SNEG

irenchy · 249640

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
Odgovori #480 : 05 Marec 2006, 19:31:39
uha, pri nas je pa 50-60 cm , mogoč malo pretiravam ampak 50 je ziher,  ;D pa še tudi pada, pada, pada, samo bom stroprocentno prišla v šolo, mogoče bo avtobus malo zamudil. In seveda naš predragi Korošc - učitelj matematike, ki bo moral ob 4h od doma, če bo hotel priti do Rečice pravočasno. Bogi revež, je res mal sitn ampak tega mu pa res ne privoščim.  :P

drugače pa tudi jaz držim pesti, da bi imeli podaljšane počitnice.
Pa še ena zanimivost:

Leta 1959 je napadlo 1 meter in pol snega!!!

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #481 : 05 Marec 2006, 19:40:29
Juhu!!!Sneži.Pri na sje bilo pred 1h 30cm...sedaj pa bog ve.Jutri jih bo v šoli pol manj---Busi čez Kozajk ne bo prišel (šjuh,ne bo Motničanov :D).Polovice (m)učiteljev tudi ne bo (s tistimi starimi kripami ::).Moja pobožna želja je bila,da bi se padavine zavlekle do jutri zvečer,ker bi bili res vrez šole.Ampak naj bo-iz mojih ust v božja ušesa 8).

MIŠA upam,da boste prišli domov na toplo :-* (sam res,kakšen mobitel pa imaš ???)

Jaz pa grem zdaj naprej igrat Scrabble.Ves čas elektriko ven meče tako,da je za danes konec računalnika :-[

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #482 : 05 Marec 2006, 19:51:30
Juhu!!!Sneži.Pri na sje bilo pred 1h 30cm...sedaj pa bog ve.Jutri jih bo v šoli pol manj---Busi čez Kozajk ne bo prišel (šjuh,ne bo Motničanov :D).Polovice (m)učiteljev tudi ne bo (s tistimi starimi kripami ::).Moja pobožna želja je bila,da bi se padavine zavlekle do jutri zvečer,ker bi bili res vrez šole.Ampak naj bo-iz mojih ust v božja ušesa 8).

MIŠA upam,da boste prišli domov na toplo :-* (sam res,kakšen mobitel pa imaš ???)

Jaz pa grem zdaj naprej igrat Scrabble.Ves čas elektriko ven meče tako,da je za danes konec računalnika :-[

Saj vrsta mobitela niti ni tak problem, saj sva vas midva tudi imela na dopustu poleti pod nadzorom preko mobitela, pa sploh opazili niste :P  Pa ni nek hud mobitel to ;)

Lp nina

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Odgovori #483 : 05 Marec 2006, 19:53:24
 :oravnokarsmos35km na uro prehiteli nekega cepca, ki se pelje 10 na uro, verjetno z letnimi gumami.  Po radiju so povedali, da je skoraj cela Slovenija zamedena. Noro.

Imam pa komunikator 9500, racunalnik s telefonom, ce se malo posalim.

Imejte se lepo.Ko pridem domov se vam javim.

Misa

Naše mastinčice so mi zmeraj bolj podobne, vedno manj ubogajo mojega moža!
Moj Zoro ima krokodilčke v očeh, vražičke v repu in angelčke v srčku.
Mopsi očarajo s svojo karizmo, šarmom in humorjem do te mere, da se z lahkoto zaljubiš v njih.

*nastya_lony*

• *
  • uživam pasje življenje...
Odgovori #484 : 05 Marec 2006, 19:56:26
pri nas bo tut enih par učiteljem gotov zamudl( ena ko more pridet iz Konjic pa še enih par,ko morjo pridet iz Griž :P).
T.M.T. res iz tvojih ust v božja ušesa.Sm pa prej po dnevniku gledala,da bo okol meter snega :o.

Lenny

• *
Odgovori #485 : 05 Marec 2006, 19:59:55
 :-X o to pa ne....js sm Nini (Rinchy) oblubla, da če zapade 1m snega in nam ne bo treba v šolo, da pridem peš z Lenny v domžale  :-[ ojoj...me že skrbi, da sem neki prezgodi oblubla  :-\  :D :D :D :D :D

Rinchy

• Moderator
Odgovori #486 : 05 Marec 2006, 20:11:12
:-X o to pa ne....js sm Nini (Rinchy) oblubla, da če zapade 1m snega in nam ne bo treba v šolo, da pridem peš z Lenny v domžale  :-[ ojoj...me že skrbi, da sem neki prezgodi oblubla  :-\  :D :D :D :D :D
hehehe..držim pesti da nam ga nasuje 1m  ;D ;D

lp

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

Lenny

• *
Odgovori #487 : 05 Marec 2006, 20:26:51
ups  :-[

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Odgovori #488 : 05 Marec 2006, 22:37:16
Izgleda, da se bo nekaterim uresničila želja po 1 metru snega  ;).

Mi smo prišli v Ljubljano z veliko zamudo ampak pravijo bolje pozno kot nikoli.  ;D

Miša

Naše mastinčice so mi zmeraj bolj podobne, vedno manj ubogajo mojega moža!
Moj Zoro ima krokodilčke v očeh, vražičke v repu in angelčke v srčku.
Mopsi očarajo s svojo karizmo, šarmom in humorjem do te mere, da se z lahkoto zaljubiš v njih.

search.and.rescue

• Gost
Odgovori #489 : 06 Marec 2006, 09:00:32
Izgleda, da se bo nekaterim uresničila želja po 1 metru snega  ;).

Mi smo prišli v Ljubljano z veliko zamudo ampak pravijo bolje pozno kot nikoli.  ;D

Miša
Tudi mi smo včeraj tolkli rekorde o počasnosti na cestah. Smo morali na poti iz zagreba kar trem pomagati, ker jih je obrnilo na cesti.
Psički so pa seveda vsi zelo navdušeni nad snežno odejo, še posebno kali in klif, ki sta še malo manjša rada kopljeta rove čez travnike in nesplužene ceste.

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
Odgovori #490 : 06 Marec 2006, 14:22:33
Takoj, ko se je pokazal sonček sva z Astorjem odletela ven na sprehod. Bilo je pravljično - še nikoli tako lepo. Sem si prav zaželela, da bi takšna zima trajala še nekaj mesecev.  :-[ Resnično sem se počutila kot v zasneženih nebesih.  ::) Sem bila pa jezna, ker mi je mami vzela digitalca - kakor da je poslovni sestanek bolj pomemben za fotografirat kakor pa ta pravljično zasnežena narava!  >:( Tako, da sem nekaj improvizirala s izposojenim digitalcem - ampak fotke niso nastala tako dobre kot bi lahko bile z mojim.  :-\

No ja - nekaj utrinkov...

Do neba...

Pred gozdom...

Poziranje

Več fotk = TuKaJ

Equus

• čonča
  • *
  • one animal to rule them all!
Odgovori #491 : 06 Marec 2006, 15:32:25
jao ta sneg! zdaj se že topi pa je cela plundra pod našim blokom ker ni skidano >:(

in pol te strički k pucajo sneg pravjo na poročilih da so to kar pričakovali ane :D
ne me smejat ???

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #492 : 06 Marec 2006, 17:32:04
Vstajanje ob pol 7h.O groza!!!Peš bo treba v šolo...komunala mi je razblinila še zadnje sanje,da se bom vsaj s sankami dričala tisti kilometer in pol.Torej se bomo pobijali po na pol plundri,na pol ledu :-\.Tako smo se en kilometer in pol pobijali po ledu in razmišlajli...pravi čudež je bil,da so komunalci cesto posuli brez kakršnih koli klicov in moledovanj,da je tudi v teh rovtah treba posuti.Če ne drugega imamo vsaj pluženje 110%.Naš preljubi Milan je vedno na preži,zorane ceste tukaj niso nobena izjema---še dvorišča zorje (hvala ti,danes smo kidali smao pol ure :-*).
No ja...po poti se pi***,da takrat ko jaz ne želim posute ceste jo posujejo,ko jo želim je ne posujejo...tolažim se s tem,da v mestih jim ni treba kidati,imajo lepo splužene ceste.Ja pa jade!Pridem danes v Kamnik,zabredem na glavni cesti v pol metra plundre.Lahko rečem samo še to:Svaka vam čast tistim,ki Thincem plužite in posipate ceste---se mi zdi,da smo celo edina dolina,ki ima normalne ceste---v primerjavi z mesti,svašta vam ;)

Aja,lep pozdravček s snežno belega Gradišča.Z Ronom in Cveto smo noro uživali tako,da želimo še več snega :D 8) ;)

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

*nastya_lony*

• *
Odgovori #493 : 06 Marec 2006, 21:26:06
Dans vstajanje ob 6 zjutraj, od doma gremo lepo že ob pol sedmih,kr sm mela ob sedmih pouk.Pridemo na glavno cesto pa ni blo nč splužen, ceste so ble katastrofa >:(,mi na vasi smo imel pa čist lepo splužene ceste,kr mamo tak pridnega soseda,da vedn spluži,ko zapade sneg :P.
Že tak sm dans bolj slabe volje, pa še prej kličejo iz kinološkega društva,da jutr ni prvega tečaje zarad snega :'( :'(,tak da je mogoče nasledni torek.Potem,dam mal prej Lonija ven, pa divjama po travi, pa me je vrgl :-[tak,da sm si verjetn spet zlomla nogo(pa komi 1 teden sm brez gipsa :'().

lp od zasneženega Celja!

search.and.rescue

• Gost
Odgovori #494 : 06 Marec 2006, 21:42:18
Današnji dan si boš pa še dolgo zapomnila  :-[
kaj naj ti rečem ???.po vsake dežju/snegu posije sonce ;D ;D

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #495 : 07 Marec 2006, 16:15:00
 :P Pri nas je imel Bus 15 min zamude, drugače pa kriza....50cm  :-X Pomlad LoL, 3x hura za pomlad, da se bo končno prikazala enkrat... :-\

"Modern life is so thin and shallow and fake. I look forward to when developers go bankrupt, Japan gets poorer and wild grasses take over."

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
Odgovori #496 : 09 Marec 2006, 07:02:05
pri nas pa nič ne zamujajo .. papa, šibam u šolo  :P

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #497 : 09 Marec 2006, 20:30:05
Uf, pri nas se je vse začelo topiti,... :o :) Imamo samo še kakšnih 20 cm...tooo... :D

"Modern life is so thin and shallow and fake. I look forward to when developers go bankrupt, Japan gets poorer and wild grasses take over."

Lanyca

• Gost
Odgovori #498 : 09 Marec 2006, 20:31:07
Pri nas se ta blesav sneg topi. O.K., da povem kako je bilo pri nas(2 meseca nisem smela na forum).
Do počitnic, ki so se nam začele en teden kasneje kot Mariborčanom pa Ljubljančanom sploh ni bilo snega in je sonček sijal pa še vse se je lepo ogrelo, sem že mislila, da se pomlad začenja. :) Pa se je pravzaprav začela zima, ko smo v soboto s prijatelji šli nekam za dva dni je začel iti in je bil mrzlooo :(. Potem se je sneg prijel pa še padal pa padal, da smo ga na  koncu imali veliko. Res smo meli zimske počitnice. Meni je šel sneg na jetra, ker mi je bilo dovolj mraza, kap, šalov, rokavic pa letanja z Lano po visokem snegu. >:( :'(
Pa je dolgo ostal zdaj pa se je že pol stopil, končno. ;) Upam, da ga ne bo več in bo topleje. Wiii pa bo pomlad, pa bom mela 2. 4. rojstni dan(15). ;) :) :P

Lp

*nastya_lony*

• *
Odgovori #499 : 09 Marec 2006, 22:08:02
pri nas v Celju se še pa sneg nč kej preveč ne topi  :'(. Baje bo ponoč al pa jutr še snežil >:(. Komi čakam,da bo toplooooooooooooooooooo,da bo konc teh bund >:(.Komi čakam poletje;morje,sonce,bazeni,... ;D ;D ;D

lp od Lonkota in Donkota :)

KamI

• *
  • ..it's nice to come home to a warm cat.
Odgovori #500 : 09 Marec 2006, 22:14:29
Pri nas se je tud danes vse topilo, samo je za jutr menda spet napovedan sneg  :'( Za moj rojstn dan ga bo tud očitno še kak meter  :P  :-\

Tak pa je bil Tom po dooolgem packanju po lužah   ::)  :o

"In order to keep a true perspective of one's importance, everyone should have a dog that will worship him and a cat that will ignore him."  - Dereke Bruce

Val in Pasha

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
Odgovori #501 : 09 Marec 2006, 22:31:26
Pri nas se tudi vse topi - in to mi kratkomalo ni všeč, ker po hitrem postopku dobim vodo v čevlje.  >:( Moram reči, da ne maram teh prehodnih obdobij - naj bo suho ali pa zasneženo. Ne pa 3 mesece vse nekaj blatno in namočeno (sploh tukaj kjer živim - na barju).  ::)

KamI

• *
  • ..it's nice to come home to a warm cat.
Odgovori #502 : 10 Marec 2006, 09:12:59
Upam, da imate drugi več sreče s pomladjo, kot mi....sneg spet siplje  :'( in to že od zjutraj....  >:(  :'( :'(

"In order to keep a true perspective of one's importance, everyone should have a dog that will worship him and a cat that will ignore him."  - Dereke Bruce

Val in Pasha

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #503 : 10 Marec 2006, 15:27:06
A ni prav super :-*.Zakaj je mogel iti dež--->naj bi šel sneg,sneg,sneg,sneg,sneg...mmmm.Naj sneži,naj sneži :-*.Edino pomlad bo kratka pa bo ful dela---mah uživajmo ta sneg ;) 8)

trigi

• Administrator
  • V eni roki nosim sonce, v drugi roki zlati smeh...
Odgovori #504 : 10 Marec 2006, 15:39:47
Ekola ... še eno sporočilce od Rinchy :)

Lep pozdrau s zasnezene rogle! Ureme mamo zimsko-torej mocno snezi na uec kot meter podlage. Uglaunem uziuamo - Pozdraui ostale PeSjanarje! Lp, nina&rina

Lp, Črt

P.s.: pri nas ni danes čisto nič sneg padal

zoe

• Moderator
Odgovori #505 : 10 Marec 2006, 16:00:33
Pri nas je najprej ful deževalo pred kakima dvema urama je pa začel padat tak moker sneg  :-\ in zdaj imamo plundro povsod.

Citiraj
Lep pozdrau s zasnezene rogle! Ureme mamo zimsko-torej mocno snezi na uec kot meter podlage. Uglaunem uziuamo - Pozdraui ostale PeSjanarje! Lp, nina&rina
A rinchy na mobitelu nima v-jev  ;D ;D

"Get over your hill and see what you find there, with grace in your heart and flowers in your hair"

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #506 : 10 Marec 2006, 16:05:20
Mi imamo pa vse belo :P.

Ne,ne Rinchy se je nalezla thincev,hehe.Pozdravček nazaj ;)

Mašy

• *
Odgovori #507 : 10 Marec 2006, 19:30:18
A rinchy na mobitelu nima v-jev  ;D ;D
;D ;D Veš, da se sprašujem isto... Vsak SMS, ki mi ga pošlje vsebuje namest v-jev črko u. Pa sem mislila, da je napaka, ampak sem ugotovila da to vedno počne. Saj nimam nič proti, tako da Rinchy - kar tako naprej. ;D ;)

Pa da ne zgrešim naslova teme; danes popoldne je pri nas najprej deževalo, potem pa spet snežilo (in to res ogromne snežinke). Čeprav mislim, da se bo tale sneg (vsaj pri nas) kar hitro stopil in bo kmalu vse zacvetelo. Juheeej. Čeprav pesjani pa proti snegu nimajo nič in prav uživajo v norčijah.

Lp

Lenny

• *
Odgovori #508 : 11 Marec 2006, 10:20:57

Lep pozdrav Nini nazaj  ;)

Lanyca

• Gost
Odgovori #509 : 12 Marec 2006, 15:45:16
Pri nas pa imamo danes zelo čudno vreme zjutraj okrog šeste je sonček sijal ob osmi pa se je sipal sneg in je vse bilo spet belo, samo da je bilo snega zelo zelo malo.
Zdaj se je vse stopilo razen malo na na severni strani dvorišča, ker je polek velika hiša. ;)
Če drug ne vsaj Lana uživa v snegu.

Lp