Jutri bom dopolnil 2 meseca in sem eno prav navihano malo dete. Najraje od vsega imam svojo starejšo sestro. Oči in mami pravita, da sem čisto zaljubljen vanjo. Ona zganja neumnosti jaz se ji pa smejem. No ampak mislim, da ima tudi ona mene rada. Na vsak način želi z mano deliti slastne dobrote, kot so piškoti, češnje, jabolka, ... ampak ji mami ne dovoli, in ji stalno prigovarja, da sem še premajhen. Velika sestra tudi na vsak način želi, da v rokah držim neke čudne štrike, na katerih so prevezane kosmate zveri, ki me vohajo in slinijo, priznam da so silno težki in mi mimogrede padejo iz rok, ampak se trudim, čisto zares. Slišal sem tudi, da je mami rekla očitu, da bo cel hudič, ko malo zrasteva, ker tako drživa skupaj. Ja kaj pa naj drugega, če moja velika sestra joka in tuli ji moram pomagati, kaj ne? Takrat tulim kot hudič na ves glas, saj se mi zdi, da mami in oči občasno slabo slišita

Evo še ena moja slika, da me ne pozabite. To sem jaz Bor, moja velika sestra pa mi pravi kar Boba oz. Bobi