Eno so poligon (obidence,agility.....) oz. sportniki, drugo pa druzni (ocitno cudni, ker se ne ukvarjajo z uradno kinoloskimi sporti) oz. "real life" psi in preveckrat sem prve videl kako ji je tudi v okolju drugih vse dovoljeno

. Res pa je tudi, da so sii velikokrat tudi sami sebi zadostni, lastnik/pes in v druge situacije "ne zahajajo".
Pri nas mu recimo ni vse dovoljeno ala skakanje po mizi, rencanje ob odvzemu mesa (ne briketov

)........in zato ne dozivlja nobenih travm. Velikokrat se celo bojim, ko kaksen vprasa katere pasme je, ker je tako "priden" Mogoce pa so mesanci boljsi

oz. bi moral biti "pravi" pes drugacen.
.............zato ne mesajte "poligon" psov s psi s katerimi se ukvarja Cezar.
Sem tudi sam srecal samojeda, ki ni bil prav nic napadalen ampak mu je bilo tudi vse dovoljeno

Recimo ker sem ravno z dopusta..................zrav
en "kucice" smetnjaki, kjer so se smeti kdaj odlagale tudi zraven.............omamen vonj, ki nasega pozeruha zmeraj premami. Psa imam skoraj zmeraj odvezanega in zato tezko 100% na ocesu. K "smetnjaski" hrani se ne sme. Klikanje, pozitivna motivacija...................
....ne bodite no smesni (saj sem sel na dopust ne pa na poligon...in se to samo za 14dni)
PS
Kolikor razumem iz napisanega SKD Bajka (z "novim" solanjem) nima resnicni nic s tem kar je napisano na KD Ilirija.
In se nekaj. Kar nekaj je odlicnih SLO instruktorjev, ki jim je prav malo mar za nase KD je

Le zakaj