Mi imamo za v avto plastični boks Atlas, ki se sicer super obnese in Žana gre rada notri, ker ve, da potem gremo kam na lepše

ne bi pa rekla, da je ravno najboljše kvalitete, ker se je pred kake pol leta odlomil del plastike na mestu, kjer se boks zapira s kovinskimi vratci tako, da imamo zdaj zapiranje malo improvizirano, na zgornji strani še drži, spodaj pa malo slabše, ampak mislim, da na varnost to bistveno ne vpliva, razmišljamo pa o nakupu kakega boljšega boksa. Je pa boks res praktičen za v avto,sploh če je v karavanu zadaj, da je pes v boksu ločen od potnikov v avtu. Pri nas se je izkazal za zelo uporabnega, ko se je Žana kdaj povaljala po dreku ali mrhovini

in smo jo potem stlačili v boks, doma skopali, boks pa oprali, pa je bilo spet vse ok. Je pa res prava mala packa, ker takoj izkoristi priložnost, da se kje povalja, sicer ni to tako pogosto, je pa zato toliko bolj smrdeče, ko ji to uspe

Tako kletko, kot jo ima Ronny, pa imajo večinoma za notri, da pes tudi tam spi, za prevoz pa ne vem koliko je varna, če bi bila v karavanu v prtljažnem prostoru najbrž ni problema, vseeno se mi pa zdi, da vse tiste rešetke niso prav varne, saj se hitro lahko kaka tačka ali rep notri zatakne, sploh, če pride do karambola.
Glede spanja ima pa Žana tudi navado, da se prestavlja iz svoje košare na tla, potem na oblazinjen stol in spet nazaj v košaro, ampak to samo zdaj, ko ji je vroče, sicer pa se zavije v dekco in spi kot top do zjutraj.
P.S. : Medtem, ko tole pišem, Žana tako intenzivno žveči bikovko, kot bi ji šlo za življenje

Žal je to edina stvar, ki jo rada žveči, ostale kosti iz posušenih kož pa samo zakoplje med deko v košaro, jaz bi pa tako rada, da bi tiste žvečila, ker so dobre za zobe. No, bomo pač še naprej vohali te bikovke