Marija, kako je vasa mastinka lepo vzgojena, suma. Prav fino in uglajeno sedi ob mizi, ima "slincek " okrog vratu in fino caka na svoj priboljsek.
Pri nas to izgleda tako, zdaj piskotek vidis, zdaj ga pa ne vidis vec: uleti Cucka bucka, stopi na spicke, povoha pult in ce ne gledam prav pozorno, ni, ni vec piskotka. Simply pridivja, se dvigne na zadnje tace in tako dolgo zre, da ne ostane niti drobtinice. Ne vem, zakaj imam pri teh dveh vedno obcutek, kot, da je orkan letel cez kuhinjo, ko pa sta teli dve v dnevni, sosedje mislijo, da je na poti potres. Seyka je malo bolj fina, ona se elegantno prisunja do mize, ovohava, vzdihuje in se slini, potem ji pa itaq moram dat, ko je ze vse poslinila. Twisty zmeraj zadnja uleti, se vsede na tisto svojo sexy siroko mastino ritko, pogleda s tistimi sirokimi rjavimi okicami in se zacne dreti kot da ji ze dva meseca nismo dali za jest. Tudi ce smo ze vse prej pozrli moram pricarati piskotke, da zadovoljim njeno razvajeno mastino velicanstvo. Njihova mamica Zoya ni nikoli fehtala in tega ne zna niti sedaj. Se je pa od svoje nadebudne mladine nekaj naucila, ce nasloni svojo zguzvano faco na moja kolena in prav po mastinsko gode, se zna zgoditi, da ji privoscimo kaksen posladek iz hladilnika ( ce niso prej ze vsega izpraznile njene razvajene hcerkice )
Suma, mastini se bodo razstavljali v soboto od 10.25 do 10.37 v ringu st. 9. Popoldan pa se bo specialka za molose zacela ob 17h. Pridete dopoldan kaj pofirbcat?
Missa
Naše mastinčice so mi zmeraj bolj podobne, vedno manj ubogajo mojega moža!
Moj Zoro ima krokodilčke v očeh, vražičke v repu in angelčke v srčku.
Mopsi očarajo s svojo karizmo, šarmom in humorjem do te mere, da se z lahkoto zaljubiš v njih.