Roxa...ja ...oddaja ni tok atraktivna...pride, si vzame čas, urgira in pride ponovno nazaj. Psi pri njej so pa vedno veseli in ne zatrti. CM pa pride kao zrihta in tadam CAR. On in ne dobrobit psa pa lastnika pa okolice. Važn da je on v svojem željenem hollywoodu. 
Sevda je atraktivna, če imam čas, gledam vse kar je povezano s psi, ker pač rada gledam. No, tistih kao porednih psov ne morem gledat.
Kar se tiče CM-ja. Ne morem se strinjati s teboj, ker oddaja ima običajno 3 primera. Verjetno vsi ti primeri niso (skor ziher sem), tko da kr pride vse reši in gre nazaj v hollywood. Pokaže sam "pomembne" stvari.
Če ti misliš, da so ti psi zatrti (pri CM-ju), ok. Jaz ne mislim tko. Cezar ima podobno držo, kot jo ima (imel) najin trener. Pes ne sme skakat po njem, ga lizat po faci itd...Osebno to podpiram. Mogoče psi zato delujejo zatrti. Moj pes recimo ne skače po folku in čaka (čepra laja), da odprem vrata, če obisk pride, potem mu pokažem z roko, da gre lahko povohat folk. Ker pač to je njegov dom in ima pravico pregledat, kdo je prišel. In nekateri mislijo, da ni veseljak, ker po polovici minute začne ignorirat folk. Jaz pa pač rečem, da "ne daje pozornosti ljudem po nepotrebnem". Si pa vedno najde nekoga, ki ga mora pol čohat, ampak takrat ko njemu paše, pač po buldogovsko
Avtoriteta mora bit! Isto, kot če učiš na srednji šoli, sploh tam kjer so sami fantje. Veliko avtoritete rabiš. Tudi za otroke jo rabiš. Avtoriteta ni nič slabega. No ja, za občutljivce in new age pozitivce, ki vidijo sam pozitivo seveda da je. Nekaj najgršega. Pa kaj, mene to ne moti.
Niti ne mislim, da se mu ne gre za dobrobit psa. CM-ju. Dela na svoj način, če lastniku ugaja njegov način prav, če ne, naj si poišče pomoč drugje. V življenju se je potrebno vprašat, ZAKAJ nekoga ne maram? Kaj je meni storil, da ga tko negativno prikazujem. Vsako sliko, ki jo ima kdo o komu je njegova slika in dokler nimaš direktne izkušnje s to osebo je brezveze presojat.
Kar se tiče izzivanja psov, ki jih CM uporablja. Lejte, on očitno hoče videt SAM, kaj in kako pes reagira, ker lastniki tega ne morejo, ne znajo opisat. Napako moraš videt, da jo lahko odpravljaš.
Ne vem, zakaj je potrebna tolikšna drama okrog tega?