SNEG

irenchy · 249368

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #390 : 11 Januar 2006, 20:18:51
T.M.T. A je to name naslovljeno?

;D ;D ne na Smarta in Rumbo ;D

Lp nina

search.and.rescue

• Gost
Odgovori #391 : 11 Januar 2006, 20:22:13
aja. nič mi ni blo jasno. ninči hvala za pojasnilo!

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #392 : 11 Januar 2006, 20:42:11
Joj oprosti Search.and.rescue :-[.Samo je lažje napisati S&R kot pa Smart in Rumba ;D...

Ko bi toliko snega bi bilo pri nas...mmmm.Šola papa ;D...kje si spet sneg,pridi spet k nam...

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

search.and.rescue

• Gost
Odgovori #393 : 11 Januar 2006, 20:55:37
T.M.T. ni panike!!! :) :) :)

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #394 : 14 Januar 2006, 15:30:45
Joooj, mi ga imamo čez glavo...no ne ravno dobesedno, ampak ga je toooliko... ;D

"Modern life is so thin and shallow and fake. I look forward to when developers go bankrupt, Japan gets poorer and wild grasses take over."

Rinchy

• Moderator
Odgovori #395 : 22 Januar 2006, 21:12:02
No,danes smo šli pogledat ta prelep kotiček v sloveniji-Pokljuko.Joj,nisem se mogla nagledat..povsod sneg,na strehah minimalno pol metra snega,te kupi ob straneh večji od mene...1meter debela snežna odeja... 8) Bi se kar naselila v eno izmed koč tam gor.

Poglejte višino 'kupov' ob strani..

Sigurno pa nismo šli zadnjič sem.Res da je bilo  danes veliko ljudi(vikend),ampak to za nas ni bila ovira in smo vseeno letali po snegu :D

Več slik: TUKAJ

Še slike s petkovega norenja po snegu z atosom: TUKAJ

V sredo pa spet obetajo sneg... 8)

LP,Nina

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

KamI

• *
  • ..it's nice to come home to a warm cat.
Odgovori #396 : 22 Januar 2006, 21:18:45
Hehe, na Pokljuki je tolk snega kot pri nas  :o , kupi ob cesti so pa tud podobne višine  ::)
Samo jaz sem se ga že počasi naveličala, ker ni nič za počet...če se že odločiš, da greš na sprehod, ti zmrznejo ušesa, prsti na nogah, rokah, pa še gazit morš, ker se celo zimo ni nobenemu ljubilo prehodit kake poti  ::)  :(

"In order to keep a true perspective of one's importance, everyone should have a dog that will worship him and a cat that will ignore him."  - Dereke Bruce

Val in Pasha

search.and.rescue

• Gost
Odgovori #397 : 23 Januar 2006, 06:58:33
Bi se kar naselila v eno izmed koč tam gor.
LP,Nina
potem bi pa prišel pokljuški medved in ... ;D ;D ;D

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
Odgovori #398 : 23 Januar 2006, 13:52:45
Jaz sem pa danes s takim navdušenjem letela z Astorjem na sprehod.... in potem mi je bilo malo žal, da sem tako zaletava.  :'( Zunaj je namreč tako zelo mraz in tako zelo piha, da je groza. Še Astorja je malo prestavljalo in ni bil ravno navdušen nad temperaturam. Čeprav vreme pa je božansko - skoraj brez oblačka!  ::)
Hvalabogu, da sva šla na barje, kajti sneg je tako zamrznjen, da bi bilo bolje, če bi obula drsalke namesto gojzarjev...  >:( Kako bi šele izgledalo, če bi po takšnem snegu (oz. ledu) hodil v hrib...  ::) Po moje ne bi daleč prišla....  :D

Nekaj utrinkov...

Bilo je tako mraz, da so še ptički mirovali in se raje stiskali....

Tukaj smo se odločali ali bi preskočili jarek ali ne...[/b]

Tako pa izgleda celotno barje - zaledenelo![/b]

rina

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #399 : 23 Januar 2006, 16:29:32
Rincy, a tist sneg ni zmrznjen? A je čist tak mehak?

scythe, kako mi je znano to kar opisuješ... ;D

Jaz pa od danes naprej ne maram več snega in mraza. Hočem sooonček in zvončke in trobentice in pomlad. Sem že naveličana tega, da imam kar naprej zmrznjene uhe in prste :( in da je zunaj vse zmrznjeno.... Brrr. Groza. Bom zelo vesela, ko bom lahko v anoraku ali flisu okoli skakala in ne bom kar naprej skrbela če imam dovolj debele podplate, da mi ne bodo stopala zmrznila. ;D

lp, rina

Los je car!

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #400 : 23 Januar 2006, 17:44:02
Tale vikend smo šli mi malo na Krvavec in vzela sabo Rondota. Čisto se mu je zmešalo, ko je videl tolko snega...no ne bom nakladala..... SLIKE

pa eno res lepo ;D

lp

DOGS ARE NOT OUR WHOLE LIFE, BUT THEY MAKE OUR LIVES WHOLE!
Roger Caras

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #401 : 23 Januar 2006, 17:46:04
 :) LoL, čisto enako kot Rina.....(se kar podpišem pod tvoj post)...saj neč ne rečem, ...sneg je krasen in zima je prečudovita, ampak jaz bi se rada spet valjala po travi, sonce bi pripekalo, rastlinje bi cvetelo..ahh... :-[ ::) ;D

Drugače pa je 100% da pesjani uživajo...no večina... :o 8) :D

"Modern life is so thin and shallow and fake. I look forward to when developers go bankrupt, Japan gets poorer and wild grasses take over."

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #402 : 23 Januar 2006, 17:55:53
Neeeeeeeeee,do sredine marca naj bo sneg,ful snega!Jaz nočem še mrve obračat :'( >:(...hočem še bordat pa še kdaj na smučke stopit!

Irena ful dobre fotke.Vidim d aste uživali.Mata s setro tok fensy kape :D.Mimogrede,a ste vidli Pečota v kopalkah ::)

Rinchy ti si tud uživala...kva je vsem luštn...no mene šele februarja to čaka :'(

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

sarci

• *
Odgovori #403 : 23 Januar 2006, 18:42:40
Irenaaa, tale je spicaaa http://rondo.moj-album.com/slike/590660/eNFj383RGYXM2uvF.jpg ;)
Kok je Rondo poziral na vseh hehe :)

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #404 : 23 Januar 2006, 19:17:37
Irena ful dobre fotke.Vidim d aste uživali.Mata s setro tok fensy kape :D.Mimogrede,a ste vidli Pečota v kopalkah ::)
ja itak...to je bil dogodek dneva... ;D..človek je nor ;)

lp

Roger Caras

Rinchy

• Moderator
Odgovori #405 : 23 Januar 2006, 21:33:46
Rincy, a tist sneg ni zmrznjen? A je čist tak mehak?

Pol metra čisto mehhhkega,spodaj pa zmrznjeno,tako da se ne udira preveč.Saj se vidi na tisti sliki,kjer Rina šiba in vse leti okrog ;D
Tudi mi(prav tako kot T.M.T...hočmo sneg,pa saj je zima no..poleti boste pa klicali zimo in malo hladnega zraka nazaj :P
Tako da...kaj naj rečem UŽIVAJTE! ;D 8)
potem bi pa prišel pokljuški medved in ... ;D ;D ;D
Ah ,se jih ne bojimo...Rina pa sploh ne.Če se hrčka boji,potem se medveda sigurno sploh ne bo.. ::) :D

LP,Nina

www.varstvopsov.si

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
Odgovori #406 : 23 Januar 2006, 22:38:20
Uuuuuuaaaaauuuuu  :o !

Rondo in Rina res znata fullll dobro pozirat,ni kaj  ::).....
Ja tista slika od Irene je res špica  8)....ja Irena zna dobr slikat ::)....

lp Jure

puppa

• *
  • Psi imajo gospodarje, muce pa služabnike!
Odgovori #407 : 24 Januar 2006, 08:18:45
Irenchy in Rinchy, lepe slikce, ni kaj. Se vidi kako kosmatinci uživajo v snegu... :)

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #408 : 24 Januar 2006, 16:04:20
hvala hvala!

Moram vam povedat, da ko sva šla v petek gor je bilo že temno in sem se zadnji trenutek odločila, da se bova kar z motornimi sankami z prtljago peljala. Rondo je bil čisto navdušen...najprej je bulil okoli potem pa ugotovil, da je bolje če skrije bučo ;D ;D ;D ;D. z gondulo se mu je pa najbolje vozit ::)...samo ne smejo bit ljudje, ki pol vzdihujejo pa cmokajo, ker to pa potem čisto živčen postane. drugače pa je bil čez dan zunaj, ga je čuvala ena gospa ki ni smučala jaz sem ga pa vsake tolko časa šla pogledat. ponoči je bil pa noter .

lp

Roger Caras

rožica

• *
  • Athos & Best
Odgovori #409 : 25 Januar 2006, 15:55:41
No, tudi mi smo bili v nedeljo na Pokljuki, čeprav nismo srečali Nine in Rine :-\ :'( Je bilo pa res super, sonček je sijal na polno, samo malo je pihalo. Evo nekaj utrinkov:

Obožujem pse, še posebej bernije!
http://www.athos-best.com

trigi

• Administrator
  • V eni roki nosim sonce, v drugi roki zlati smeh...
Odgovori #410 : 25 Januar 2006, 22:15:07
To pa res ni logično  :o Na takoooo majhnem kraju kot je pokljuka se niste našli  :D ;D

Malo heca ... ravno zaradi tega je Pokljuka prima... bi moglo priti prekleto veliko ljudi da bi bila "gužva" kakršna se naredi ob vikendih na bledu :)

Prima slikice ste vsi naredili ..... bo treba spet kaki fotonatečaj naredit ;)

Lp, Črt

puppa

• *
Odgovori #411 : 26 Januar 2006, 08:31:15
To pa res ni logično  :o Na takoooo majhnem kraju kot je pokljuka se niste našli  :D ;D

Malo heca ... ravno zaradi tega je Pokljuka prima... bi moglo priti prekleto veliko ljudi da bi bila "gužva" kakršna se naredi ob vikendih na bledu :)

Prima slikice ste vsi naredili ..... bo treba spet kaki fotonatečaj naredit ;)

Lp, Črt

Dobra ideja: najlepša zimska slika... Lps

Rinchy

• Moderator
Odgovori #412 : 04 Februar 2006, 18:32:45
No,ker danes ni bilo srečanja,smo se odločili da gremo(ponovno) na Pokljuko,tokrat z Rininim ljubimcem Atosom  ;D Ko sva se odpravili iz domžal proti gorenski,sva bili malo v dvomih,če bova danes dočakali sonček.Ko sva prišli na gorenski konec je bila megla še gostejša kot v našem koncu.Ko sva se vzpenjali na Pokljuko,nič bolje....a malo pod vrhom se je vse odprlo 8) Zagledali sva jasno nebo brez oblačka in sonce je sijalo čez celo pokljuko  :)
Pesjana sta bila več ali manj spuščena edino konj z sanmi je bil tista šibka točka in vzrok da smo ju morali privezat. Drugače pa sta bila atrakcija za obiskovalce.Ko sta šibala po snegu so se ljudje kar usedali na stranske kupe in ju občudovali ;D
Slikic je (spet ;D ) veliko,kakšne so nastale prav posrečene ;) Spet me je prijelo,da bi živela tam,joj kako je lepo.... :o
nekaj slikic več v albumu

Konj

Rina&Atos

Atos

Rina

Tale mi je pa ful ušeč  8)

Upam,da jih nisem dala preveč,ostale pa so v albumu(link zgoraj) ;)

LP

www.varstvopsov.si

sarci

• *
Odgovori #413 : 04 Februar 2006, 19:24:08
Hudo kok snega .. sam ce ne bi blo tooook mrzlo .. bi blo spica  :-[ :P
Pa poleti more bit tut ful fino gor na Pokljuki ..

Men je tale vsec :) http://bernirina.moj-album.com/slike/77420/awjuyc9AOdn8bidJ.jpg  ..

Lp

rožica

• *
  • Athos & Best
Odgovori #414 : 04 Februar 2006, 19:32:00
Ej, sej danes sploh ni bilo tok mraz, ker je bil ves čas sonček, tako da je bilo prav prijetno.

Tista slikca je pa standard: Rina vedno teče pred Atosom in gleda nazaj, pol se pa največkrat še kam zaleti, Atos pa vanjo :) Če je pa ne more ujet, jo pa za rep grabi ;D

Lp, Urša

Obožujem pse, še posebej bernije!
http://www.athos-best.com

Jasmina

• *
Odgovori #415 : 07 Februar 2006, 01:31:38
Tista slikca je pa standard: Rina vedno teče pred Atosom in gleda nazaj, pol se pa največkrat še kam zaleti, Atos pa vanjo :) Če je pa ne more ujet, jo pa za rep grabi ;D
;D ;D kaj to imajo vsi psi tako navado, da če ne morejo ujet, pa probajo za rep zgrabit? ::) :D :D johny to vedno poskusa ::)

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #416 : 11 Februar 2006, 16:58:04
danes smo vzeli sabo na popoldanski sprehod fotoaparat...

gaja in gal

rondo in gal

tole vam moram pokazat.....

in pa še taja

P.S. jo je Tina (lastnica) mogla prijet, ker taja ne zna biti pri miru... ::) ;)

ostale pa tukaj .....  http://rondo.moj-album.com/album/2185849/

lp

Roger Caras

puppa

• *
Odgovori #417 : 12 Februar 2006, 11:55:51
Ta druga je ful ful dobra.  :-* :-* :-*

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #418 : 15 Februar 2006, 15:50:52
Pol metra čisto mehhhkega,spodaj pa zmrznjeno,tako da se ne udira preveč.Saj se vidi na tisti sliki,kjer Rina šiba in vse leti okrog ;D
Tudi mi(prav tako kot T.M.T...hočmo sneg,pa saj je zima no..poleti boste pa klicali zimo in malo hladnega zraka nazaj :P
Tako da...kaj naj rečem UŽIVAJTE! ;D 8)Ah ,se jih ne bojimo...Rina pa sploh ne.Če se hrčka boji,potem se medveda sigurno sploh ne bo.. ::) :D

LP,Nina

Jah, saj UŽIVAMO 100 na uro... :D Ampak vseeno, poletje in pomlad bi bilo pa še vseeno super če bi ostali takšni kot sta, ne pa da se pomlad začne maja,... ::) Ta zima si res malo preveč časa vzame.. :-X Sicer je pa  res, da večina slik je najlepših ravno pozimi (+ spomladi  :P )...Ampak come on...spring, spring, spring!!!!!  :-\

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #419 : 15 Februar 2006, 23:06:47
Ta druga je ful ful dobra.  :-* :-* :-*
samo sence bi mogle jit stran pa rondotovo faco mal umit......ne more brez kopanja lukenj ::) ::)...

lp

Roger Caras