BULLMASTIFF - najava novega legla

si-bulls · 6859

si-bulls

• Vzreditelj
  • *
  • Big Gems Bullmastiff
: 29 Maj 2009, 13:59:56
V začetku meseca julija pričakujemo leglo bullmastiffov šampionskega porekla, priznanih angleških, nemških in ameriških krvnih linij (Bunsoro, Pitman's, Vom Frankental, Dox, Canas, Oakridge, Black Slate's) iz naslednje paritvene kombinacije:
mati: TOPBULL DYNAMITE GIRL (Multi CH, Int CH, GB CH, 2009 CRUFTS BOB, Vice EU 2008, Top bullmastiff of England 2007, BIS,... PI-ET-RA ZEBULON OF TREFILIO x CH TOPBULL BARRACUDA)
oče: Int CH, Multi CH FULLER - iz vzreje I Bravi Ragazzi (Multi CH CANAS RONTU THE RED LION x PENELOPE DEI SILVANBULL)
Več informacij in rezervacije na tel.: 040 714-240, 02 803-52-78
e-mail: [email protected]

No matter how little money and how few possessions you own, having a dog makes you rich.

si-bulls

• Vzreditelj
  • *
  • Big Gems Bullmastiff
Odgovori #1 : 01 Junij 2009, 13:12:25
Mati, oče in dedka pričakovanega legla:
Topbull Dynamite Girl

Multi CH Fuller

Multi CH, GB CH, 2009 Crufts BOB Pi-et-ra ZEBULON of Trefilio

Multi CH Canas Rontu The Red Lion

No matter how little money and how few possessions you own, having a dog makes you rich.

Šapa

• *
Odgovori #2 : 01 Junij 2009, 15:19:26
Da se bo bolje videlo  :)

Mati, oče in dedka pričakovanega legla:

Topbull Dynamite Girl

Multi CH Fuller

Multi CH, GB CH, 2009 Crufts BOB Pi-et-ra ZEBULON of Trefilio

Multi CH Canas Rontu The Red Lion

Krasni psi, čestitke za leglo.

si-bulls

• Vzreditelj
  • *
  • Big Gems Bullmastiff
Odgovori #3 : 01 Junij 2009, 22:45:24
Šapa hvala za pomoč pri objavi večjih slik.
In hvala za čestitke za leglo. Vendar leglo šele pričakujemo v začetku julija. Do sedaj je le ultrazvočno potrjeno, da je psička breja.
Lep pozdrav, Eva

Šapa

• *
Odgovori #4 : 01 Junij 2009, 22:56:30
In hvala za čestitke za leglo. Vendar leglo šele pričakujemo v začetku julija. Do sedaj je le ultrazvočno potrjeno, da je psička breja.
Sem videla, ja. Je bilo mišljeno čestitke za bodoče leglo/uspešno paritev  :) Pozabim kdaj kakšno besedo vmes napisat, hehe. Dedek Zebulon of Trefilio je sploh en najlepših bullmastiffov kar sem jih kdaj videla. No pa tudi starša sta lepa, sploh mama legla mi je všeč.  :)

si-bulls

• Vzreditelj
  • *
  • Big Gems Bullmastiff
Odgovori #5 : 01 Junij 2009, 23:13:35
Hvala, resnično se ti najlepše zahvaljujem, še posebej pa za pohvalo naše bodoče mamice, ki se že zelo nosečniško obnaša. :-)
Ali imaš tudi ti bullmastiffe? Vidim, da si poznavalka.

Šapa

• *
Odgovori #6 : 01 Junij 2009, 23:27:47
Ali imaš tudi ti bullmastiffe? Vidim, da si poznavalka.
Ne, ne daleč od tega, v bistvu ne vem veliko o pasmi, so mi pa poleg terrierjev tipa bull všeč tudi molosi :) Doma imam pa dva ameriška pit bull terrierja  ;)  No pa saj smo na isti strani, vsi smo ljubitelji pasem, ki jih javnost označuje za nevarne in se borimo proti diskriminaciji teh čudovitih psov. V glavnem veliko sreče z mladički.  ;)

si-bulls

• Vzreditelj
  • *
  • Big Gems Bullmastiff
Odgovori #7 : 01 Junij 2009, 23:50:43
Tudi tebi veliko sreče in zadovoljstva s tvojimi bullyji.

si-bulls

• Vzreditelj
  • *
  • Big Gems Bullmastiff
Odgovori #8 : 07 Julij 2009, 10:18:24
In smo dočakali mladičke. :D
V nedeljo, 5.7.2009 je naša "Luna" (Topbull Dynamite Girl) skotila 9 krasnih mladičkov (6 samčkov in 3 samičke)  ;D To je njeno 1. leglo.

Mladički takoj po rojstvu - stari nekaj ur. Eni manj drugi več, saj je koritev potekala od 6.35 do 13.15 h.

Mamica in jaz "babica pomočnica" sva sedaj zelo zaposleni in pridno negujeva mladičke, ki lepo napredujejo.  :)

TOBI

• *
Odgovori #9 : 07 Julij 2009, 11:47:52

Čestitke, pa ste (smo) jih dočakali! Kako so veliki!  :o

~Tina~

• *
  • Hajdi
Odgovori #10 : 07 Julij 2009, 15:04:47
Čestitke!!!  :o :o

Ne obstaja psihiater, ki bi vam pomagal kakor pes, ki vam poliže lice!
http://miki-piki.moj-album.com/
http://www.dlvkos.si/

si-bulls

• Vzreditelj
  • *
  • Big Gems Bullmastiff
Odgovori #11 : 08 Julij 2009, 10:35:47
HVALA VSEM ZA ČESTITKE! :)

**Jackie**

• Psi so zakon !
  • Mali Pesjanar
  • **
  • Grom & Kana
Odgovori #12 : 08 Julij 2009, 11:58:21
Čestitke tudi iz moje strani  :)

si-bulls

• Vzreditelj
  • *
  • Big Gems Bullmastiff
Odgovori #13 : 27 Julij 2009, 09:57:00
Naši prekrasni mladički so v nedeljo, 26.07.2009 dopolnili 3 tedne in zelo lepo napredujejo.  :)

F - SAHARA SUMMER

M - SCORPION KING

F - SPICY GIRL

F - SILVER MOON

M - SKY WALKER

M - SUNNY BOY

M - SAND STORM

M - SOLO THE RED SUN

M - SITTING BULL

Niky*Nika*Pika

• *
  • *
Odgovori #14 : 27 Julij 2009, 10:48:53
Cukri mali kako so luštni!  :-* :-* :-* :-*
So se pa skotili na isti dan kot moja babi. :)

...:::life is not about waiting for the storm to pass, its about learning to dance in the rain:::...

si-bulls

• Vzreditelj
  • *
  • Big Gems Bullmastiff
Odgovori #15 : 11 Oktober 2009, 13:47:34
Iz našega prvega legla skotenega 5.7.2009, sta na razpolago še dve samički Spicy Girl in Silver Moon.

Z velikim veseljem in s ponosom tudi sporočam, da je oče naše samice Topbull Dynamite Girl "Lune" in dedek našega prvega legla, skotenega 5.7.2009, na
Svetovni razstavi psov 2009 v Bratislavi, ki je potekala od 8. - 11.10.2009, izmed 165 bullmastiffov, zmagal in v klasi šampionov dosegel naslov BOB in SVETOVNI PRVAK! Fantastično!  :)

papillon

• *
Odgovori #16 : 12 Oktober 2009, 20:06:20
cestitam!!!!!

Beka

• *
  • Herkules Slnko Zemplina
Odgovori #17 : 07 November 2009, 12:41:55
Vem, da je tole offtopic, ampak vseeno poskusim...
Glede na to, da sta bullmastiff in mastiff precej blizu, me zanima ali morda poznate kakšne vzreditelje mastiffov kjerkoli v Evropi? Potrebujem informacije iz prve roke, ker na spletu kroži cel kup nasprotujočih si informacij.

Hvala in čestitke za vaše čudovito leglo!!