Pozdravljeni!!
Naj se najprej jaz predstavim

Ime mi je Miha in prihajam iz Celja

Star sem 17 let in bom aprila dopolnil 18

Imam psičko Ajšo, pasme angleški Špringer Španjel

Sem bil odslovljen oz. sem nezaželjen na enem forumu, ker Ajša nima rodovnika.. Njena mama je padla na teh testih, vendar mama od Ajšine mame ima rodovnik.. Ajšina mama pa je bila sparjena z rodovniškim samcem iz Zagreba in tako je moja lubika nastala

Zarad tega je po njihovem mnenju zdej mešanček

Pustmo to... Stara je 3 leta in skoraj pol še zraven in zelo radoživa

Opažam da je sedaj že treh barv ker ima tačke, pod gobčkom in zadnji del vrata rjave barve

Pa zlo pikaste noge ma

Bi lahka šla za Pedigre maskoto

Zaradi svojega veselja do pasme bom oz. načrtujem leglo ker hočem zase imeti kakšnega mladička, sploh pa je med našimi prijatelji tega "Dej če bote mel povej, ko bi mi tut mel to pasmo pa se nikjer ne dobi" dovolj... Lastnica Ajšine mame, pravi da pozna nekaj prekrasnih samcev z rodovnikov, kateri bi bili pripravljeni za parjene...
V njenem leglu je bilo zelo pisano, saj je bil oče rjavo bel, mama pa črno belo in je nastalo toliko kombinacij da adijo pamet

Se je bilo težko odločiti

Šolam jo sam doma osnovnih stvari, kot so sedi, leži, tačko,... Ko imam kaj za pohrustat, rečem prosi pa tko z tačko pomaha

Pa če rečem dej poc, mi da High Five (petko).. Več jo pa ne mislim učit ker lovci za moje pojme niso za v šolo, ampak za v naravo, v gozd,...
Brez skrbi jo lahko tudi brez povodca peljem sredi mesta in ne bo prdnala stran od mene, razen za WC gre pol metra stran na travco pa pol nazaj poleg
Drugače jo pa veliko na odprte travnike vozim da se zlavfa, prevoha,... Včasih greva tudi na roglo, kjer se rada s kako kravo skrega

Tolko na hitro o Ajši, in upam da ne bo dobil tako negativnega povratka kot na onem forumu...
L.P. Miha
SLIKE ČUNGA LUNGE: