ni isti dogodek je pa isti pes
Ali je potem ta isti terier dvakrat staknil osem šivov na vratu in tvoj dvakrat poškodovan prst, kar je v vseh različicah zgodbe enako. (BTW, imaš srečo, da te jagr ni prijavil, takrat ko sta bila oba spuščena in je tvoj terierju odprl vrat. Bi lahko imela uradno nevarnega psa, ne glede na to, kdo je v resnicio začel spopad):
Junija 2011:
terier z 8 šivi na vratu, max pa z odtrganim slepim nohtom
Avgusta istega leta:
(na tleh kri, moj pes brez nohta, njegov krvavi iz spodnje strani vrata-kasneje sem izvedela, da je dobil 8 šivov)
tako da....laž ima kratke noge.....
V bistvu sem šla gledat za nazaj, ker nimam spomina kot Davor, se mi je pa zdelo, da sva se midve že prej spičili. In sem ugotovila, da sva se spičili huhuhu kolikokrat. Ko si zagovarjala kupiranje repov in uhljev, ko si hotela po vsej sili spariti psa, ki ni znal skočiti, ko si zagovarjala paritev 10 let stare psice, ker da je še zdrava, se še vedno goni in
se želi spariti.
ko sem te povprašala, po tvojih kinoloških referencah, si odgovorila
ne bi o tem...sem pa na poti sodnice za molose...
. Ohoho, do naziva kinološki sodnih vodi veliko stopnic. Nekdo, ki je sposoben spohati nekaj takega:
malo me moti moraliziranje v zvezi s kupiranjem, medtem ko svoje pse vodite na kastracije in sterilizacije ali pa jih razstavljate. pri razstavljanju gre tudi (ali pa samo), za lepoto pasme. dvoličnost na višku. in enostavno ni uredu, da se je kupiranje prepovedalo. tudi praktični razlogi so tu...recimo veliko lovskih psov ne rabi rep, ovira je (veliko psov ostane v rovih) Od sestrične terier je na Dunaju ob Donavi začel preganjati bobre in ostal v luknji 8 ur- plačati je morala reševalno službo in jamarje, da so ga izvlekli in ko so ga je hotel nazaj (lovec pač-nagon), rekli so pa da če ne bi imel repa bi lahko zlezel sam ven....Medtem ko se ukvarjate s kupiranjem da/ne pa na raznorazne načine mučite pse po razstavah, ker ste egoistični in si vi tega želite in ne psi. vse to je egoizem,
zanesljivo ni stopil niti na prvo stopničko.
Hm.