No pri nas ga je tudi okoli 3-4cm zapadlo in še vedno pada, čeprav bolj na drobno.
Naš Taj je tudi prvič v življenju videl sneg in ga seveda tudi okusil - namreč danes je star točno 10 mesecev.

Ko ga je oči zjutraj peljal na sprehod je rekel, da se mu je nasmejal do solz, saj je Taj veselo in hkrati začudeno gledal v zrak in lovil snežinke, baje je skakal v zrak kot zmešan z namenom, da bi ujel kakšno snežinko- temu pa je sledilo nekontrolirano in polno veselja divjanje po snegu in pa seveda prevali in tako naprej - v glavnem je bil srečen, da je kaj!

Malo prej sem ga tudi jaz peljala na sprehod in spet je užival sto na uro, sem ga komaj kontrolirala na povodcu saj me je vlekel levo in desno - naprej in nazaj, tako zelo je srečen, ko vidi sneg

... sprva sem se mu smejala, no potem so me pa že roke začele boleti od vlečenja. Ta kombinacija snežnega veselja in pubertete je res huda.

No, potem kasneje se bova pa magar odpravila na kakšen travnik, da se bo lahko zdivjal še tam.
In tudi jaz si želim in upam, da bo snega še veliko zapadlo, če ne danes pa v prihodnjih dneh, saj bo potem Taj, ko bo več snega užival še bolj in bo spoznal "ta prave" snežne radosti.
Lp
Tina