SNEG

irenchy · 249466

Satin

• *
  • When wilderness calls...
Odgovori #660 : 25 Januar 2007, 09:27:08
No pri nas ga je cca 10 cm ampak še vedno pada, je pa Lars zjutraj prav užival ko se je lahko metal, valjal in ril po njemu, ko ga takole gledaš kako uživa v snegcu mu nihče ne bi pripisal da je že seniorček :o :D (pa nam že itak ne verjamejo :D :o)

SABINA

• *
  • Živi in ne misli na jutri!
Odgovori #661 : 25 Januar 2007, 09:54:05
Sneg, sneg - nekaj ga je pa res zapadlo. Po travniku je lepo belo, tako, da je moja njufka videla, okusila prvi sneg, stara je 10.mesecev. Povaljali in polizali smo ga takoj zjutraj, potem pa hitro v hišo in hop na posteljo.
Upam, da ga bo malo več zapadlo in bova lahko noreli.

Lp Sabina

http://sona-carlos.moj-album.com/
http://sabina-carlos.moj-album.com/
http://sabina-sona.moj-album.com/

newfies love the water and are ideal pets for homes in seaside towns

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #662 : 25 Januar 2007, 11:17:27
No pri nas ga je tudi okoli 3-4cm zapadlo in še vedno pada, čeprav bolj na drobno.

Naš Taj je tudi prvič v življenju videl sneg in ga seveda tudi okusil - namreč danes je star točno 10 mesecev. :o
Ko ga je oči zjutraj peljal na sprehod je rekel, da se mu je nasmejal do solz, saj je Taj veselo in hkrati začudeno gledal v zrak in lovil snežinke, baje je skakal v zrak kot zmešan  z namenom, da bi ujel kakšno snežinko- temu pa je sledilo nekontrolirano in polno veselja divjanje po snegu in pa seveda prevali in tako naprej - v glavnem je bil srečen, da je kaj! :D

Malo prej sem ga tudi jaz peljala na sprehod in spet je užival sto na uro, sem ga komaj kontrolirala na povodcu saj me je vlekel levo in desno - naprej in nazaj, tako zelo je srečen, ko vidi sneg  :) ... sprva sem se mu smejala, no potem so me pa že roke začele boleti od vlečenja. Ta kombinacija snežnega veselja in pubertete je res huda. ::)

No, potem kasneje se bova pa magar odpravila na kakšen travnik, da se bo lahko zdivjal še tam.

In tudi jaz si želim in upam, da bo snega še veliko zapadlo, če ne danes pa v prihodnjih dneh, saj bo potem Taj, ko bo več snega užival še bolj in bo spoznal "ta prave" snežne radosti.

Lp
Tina

rožica

• *
  • Athos & Best
Odgovori #663 : 25 Januar 2007, 13:57:38
Ima kdo kakšno idejo, kam it čez vikend na sneg, da ne bi bilo preveč ljudi?  ::)

Obožujem pse, še posebej bernije!
http://www.athos-best.com

Satin

• *
Odgovori #664 : 25 Januar 2007, 14:05:33
Rožča kr k nam pridta, že tako si dostikrat tu pri nas, čisto blizu mene pa tud za kavo ne rečeš :o :D :P, kar prid mamo tako lepo turo pri nas okoli šole da se bo tvoj cuker malo razletal. Sicer ga nimamo pol metra ampak enih 10 cm ali več pa res, pa še oblubljajo da ga bodo še dol metal :D ;D

LOKICA

• Gost
Odgovori #665 : 25 Januar 2007, 14:10:32
kam za vikend z malo ljudi?

jaz hodim na Menino planino, Kranjsko reber, Jezersko, Kamniško Bistrico, Logarsko dolino... Vprašanji sta le 2: koliko snega hočeš in ali želiš sprehod po ravnini ali hojo v hrib. Če boš šla kam višje, pazi na plazovite predele.

A se je kdo od vas že sankal s psom? Moj pokojni koker španjelček je sedel pred mano, med mojimi nogami, je sicer mižal (ker so se mu rade učke vnele), ušesa so vihrala, da so se nama drugi smejali in glavno - užival je! Zdaj imam pa labradorca pa je malo prevelik in preveč hiperaktiven za sedenje na sankah. Sankala sem se pa vedno po hribovskih cestah npr. na Veliki planini od Marjaninih njiv do Kranjskega raka ali pa v Logarski dolini na panoramski cesti.

Uživajte v snegu

Lisa

• Špela
  • *
Odgovori #666 : 25 Januar 2007, 14:10:59
Danes grem v šolo in kaj vidim-Sneg!  :o :o...ga letos sploh nisem pričakovala.Čeprav ga je bilo zelo malo in se ni prijel...ampak vseeno-sneg je... :o :D

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #667 : 25 Januar 2007, 15:33:01
Mi smo ga imeli cca.5cm...zdaj ga je še ene 2...Ron je paf,NUtela tudi :).Prvi sneg zanjo,beyba moja :-*.

Na žalost tole ne bo trajalo dolgo :(.

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
Odgovori #668 : 25 Januar 2007, 15:36:18
Ma fak no... pri nas sploh ne neha snezit :o :'( Vam z veseljem odstopim, kar imamo ;)

battito animale

Satin

• *
Odgovori #669 : 25 Januar 2007, 15:39:02
Lilit ti ga samo s priporočeno pošto pošlji na dolensjki konec se ga ne bomo branli še malo ;) :D

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #670 : 25 Januar 2007, 16:14:16
Satin doljenci ga mate dost!Gradišani ga pogrešamo!!!! :P

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #671 : 25 Januar 2007, 18:01:15
Pri nas spet sneži! :o
Upam, da so se vremenarji zmotili in bo snežilo spet celo noč... :) :P

Baki

• *
  • Ko se enkrat zaljubiš v bernčka,...
Odgovori #672 : 25 Januar 2007, 18:06:40
Pri nas spet sneži! :o
Upam, da so se vremenarji zmotili in bo snežilo spet celo noč... :) :P
To pa je optimezem! Saj imaš prav!  8)
Držim s tabo!  ;)

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #673 : 25 Januar 2007, 18:20:33
To pa je optimezem! Saj imaš prav!  8)
Držim s tabo!  ;)

Baki, je optimizem, po drugi strani pa ni... zato ker se naši vremenarji zelo radi motijo! :P >:D :D
Upam, da so se sedaj zmotili nam v prid! ;D

Baki

• *
Odgovori #674 : 25 Januar 2007, 18:31:43
Taj... ne vem zakaj ampak imam občutek, da se vedno zmotijo tako, da je meni slabše. Tako da če bi napovedali sneg, potem bi bila skeptična če sploh bo. Zdaj pa,... ne vem, upam pa vseen.

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #675 : 25 Januar 2007, 23:53:10
No, izgleda, da se je moj optimizem izplačal, saj pri nas veselo sneži  :o - do zdaj ga je zapadlo cca. 1cm (sodeč po tem, kolikor snega je na avtu) tako, da se pustimo presenetiti pa bomo videli, če se bomo spet zbudili v zasneženo jutro! ;)

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #676 : 26 Januar 2007, 00:02:45
Tudi Aska se je naužila te malenkost oz zanjo samo vzorčka snega :o..Ga je spet pridmo hrustala. Ne vem zakaj ji je sneg tako okusen ??? No ja, mnogo premalo snega je zapadalo, katerega sedaj je samo še za vzorček :(..lp

Baki

• *
Odgovori #677 : 26 Januar 2007, 07:05:40
Pa ni nič z dodatnim snegom!  :(

Aska... Bak pravtako neprimerno bolj uživa, če je snega veliko. Da smrćek v sneg, potem pa šiba, da šprica sneg na vse konce.  :o
Jaz mu tudi pusti, da je sneg. Do sedaj ni bilo še nič narobe. Lani vem, da je kar zapiskal, če ga je preveč hlastal. Drugače pa veliko kužkov zaradi tega zboli (angina, izločanje krvi,...), samo mislim da so pri tem manjši kužki bolj na udaru.

lp, miša

malena3

• Gost
Odgovori #678 : 26 Januar 2007, 07:11:49
Uh, pri nas je pa tok snega, še zdaj kaka snežinkica pade.

Kal si je naredil že pravi brlog v snegu pred pesjakom.

Najbrž mi ni treba poudariti, da čisto ponori, ko greva na sprehod. Včasih, ko se obrnem, ga sploh ne vidim, vidim le ene modre oči in štrleča ušesa iz snega. :)

Baki

• *
Odgovori #679 : 26 Januar 2007, 07:15:00
Uh, pri nas je pa tok snega, še zdaj kaka snežinkica pade.
Kje pa je to pri vas?
Saj si verjetno že kje zapisala, pa nisem zasledila.  :-[

malena3

• Gost
Odgovori #680 : 26 Januar 2007, 07:22:23
A ne nisem napisala....

v okolici Bleda, gorenjska. :)

Baki

• *
Odgovori #681 : 26 Januar 2007, 07:28:34
A ne nisem napisala....

v okolici Bleda, gorenjska. :)
Potem pa ni čudno!  :)
Pri vas se bo še nekaj časa obdržal, pri nas pa,... No, bomo pa na izlet na gorenski šli.

malena3

• Gost
Odgovori #682 : 26 Januar 2007, 07:30:18
Baki, pa pridite k nam.
Ti ga bom za na pot mal v vreče naložila. ;D

Baki

• *
Odgovori #683 : 26 Januar 2007, 07:37:35
Baki, pa pridite k nam.
Ti ga bom za na pot mal v vreče naložila. ;D
Potem bi mogla kar s šleparjem priti!  :D

malena3

• Gost
Odgovori #684 : 26 Januar 2007, 07:42:19
OK. ga bom rezervirala en velik travnik samo za vaju. ;D

majcek

• *
  • Maks pa ima zelo zelo košat rep :D
Odgovori #685 : 26 Januar 2007, 08:43:39
no pri nas ga je tudi samo še za vzorec  :(
ampak ko ga je bilo pa cca. 3cm je pa maks skakal tako da je sneg letel naokrog in tisto kar leti mora maks pojesti ::)
pa nonstop me sil ven jaz pa hočem nočem grem.

je tvoja ljubezen je tvoja sreča je tebi vse, želiš si da nikoli ne umre.

LP, ***MAJA***

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #686 : 26 Januar 2007, 08:46:34
Pri nas ga je pa ponoči spet namedlo, pa še vedno malo pada...  :)

LP, Maja

SPLETNA STRAN: http://www.majchy.com
PORTFOLIO: http://www.majarokavec.com

Satin

• *
Odgovori #687 : 26 Januar 2007, 08:52:39
T.M.T malo bolje poglej kdo se skriva v mojem avatarju  ;) :P boš potem vedela zakaj ga mi rabimo več kot vi :P :D Tko da Lilith ti ga kar pridno na naš dolenjski konec pošiljaj.... :D ;)

kanchy

• Mali Pesjanar
  • **
  • white princess :)
Odgovori #688 : 26 Januar 2007, 09:18:26
Pri nas ga ni pa nič pobralo, pa še malo ga je napadlo ponoči  ;D :-* :-* :-*

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #689 : 26 Januar 2007, 16:01:19
Taj zjutraj sme prvo pomislila nate!Pri nas je do 11h snežilo :)...zdaj je pa nehalo...pobralo ga je pa čisto malo :-[