Hja sem srečala tud jaz že veliko takih, ki so vestno hodili v šolo s psom, pa pes ni ubogal popolnoma nič ko je srečal sebi podobnega "bedaka".
pri 7 mesečnemu .. je pa tako... teta puberteta

, ta naredi tasvoje, pa kakor koli obrneš. temu dodaš še primes njegovega karakterja pa dobiš zmagovalno kombinacijo

Tud midva s Damčem sva hodila v malo šolo, pa na igralne urice, pa v šolo, vadila vsak dan in se peglala.... pa dokler ga je puberteta metala, je pozabil čist vse kar je znal... ubistvu še celo kontra je delal .. ko je srečal kakšnega psa je pokazal vse kar se ne sme delat prej kot tisto kar bi moral znat.

... ni bilo nobenega zdravila. Sicer agresiven ali dominanten ni bil nikoli, ker je res šleva svetovna .
Tokrat kolikokrat me je spravil v sramoto....ufff boljš da ne omenjam.

pa so rekli ( ubistvu tolažili so me) najprej do enega leta bo pubertetnik, potem bo boljše... pa ko je bil star dve leti je bil še bolj trapast, pa pri treh nič boljše... šele tam pri 5+ se je skooliral, in je dejansko celo kaj izvedel v pričo drugega psa kar je bil naučen.

sedaj ko je star 7+ je nekako postal pes ki se mu pozna da je obiskoval šolo in ga je lastnik( lastnica) nekaj naučila in brezkompromisno uboga( če sliši...kar še nismo čist točno pogruntal... al res slabše sliši al pa glumi

)
po teoriji nekaterih... sedaj ko je "star prdec" je uredu pes, prej je bil pa "strapan pes" ... figur it out

Se pa ni upadal s popolnomo nobeno CM teorijo

... to je extra primer
me prav zanima kako bi ga CM odvadu krast( vse kar mu je na dohvat gobca) razen da vse kar se ti zdi njemu zanimivo poskriješ in pospraviš , odpirat hladilnik pa ven krast( razen da mu namontira zatič) kako bi ga odvadu odpirat koš za perilo( razen da obteži pokrov) in ven pobirat umazane gate, pa kako bi ga odvadu, odpirat predale, pa odpirat pipe da se je afnal vodo spodaj pit... pa še kaj

boljš da ne naštevam
pa ta njegova klepto nagnenja niso bila nič povezana s tem da je bil sam... to mu je samo prebilo..in je zgasnu... pa ziher takrat ko se je "odšunjal" tud eno piz*arijo naredu.
Ni bilo ne kazni ne ničesar kar bi ga odvadilo tega početja. Oziroma ne da je ni bilo... je še ni... ker tud sedaj ko je star prdec, mu občasno prebije in gre nardit eno štalo, pa če ne drugega si gre pa v WC po rolo papirja in jo grize pa pljuva...