SNEG

irenchy · 249421

KamI

• *
  • ..it's nice to come home to a warm cat.
Odgovori #510 : 12 Marec 2006, 19:29:30
Saj je res bolš, da gre sneg, kot pa dež..samo najbolš bi bvo, da bi biv soončeek  :)

Pa se nimamo kaj za pritožvat, ko še kr uživamo  ;)

"In order to keep a true perspective of one's importance, everyone should have a dog that will worship him and a cat that will ignore him."  - Dereke Bruce

Val in Pasha

Jasmina

• *
Odgovori #511 : 14 Marec 2006, 21:41:00
mi tudi uzivamo na snegu- no , vsaj psa, jaz pa sploh ne ::)
drugace pa kaj vasim pesjanom tudi vedno uspe najti in se igrati z naaajvecjo "palco"?? se drevo bi pomoje ven vtrgala, ce bi jo lahko v gobcek vzela :D :D

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
Odgovori #512 : 14 Marec 2006, 22:03:08
drugace pa kaj vasim pesjanom tudi vedno uspe najti in se igrati z naaajvecjo "palco"?? se drevo bi pomoje ven vtrgala, ce bi jo lahko v gobcek vzela :D :D
Jap.  ::) Astor si na sprehodih najde največje možne veje in jih vleče naokoli. Nekatere že močno spominjajo na hlode. Prav neumoren je pri tem početju. Samo še čakam, da pride poletje in košnja, da se bodo začeli lokalni kmeti pritoževati nad skladovnico vej, ki jih Astor znosi (oz. privleče)  iz gozda na travnike.  :-[

*nastja*

• Indi & Nastya
  • *
Odgovori #513 : 15 Marec 2006, 21:07:15
Indi nič ne vleče vej. Indi leti potem pa naredi preval pa se nekaj časa valja po snegu pa spet vstane pa se spet zaleti in spet preval pa tako naprej  :D

Person

• *
Odgovori #514 : 16 Marec 2006, 18:02:16
Kobi tudi uživa:

8)

... Pluto, the golden retriever, itak ... :)

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #515 : 21 Marec 2006, 20:13:47
Mi imamo še vedno kakšnih 20-30 cm...Čeprav je v zadnjem mesecu vse skupaj zaledenelo, pa spet pomehkužlo, zaledenelo, mlaka, led, mlaka... ::) :-\

"Modern life is so thin and shallow and fake. I look forward to when developers go bankrupt, Japan gets poorer and wild grasses take over."

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
Odgovori #516 : 21 Marec 2006, 22:19:37
Pri nas je edinole še v senčnih predelih kakšna kepa ali dve. Škoda.  :'(

KamI

• *
  • ..it's nice to come home to a warm cat.
Odgovori #517 : 22 Marec 2006, 17:41:30
Jaz sem se pa še zadnjič (kake tri dni nazaj) pogreznila do kolen v cel sneg, ker nisem vedla, da je že tako mehek.....danes pa včeraj ga je pa ful pobralo, vendar ga je še vseeno kar nekaj po ravnini  :-\

"In order to keep a true perspective of one's importance, everyone should have a dog that will worship him and a cat that will ignore him."  - Dereke Bruce

Val in Pasha

Lanyca

• Gost
Odgovori #518 : 22 Marec 2006, 19:36:47
Pri nas pa ni od snega eč nič niti kapljice. Pri nas je že prava pomlad z 15°C ;D
sonček sije pa toplo je.
Sočustvojem z vami bogimi, ki šeimate sneg. ;) ;D

Lep pomladni pozdrav :P

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #519 : 23 Marec 2006, 15:38:07
Jej, pri nas je največ 15 cm, drugače pa že velikoo zelenih zaplat... :D :P

"Modern life is so thin and shallow and fake. I look forward to when developers go bankrupt, Japan gets poorer and wild grasses take over."

Person

• *
Odgovori #520 : 24 Marec 2006, 08:07:49
Jah no, sej v bistvu je že 24. marec ... tk da je že zadnji čas, da pobere ta sneg ;) ;)

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #521 : 24 Marec 2006, 16:38:49
Ja glih to mene tako veseli,...Končno pooomlad... :-*

Person

• *
Odgovori #522 : 24 Marec 2006, 16:41:21
Ja glih to mene tako veseli,...Končno pooomlad... :-*
Hehe, pomlad pa ljubezen  ::)

zoe

• Moderator
Odgovori #523 : 24 Marec 2006, 16:45:50
O ja pomlad končno prihaja! Pri nas je bilo 2 dni že kar toplo, že za brez bunde, ko je največji sonček  :D

"Get over your hill and see what you find there, with grace in your heart and flowers in your hair"

Tosy

• Pesjanar
Odgovori #524 : 24 Marec 2006, 17:12:49
Hehe, pomlad pa ljubezen  ::)

To je pa tudi res...  =P

Drugače pa pri nas ni ne sončka (oblačno) ne padavin...Tako, ampak sneg še vseeno pobira.. :)

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #525 : 29 Marec 2006, 21:01:34
dons, ko sem bila v šoli je enkrat vmes se ulilo mešanica snega in dežja...skori me je fršlok ;)

lp

DOGS ARE NOT OUR WHOLE LIFE, BUT THEY MAKE OUR LIVES WHOLE!
Roger Caras

Person

• *
Odgovori #526 : 30 Marec 2006, 11:22:14
dons, ko sem bila v šoli je enkrat vmes se ulilo mešanica snega in dežja...skori me je fršlok ;)
A da je bla mešanica ... hm, to se pa ne spomnem, ko sem en špil na PCju igral v zatemnjeni sobi. Dež sem pa opazil, ko je ropotat začelo 8)

Rinchy

• Moderator
Odgovori #527 : 30 Marec 2006, 14:29:22

lp
Baje je bil tolk debel dež in vmes toča.Ne verjamem da bi padal sneg pri več kot +10°C  ;D ;D

lp,
NIna

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #528 : 30 Marec 2006, 14:33:50
A pri va sje danes deževalo :o??? Wau ane...mi smo imeli dopoldne krasen sonček brez oblačka sedaj je pa oblačno.

Je pa včeraj pri nas šel dež s snegom 100% tako,da... ::)

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

Rinchy

• Moderator
Odgovori #529 : 30 Marec 2006, 14:34:45
A pri va sje danes deževalo :o??? Wau ane...mi smo imeli dopoldne krasen sonček brez oblačka sedaj je pa oblačno.

Je pa včeraj pri nas šel dež s snegom 100% tako,da... ::)
Ne,ne to za včerej govorimo.Tudi pri nas je bilo dopoldne sončno,zdaj pa...oblačno  :-\

lp

www.varstvopsov.si

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #530 : 30 Marec 2006, 21:44:57
će sem dala ven roko pa je bila bela snežinka :). saj je bela snežinka sneg ane ??? ;)

lp

Roger Caras

Rinchy

• Moderator
Odgovori #531 : 30 Marec 2006, 22:02:50
će sem dala ven roko pa je bila bela snežinka :). saj je bela snežinka sneg ane ??? ;)

lp
Če nisem pozabila...ja,baje da je res belo to čudo  ;D ;D

Mi smo prav veseli,da je zdaj sonček in upam na ne prevroče poletje.

lp

www.varstvopsov.si

rina

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #532 : 30 Marec 2006, 22:13:46
Jaz sem pa včeraj skoraj celo popoldne preživela zunaj in čakala da se sonček končo prikaže iz zaplatic oblakov. Saj je bil na vsake toliko časa.
Ampak je bilo včeraj neverjetno vreme. :o :o :o
Sem geldala proti Lj (tja gor proti vam irenchy) pa ste imeli res velik črn oblak tam čez. Malo naprej je bilo pa mooooodrooo nebo in sonce je sijalo. Pa tja in sem je bil na moooodrem nebu en majhen, a zelo črn oblak. ::) Mislim vreme da te kap.
Barve pa taaaaake da samo geldaš in ti ni nič jasno. Nekje je sonce sijalo na bele oblačke, ki so ob zahodu postali rumeni in oranžni..... :-* (Evening red and morning grey, help to traveller on his way.) Drugje je padal dež in je bilo vse črno in sivo in rjavo. Pred Alpami so bili taki flurescenčno modri oblaki, skoraj zeleni.
Vse možne oblike neba ob enkrat. Sem že mislila da bo konec sveta. ;D ;D ;D Res mi je žal da nisem imela fotiča.

Okej, mal sem se razpisala o vremenu, hihi. :-[ Nima veze s snegom. Samo je bilo res neverjetno.

lp, rina

Los je car!

Person

• *
Odgovori #533 : 31 Marec 2006, 00:42:38
Heh, sam si pa res dobila inspiracijo ;D

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #534 : 01 April 2006, 21:37:30
rina ja mi smo imeli takrat ravno nadomeščanje..zaposlitev in smo bulili čez okna ven ::)...v glavnem nad nami je bil črn oblak kamorkoli drugam si pa pogledal pa sonce in modro nebo brez oblačka. enkrat v lj ko sem bila je nad enim blokom padal dež  nad drugim pa ne... čudaško

lp

Roger Caras

Rinchy

• Moderator
Odgovori #535 : 06 April 2006, 16:35:26
Pa kdo si je to zmislu? Sred pomladi sneg  :o Ravno prejšni teden smo uživali pri 20°C danes pa sneg. Ja zdej lahko samo še upam,da ga ne bomo v maju imeli 1m  ::) ;D

lp,
Nina

www.varstvopsov.si

rina

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #536 : 06 April 2006, 16:42:23
Sam res. ::) A se kje kaj prijemlje? Pri nas samo mede.

Upam, da se ne bomo poleti drsali na morju. :o

Los je car!

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #537 : 06 April 2006, 16:46:26
Juhuhu---se gre kdo sankat?Če vsaj mokro ne bi bilo :'(.Pri nas seprijemlje zadnjo uro,100m nad nami in pa Kostavska planino je belo že cel dan...saj vem,da ga je že dost no ampak...a ni luštno? 8)

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
Odgovori #538 : 06 April 2006, 17:11:20
A se kje kaj prijemlje? Pri nas samo mede.
Rina, čakaj malo.... Iz kje si ti?!  :o Pri nas do sedaj ni padla še niti 1 snežinka!!  ::) :P

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #539 : 06 April 2006, 17:18:50
joj dj polom od tega snega. prov jezna sem >:( jutri pa baje sonce. rondo je tok zmeden kar gleda pa gleda pol nori samo zato k mu rečem šibej pol pa počaka pa gleda in dojame da je tok tist njegov sneg in odklop ;)

lp

Roger Caras