat:
jaz:"Kva bi blo hudo dele eno vprego AM met 8)"
Klemen:"NEEEEEEEE!Zakva sem bord doma pustu"
Sosed:"Kva sta vidva bedna!Motorne sanke pa gremo!"

Kje so zsaj tisti časi.MI HOČEMO SNEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja,pri vam je lepo  ;D .. pri nam pa use skidano po cestah pa prou grdo zgleda .. bols da ga ni tle v mestu ..

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
Odgovori #199 : 12 December 2005, 19:02:34
pri nas pada snegc pegeeec  ;D :D veliko veliko malih snežinkic  :-*

sarci

• *
Odgovori #200 : 12 December 2005, 22:42:55
Jaaaa pri nas tudi snezi ..  Tamaledva sta sla ze na setnjo  :-* In Mishko je naredil cudez .. opravil je tavlko potrebo na snegu .. wuiii  ;D ;D

~Lunca~

• Gost
Odgovori #201 : 14 December 2005, 09:13:37
No pa še naših nekaj slikic(žal so malo starejše...ko se je sneg že tajal :'()

rina

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #202 : 21 December 2005, 19:32:55
Pri nas imamo pa še vedno sneg. :D Ta druga lepa oblika snega, ko zgornja plast zamrzne in se da lepo hodit, pa vse je še vedno tako lepo belooo. :D Evo ena slikica od sobote:

Moja mala medvedkasta hudobna pošast se nastavlja fotoaparatu  ;D

lp, rina

Los je car!

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #203 : 21 December 2005, 19:34:24
Hinavci!!!!!Saj božič bo bel...pri nas pa vse zeleno.

Ampak sej bo sneg,v soboto,ful snega,,, ;D

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
Odgovori #204 : 21 December 2005, 21:48:59
Ooo kako je kosmata Rina :o pravi zimski kozuh ima :)

Kar se snega tice pa se nic ne pritozujte... vi ga vsaj malo imate, mi pa nikoli nic :'(

battito animale

rina

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #205 : 21 December 2005, 23:10:04
Lilit ;D, a si pozabila kakšno vejico napisat? ;D ;D ;D Hihi ;D Si me ful nasmejala. ;D ;D ;D Tisti žverci na sliki je ime Witty, jaz pa sem Katarina, oz krajše rina. ;D ;D ;D

Ja, Witty se res naredil lep košat kožuh kadar je zunaj. Se ji ful "napihne", še posebaj če je zunaj bolj vlažno. Ko je pa notri je pa en polizanc mali. :)

Kdor pa si želi snega, pa naj pride h rini (človečeku ;D) in Witty (psički ;D). :)

lp

Los je car!

Rinchy

• Moderator
Odgovori #206 : 22 December 2005, 07:25:07
ooo,kolk snega :o Pridemo mi v Borovnico ;D ;D ;)

LP,Nina

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
Odgovori #207 : 22 December 2005, 10:47:56
 :o :o :o

Joooj oprosti rina :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

Saj vem, da je tvoja zverina Witty... ampak v tistem trenutku sem bila ne vem zakaj prepricana, da je Rina :-[ :-[

Ja vsekakor je bilo misljeno, da je Witty kosmata, ne ti ;D

battito animale

Mašy

• *
Odgovori #208 : 22 December 2005, 11:10:37
Joooooooooooj, koliko snega. Blagor vam! :) Upam, da tudi pri nas vsaj za Božič zapade nekaj centimetrov (lahko tudi 1 meter ;D).

Lp, Maša

p.s.: Sem pridna v šoli, ane? ::) ::) :P ;D

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #209 : 23 December 2005, 18:04:03
No, če komu primankuje snega, dobrodošel pri nas...  Tukaj ne bi našel kakšnega travnika, kjer ni snega...vse je zasneženo, tudi dež snega ne uniči...jeeee!!!

No, to so sicer slike še iz lanskega leta, pa vseeno, saj jutri pripopam slike v sedanjiku...   (čeprav, višina snega je pa ista...  )

Tosy, ko je bila še tako mehka in maaajhnaaa, no saj sedaj je tudi mehka... :D

Najboljše mesto za hlajenje tačk... :)

Kako mrzla je ta blazina,brrrrr... :-\ :D 

Moja naj naj punčika--- :)

Tukaj, pa naša zasneženost, če kdo ne verjame... ::) ;D 

Lp, Tosy ;)

"Modern life is so thin and shallow and fake. I look forward to when developers go bankrupt, Japan gets poorer and wild grasses take over."