Glede na to,da sem tisti citat napisala jaz,ni dvoma,komu in zakaj leti...
Nataša,vem,da si zdajle jezna na vse in te čisto razumem,zato te tvoje besede ne bom vzela kot žalitev

Samo nekaj dejstev, za lažjo predstavo ,brez kreganja in nadaljnih žalitev,prosim!
- Hera in Mars sta oba iz iste psarne,izbrala si oba ti z 18 letnimi izkušnjami,jaz na začetku svoje poti
-Odločitev o paritvi sva sprejeli skupaj ,na tvoj predlog,ja?
-Iz prvega legla so zaenkrat(trkam na les)zdravi,Atea,Ari,Argenta in upam Artemis,ja?
-Pred drugo paritvijo je Hera dala skozi vse preglede -izvidi vse vredu!
-Mack in Mia sta prav tako oba dala skozi EKG,Mio čaka še slikanje kolkov,Mack je to že opravil zaradi prehitre rasti,slabih mišic in s tem povezano zelo grdo hojo-ne boš verjela-vse vredu!
Ne želim razpravljati o tem,ker pa očitno ne moreš iz svoje kože in vedno iščeš krivce drugje:
Ali si se že kdaj vprašala,zakaj se to vsa ta leta dogaja ravno tebi?
Daleč od tega,da ti želim te komplikacije ,ampak tvoji psi ravno zaradi zdravja(kot vedno poudarjaš na vsakem forumu in povsod),jedo večinoma BARF,požrejo antibiotikov in ostalih tablet ter vitaminov kot noben drug pes,ki ga jaz poznam,pa vseeno umirajo?!
Že dvakrat sem prečitala vzroke,ki si jih opisala in pri Apolonu kot sedaj pri MArsu-slab imunski sistem,stres,nepravilna prehrana....

Jaz hranim moje pse z briketi,s kuhano hrano,s surovim mesom,skratka z vsem pomalo,antibiotikov in zdravil tipa "proti temu ,za preprečitev tega.." niso niti videli,dobijo samo vitamine,ki so zanje nujno potrebni,pa so zaenkrat še vsi zdravi!
Vem,da se lahko vsakemu zgodi enako in to popolnoma sprejemam,mogoče bo kateri od mojih psov jutri mrtev,ne iščem pa zato krivca drugje in se zavedam,da je to tveganje povezano s to pasmo....
Tako,končno sem napeljala vodo na tvoj mlin,dolgo si čakala,a ne?
Imaš dve možnosti:
1:Odpiši kot kulturen človek,ki zna normalno komunicirati z ostalimi,kateri ne sprejemajo njegovega mnenja
2.Odpiši nesramno, žali in dajaj v nič vse,ki niso s tabo,kot ponavadi
Ampak vedi,Apolon je bil tudi moj,jaz sem ga vsak dan hranila s stekleničko,jaz sem ga crkljala in nosila po rokah 4 mesece,zato se zavedaj,da je meni tudi hudo,pa čeprav ga nisem smela v živo niti pobožati ali biti blizu njega, pošiljala sem ti SMS s čestitkami,ko je zmagoval,na katere nisi nikoli odgovorila -vseeno ŽAL MI JE ZANJ!