No, bom še jaz napisala današnjo blondinsko izkušnjo s snegom, da se bo kdo fino režal na moj račun

Me včeraj kliče fant zvečer in mi reče: Ej, miš, jutri boste meli sneg.
In jaz: Ja, vaaaaalda, kaj me rugaš, kakšen sneg neki.
No, potem smo lepo prespali celo noč, zjutraj je zvonila budilka, ki sem jo seveda dajala vztrajno na "dremež", dokler me ni skoraj kap ruknila! Pol ure! Pol ure za zbudit otroka, peljat pse vsaj lulat, sebe oblečt in približno zrihtat v službo. Jao!

No, pa leti blondinka, zagrabi prvo, kar ji pride na pot. Platnene teniske, kavbojke, majčko in neko jaknco. Histerično pokličem oba psa in jih privezujem na povodec, seveda ven niti pogledala nisem

In tako leti blondinka z dvema navdušenima psoma po štengah pet štukov, vmes panično išče, če je slučajno uspela s sabo vzet ključe in jutranji čik

Prileti do vrat bloka, psa vsa navdušena, vrata se odprejo in..... ČOF!!! direktno v plundrasto lužo.
Nadaljevanje si lahko zamislite. Layla se je valjala po plundri, Chopper je očitno ugotovil, da so ta bela "bitja", ki letijo z neba vsaj teroristi iz Afganistana, ki jih je treba takoj pobiti - ampak res takoj! Oba sta se seveda morala vmes otresati plundre in "napadajočih" snežink.
Domov sem se vrnila kot pujs in šla vsa premočena direkt pod tuš.
No, malo tolažbe za tiste, ki ste stali v kakšnih kolonah na cestah

Od zdaj naprej bom gledala vremensko napoved, obljubim