a na kdju nimate pipe , kjer si lahko po igri z psom umiješ roke ? pa igračo tu in tam, ne gre zgolj za osnovno higijeno , ampak če delaš z živaljo , se vsaj pričakuje da ne delita sline, ista logika zakaj se tako zmrdujete ker vas odganjajo iz plaže, kjer se raja noče kopati zraven vašega psa.
prvo po jajcih nato pa po tvojem obrazu in potem se smejite Milanu ker ne želi da ga psi poližejo 
Seveda se mu smejem, ker kaze ignoranco... se mi ne zdi nujno potrebno za dober odnos, da te pes lize po obrazu, ampak da po tolikih letih dela s psi govoris o bacilih, ki jih prenasajo v slini... in tista tvoja pripomba z rokavicami, mislim, seveda, tudi kmetje kidajo gnoj v rokavicah, ne...
Glede plaze pa ja... vse kanalizacije obalnih obcin se izlivajo v morje, imas koprsko luko in trzasko luko, miljon smeti se zmece v morje (od rabljenih plenic naprej), poleg tega v morje lulajo LJUDJE in ne psi, ampak seveda so problem tri dlake od mojega psa, ki jih pusti v vodi.
Pa verjemi, da ce mi nekdo lepo rece, me moti vas pes, se lahko premaknete malo bolj stran, ni nobenega problema... ce me pa nekdo zacne nadirat, kako si ljudje drznejo na plazo vodit psa... sori misko, je pa dovolj plaz, kjer so psi prepovedani, pa pojdi tam, ce te tako moti.