Vstajanje ob pol 7h.O groza!!!Peš bo treba v šolo...komunala mi je razblinila še zadnje sanje,da se bom vsaj s sankami dričala tisti kilometer in pol.Torej se bomo pobijali po na pol plundri,na pol ledu

.Tako smo se en kilometer in pol pobijali po ledu in razmišlajli...pravi čudež je bil,da so komunalci cesto posuli brez kakršnih koli klicov in moledovanj,da je tudi v teh rovtah treba posuti.Če ne drugega imamo vsaj pluženje 110%.Naš preljubi Milan je vedno na preži,zorane ceste tukaj niso nobena izjema---še dvorišča zorje (hvala ti,danes smo kidali smao pol ure

).
No ja...po poti se pi***,da takrat ko jaz ne želim posute ceste jo posujejo,ko jo želim je ne posujejo...tolažim se s tem,da v mestih jim ni treba kidati,imajo lepo splužene ceste.Ja pa jade!Pridem danes v Kamnik,zabredem na glavni cesti v pol metra plundre.Lahko rečem samo še to:Svaka vam čast tistim,ki Thincem plužite in posipate ceste---se mi zdi,da smo celo edina dolina,ki ima normalne ceste---v primerjavi z mesti,svašta vam

Aja,lep pozdravček s snežno belega Gradišča.Z Ronom in Cveto smo noro uživali tako,da želimo še več snega