mičkena novička II

Rinchy · 31221

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #90 : 01 Maj 2009, 18:27:34
Hvala vsem za čestitke! Ker so se zgleda vse gorenjske nosečke odločile, da bodo rojevale za prvi maj in je kranjska porodnišnica polna do zadnjega kotička, sva bila predana v domačo oskrbo. Tako imava sedaj privat babco (Črta) in glavno medicinsko sestro (Tiso) >:D :D

Drugače pa vsi, ki vas je presenetilo ( spet ::)), če kolikor toliko hodite po razstavah, ste sigurno morali kaj opazit :P, če ne priporočam okulista >:D

čara

• *
  • Obožujem pse!
Odgovori #91 : 01 Maj 2009, 19:54:59
Smo videli v CE lepi okrogli trebušček in čakali, kdaj bo novica :P

http://tecem26.blogspot.com/
Le vkup uboga gmajna!

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #92 : 01 Maj 2009, 20:44:15
Drugače pa vsi, ki vas je presenetilo ( spet ::)), če kolikor toliko hodite po razstavah, ste sigurno morali kaj opazit :P, če ne priporočam okulista >:D

Nina, jaz sem te videla tako v Ljubljani kot v Celju in pri moji veri nisem opazila nič posebnega :-[ Očitno bo res treba mal "na pregled" :D

Drugače pa...fajn se rihtajte, kot si napisala maš specializirno osebje okoli sebe ;)

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #93 : 01 Maj 2009, 21:34:32
Uf eni pozno zvemo :-[
Iskrene čestitke za malega nadobudneža!Pa izbrala sta svetovno lepo ime :o

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

~Tina~

• *
  • Hajdi
Odgovori #94 : 01 Maj 2009, 22:09:48
Še ISKRENE ČESTITKE iz moje strani!!!! :o

Res ima super ime!!!

Ne obstaja psihiater, ki bi vam pomagal kakor pes, ki vam poliže lice!
http://miki-piki.moj-album.com/
http://www.dlvkos.si/

botticelli

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #95 : 02 Maj 2009, 17:27:19
Čestitke tudi od nas! :) Smo tudi čakali kdaj bo novička, ker se spomnim od nazadnje ko smo se videli na razstavi da bo naraščaj :) Ime pa je tudi meni všeč :)

Urška

• *
Odgovori #96 : 02 Maj 2009, 20:22:31
Čestitke  :) .

maya

• *
Odgovori #97 : 02 Maj 2009, 20:35:21
Čestitke!  :)

Alba

• *
  • I like my dog better than I like most people.
Odgovori #98 : 02 Maj 2009, 22:03:12
Malo z zamudo - ISKRENE ČESTITKE!

Psi so najbolj iskreni prijatelji :):):)

http://www.mojalbum.com/rink/

hovakaj

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #99 : 04 Maj 2009, 07:25:26
Iskrene čestitke! :-*

yazmin

• *
  • OLIthePUG
Odgovori #100 : 06 Maj 2009, 23:29:33
malce pozno, pa vseeno cestitke iz srca :) vsej druzinici zeliva veliko prespanih noci :)

oli&yazmin *

Vsi smo v obcestnem jarku,
toda nekateri med nami
gledamo zvezde.

(oscar wilde)

sasha

• *
Odgovori #101 : 07 Maj 2009, 06:43:17
Cestitke  :o

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #102 : 07 Maj 2009, 08:06:46
Evo nas...:

Alba

• *
  • I like my dog better than I like most people.
Odgovori #103 : 07 Maj 2009, 08:18:14
Ninci tako ste lepi, da ste skoraj že kičasti :P. A bo imel Val tudi tako lepo barvo las kot Tisa?

Psi so najbolj iskreni prijatelji :):):)

http://www.mojalbum.com/rink/

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #104 : 07 Maj 2009, 08:19:32
Ninci tako ste lepi, da ste skoraj že kičasti :P. A bo imel Val tudi tako lepo barvo las kot Tisa?
Zaenkrat kaže, da bo blondinec :P Samo še kakšno leto bomo morali počakat, da bomo videli če bo tudi tako skodran 8)

teja con panto

• *
Odgovori #105 : 07 Maj 2009, 08:27:42
res sta prav srčkana skupaj ;D kako se je pa 4nožni del družinice odzval na naraščaj :)

rest in peace my precious friend

simi

• *
Odgovori #106 : 07 Maj 2009, 08:41:03
Kako je pa Tisa ponosna :)

http://www.bajka.si/
http://www.facebook.com/BajkaSolaZaPse
Šola kjer vzgajamo za življenje po preverjenem programu s tradicijo.
Od leta 2009 do leta 2016 edina pasja šola z uradno priznano prevzgojo nevarnih psov v Sloveniji

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #107 : 07 Maj 2009, 13:38:03
res sta prav srčkana skupaj ;D kako se je pa 4nožni del družinice odzval na naraščaj :)

Brez problemov. No pa saj jih niti nismo pričakovali ::). Smart se je vrgel ob tla in upal, da ga bo to malo dete čohalo in lupčkalo kot Tisa, Rumba je itak vsa "poscana" ko vidi otroke ::) Brihta pa je prve dva dni ko ga je imel kdo v naročju zvesto hodila zraven in pazila, da ne bi bilo kaj narobe. In kot bi rekel Črt Brihti "Če diši po mleku, še ne pomeni, da tudi je mleko", ker ga je na vsak način želela umit od glave do pete.

Eden takih poskusov ::)

Macika

• *
Odgovori #108 : 07 Maj 2009, 13:43:07
Ježeš kolk sta luštna s Tiso  :-*

Najboljših in najlepših reči na svetu, ne moremo videti niti se jih dotakniti. Čutiti jih moramo s srcem …
(Hellen Keller)

casper

• *
  • Moj mali črni pesjanar
Odgovori #109 : 07 Maj 2009, 13:43:26
Nina, jaz res nisem opazila  :-[, ampak imam v zagovor zelo visoko dipotrijo  ;D  Se mi je pa zdelo čudno, da te v LJ na razstavi ni bilo in da se nikoli ne srečamo v Struževem.  ;)

Čestitam! Saj upam, da vas je snail-mail čestitka našla - jaz sem še tista stara šola, ki rada papirje okrog pošilja  8)

In ful super, da bo imel moj mulček družbo v Preddvoru  :o To bo še pestro  :o Midve, pa vozički, pa trop cuckov - za v cajtnge  :P  :)

"Na tisoče generacij psov nekoč in zdaj je prepričanih, da bodo nekega dne - če bodo le dovolj pozorno poslušali - obvladali človeško govorico. " Maya V. Patel, roj. 1943

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #110 : 07 Maj 2009, 13:49:28
Nina, jaz res nisem opazila  :-[, ampak imam v zagovor zelo visoko dipotrijo  ;D  Se mi je pa zdelo čudno, da te v LJ na razstavi ni bilo in da se nikoli ne srečamo v Struževem.  ;)

Čestitam! Saj upam, da vas je snail-mail čestitka našla - jaz sem še tista stara šola, ki rada papirje okrog pošilja  8)

In ful super, da bo imel moj mulček družbo v Preddvoru  :o To bo še pestro  :o Midve, pa vozički, pa trop cuckov - za v cajtnge  :P  :)

:D :D V Lj. sem bila, pa v Celju tudi še. Samo Maribor sem izpustila :o Na poligonu smo pa tudi v zadnjih dveh mesecih preživeli uf ur, tako da smo se zgleda vedno zgrešili (sploh ker mi bolj koristimo dopoldanske ure). Razen mislim, da na vajini prvi uri letos, ko je Casper neumorno lajal celo uro :P

Drugače pa imajo pri sosedih dvojčici, stari mislim da 3 mesece, pa na drugi strani ulice fanta starega pol leta, tako da mladine v našem koncu ne manjka ;D

Lp, nina

p.s. o "snail mail", nič ne vem moram malo Črta pobarat če je kaj prišlo :-\

casper

• *
  • Moj mali črni pesjanar
Odgovori #111 : 07 Maj 2009, 14:22:41
Takrat, ko je Casper lajal, mi je bilo pa očitno tolk nerodno, da sem se s sklonjeno glavo odplazila s poligona  ;)

Skratka, lepo se imejte in uživajte ob novem članu družine. Če pa kaj mimo naše hiše pridete, pa le zavijte na kak sok. Imamo ograjen vrt in pes ni tako hud kot piše na tabli.   :D

"Na tisoče generacij psov nekoč in zdaj je prepričanih, da bodo nekega dne - če bodo le dovolj pozorno poslušali - obvladali človeško govorico. " Maya V. Patel, roj. 1943

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #112 : 07 Maj 2009, 15:44:07
Casper! Prejeli "snail mail"  :D Hvala! 8)

Lp, nina

varja

• *
Odgovori #113 : 07 Maj 2009, 16:22:31
joooooj, kako ste lepi.   :-*

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #114 : 07 Maj 2009, 16:54:49

casper

• *
  • Moj mali črni pesjanar
Odgovori #115 : 08 Maj 2009, 09:38:58
No, sem ti rekla, da sem stara šola  ;)

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #116 : 12 Maj 2009, 12:23:25
Naše male noge...

teja con panto

• *
Odgovori #117 : 12 Maj 2009, 12:34:54
Naše male noge...

tale fotka je pa naravnost za na steno, res super ;D in kako malček ;D

rest in peace my precious friend

simi

• *
Odgovori #118 : 12 Maj 2009, 12:41:34
A v tej temi se lahko i-ja? ;)

http://www.bajka.si/
http://www.facebook.com/BajkaSolaZaPse
Šola kjer vzgajamo za življenje po preverjenem programu s tradicijo.
Od leta 2009 do leta 2016 edina pasja šola z uradno priznano prevzgojo nevarnih psov v Sloveniji

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #119 : 12 Maj 2009, 12:49:42
tale fotka je pa naravnost za na steno, res super ;D in kako malček ;D

Smo že zadnjič na FB ugotavljali, da so zgleda fantje bolj pridni od punc. Tako, da zaenkrat celo spimo, sploh če primerjam s tem, da je Tisa do prvega leta imela vsako noč budnico na uro in pol do dve ::) je tole pravi balzam. Ampak ga ne smemo prehitro hvalit, da ga ne bo začel srat >:D Drugače so pa sosede čisto  :o, ker smo otroka pri 10ih dneh že nesli na sprehod okoli jezera ::) Že tako veljamo za malo nore, ker imamo 3 pse, ampak tole je pa zanje too much. Sem slišala vse od smrti pod posteljo, do tega da ga do ne vem katerega meseca ne bi smela umivat...  ::) Še huje kot to, da je zunaj otrok je to, da grem jaz že na sprehod, mi je rekla soseda, da me bo trgal po rokah, ko bom stara zarad tega... če ima kdo za to logično razlago... prosim lepo. Ker na sprehod grem zaenkrat še po nogah.  ::)  Zanimivo je živet na vasi : >:D >:D

simi, daj si duška :D :P