CACIB/CAC Ljubljana & CACIB/CAC Tromostovje 2010

tash · 42985

nezzek

• *
  • Moja Bella in Murka :-*
Odgovori #60 : 16 December 2009, 21:32:33
Ne sem se odločila, da je tokrat ne prijavim.. sem imela krizo v šoli, in razen knjig drugega nisem videla.. :S
Sem pa vse skupaj prepustila dediju, ima več izkušenj, in pa tudi več vez, pa bo hitreje zrihtal kot jaz sama.. ;) ;)

Hvala vseeno ;)

Ni lepšega od španjelskega pogleda in njegovega mahajočega repka :-*

Nekaj več o Belli in Murki, in o pasmah ang. koker španjel ter bavarski barvar: http://nezzek.webs.com/
My Dog & Junior Handling: http://doghandler-neza.yolasite.com/

ARTI

• *
Odgovori #61 : 19 December 2009, 19:34:08
Rok za prijavo je bil podaljšan do 28.12.2009.

teycha

• *
  • Dalton
Odgovori #62 : 26 December 2009, 16:34:09
V tejle internetni prijavi me nekaj zanima. Pri registraciji psa sem dodala samo notranjo stran rodovnika (tam kjer je drevo, ime, vzreditelj itd.) Ali moram zdaj dodati še začetno in hrbno stran ali bo to dovolj. Če ja: kako?

In če se prijavim po internetu - ali lahko kako drugače plačam (prek internetne SKB) ali moram obvezno s kartico prek njihove strani?

Upam da bo kdo še pravočasno odgovoril.

nezzek

• *
Odgovori #63 : 26 December 2009, 18:20:58
Ne dovolj je samo tista stran, kjer so zapisani predniki in podatki psa. ;)

Za plačevanje pa nebi vedela, ker sama vedno plačujem na razstavi..

Nekaj več o Belli in Murki, in o pasmah ang. koker španjel ter bavarski barvar: http://nezzek.webs.com/

teycha

• *
  • Dalton
Odgovori #64 : 26 December 2009, 19:04:40
nezzek hvala! Potem lahko zdaj ga prijavim pa plačam potem direkt na razstavi - ali to kam napišem kot opombo mogoče??? Torej potem če se slučajno zgodi da ne prideš (višje sile) ne plačaš ali kako? Ta način bi bil meni namreč še najlažje - ampak ali to pomeni da moram obvezno pridet v času dovoda psov ali lahko pridem kasneje - ali je 'pisarna' cel čas odprta?

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #65 : 26 December 2009, 19:15:36
nezzek hvala! Potem lahko zdaj ga prijavim pa plačam potem direkt na razstavi - ali to kam napišem kot opombo mogoče??? Torej potem če se slučajno zgodi da ne prideš (višje sile) ne plačaš ali kako? Ta način bi bil meni namreč še najlažje - ampak ali to pomeni da moram obvezno pridet v času dovoda psov ali lahko pridem kasneje - ali je 'pisarna' cel čas odprta?

Če plačaš sedaj priloži še potrdilo o plačilu, vsaj jaz tako naredim. Če plačaš na razstavi nič ne označiš, če te ni med plačniki na njihovem računu oz. ne dobijo potrdila o plačilu greš med "neplačane". Na razstavi imaš dve blagajni - plačani in neplačani. Postaviš se v pravo vrsto. Če moraš še plačat imaš pripravljen denar, poveš na kateri priimek je pes prijavljen in to je to. Če ne prideš si vseeno dolžna plačat. Torej to pomeni, da te poračunajo na kateri razstavi - naslednje leto, ali mogoče ker je pod ukvirom KZS na razstavi, ki bo naslednja pod njihovo organizacijo.

teycha

• *
  • Dalton
Odgovori #66 : 26 December 2009, 19:44:09
Samo še to: ali potem lahko pridem naprimer šele ob enajstih (če imamo uro ob 13 recimo)? Zdaj pa neham težit ker že celo znanost delam iz tega  :-[
Hvala za pomoč!

Tisa in Loa

• *
Odgovori #67 : 26 December 2009, 19:54:58
Prideš lahko kadar ti paše, le da boš pravočasno v ringu.  ;)

McKruster

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #68 : 27 December 2009, 17:53:16
Vprašanje...ali ima še kdo težave pri dodaji rodovnikov pri online prijavi? nikakor ne uspem dodat rodovnika, šampionat pa brez problema, seveda me potem ne spusti skoz prijavo psa... :-\

Beka

• *
  • Herkules Slnko Zemplina
Odgovori #69 : 31 December 2009, 17:38:18
A samo firbce past s psom, ki ga ne bom razstavila lahko pridem? Je kaj vstopnine?

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #70 : 31 December 2009, 18:02:49
Vstopnina je ponavad okol 5 eur, ti pa mocno odsvetujem, da prides gledat s psom, ker je ponavad taka guzva ze za razstavljalce, da en po drugmu hodjo, kaj sele za boge pse.. ::)

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

Beka

• *
  • Herkules Slnko Zemplina
Odgovori #71 : 31 December 2009, 18:19:04
Aha...potem pa bo Ero kar doma ostal, da ga kdo ne pohodi. Hvala!

HALLY

• *
Odgovori #72 : 02 Januar 2010, 18:07:48
Tudi jaz razmišljam, da bi prijavila Hallerja, me pa zanima, če ima kdo izkušnje s slovenskimi sodniki za FCI VII? :) Hvala, lp

Ovcka

• *
Odgovori #73 : 02 Januar 2010, 18:13:24
Tudi jaz razmišljam, da bi prijavila Hallerja, me pa zanima, če ima kdo izkušnje s slovenskimi sodniki za FCI VII? :) Hvala, lp

Nazalost je prepozno, zadnji rok prijave je ze mimo.. ;)

Moj album

nezzek

• *
Odgovori #74 : 02 Januar 2010, 18:14:13
Malo pozno je kar se prijav tiče... :P :P

Š. Šinko (ki sodi 1 dan) sodi 2 dan španjele, je pa all rounder..nimam izkušenj z njim..
B. Baič (ki sodi 2 dan) pa vedno da odl. oceno (vsaj meni je do zdaj vedno dal, pa sem bila pri njemu z različnimi psi večkrat) in je bolj tako.. po občutku.. :D

Koliko je pa star tvoj, HALLY?  :)

HALLY

• *
Odgovori #75 : 03 Januar 2010, 13:04:02
Malo pozno je kar se prijav tiče... :P :P

Š. Šinko (ki sodi 1 dan) sodi 2 dan španjele, je pa all rounder..nimam izkušenj z njim..
B. Baič (ki sodi 2 dan) pa vedno da odl. oceno (vsaj meni je do zdaj vedno dal, pa sem bila pri njemu z različnimi psi večkrat) in je bolj tako.. po občutku.. :D

Koliko je pa star tvoj, HALLY?  :)

Na spletni strani piše, da so prijave možne do 16.1.2010. Sama sem mislila, da je prepozno, pa mi je vzrediteljica rekla, da ga prijavim... da njej piše, da so še prijave možne do prej navedenega datuma. :D

Haller je star 9 mesecev.

HALLY

• *
Odgovori #76 : 03 Januar 2010, 13:06:24
Plačilo – Zahlung – Pagamento – Payment (Do/Bis/Fino/Before)          15. 11. 09              15. 12. 09               16. 1. 10
Za prvega psa / Erster Hund/l'scrizione del primo cane / First dog           40,00 €                    45,00 €               50,00 €

To sem kopirala s spletne strani. :) lp

Remi

• *
  • Rembrandt "of Sedna"- Remi
Odgovori #77 : 03 Januar 2010, 13:25:46
Meni se zdi čudno, da so prijave še do 16. januarja, saj je tisti dan že razstava.

Razlog zakaj ima pes toliko prijateljev je v tem, da pes maha z repom ne z jezikom!

HALLY

• *
Odgovori #78 : 03 Januar 2010, 13:28:07
Meni se zdi čudno, da so prijave še do 16. januarja, saj je tisti dan že razstava.

Mogoče pa prijaviš, ko tja prideš?..
"Problem" je, da nisem nameravala iti na to razstavo zaradi druge, ki bo v Milanu, prevoza pa verjetno ne bova dobila, tako da bi šla pogledat tja..
Da ima Haller vsake toliko razstave, da se navadi na ring.. Tudi to me med drugim malce skrbi.

Bom jim poslala mail in vprašala, kako je s tem. :)

Remi

• *
  • Rembrandt "of Sedna"- Remi
Odgovori #79 : 03 Januar 2010, 13:29:27
Ja, ampak do takrat bo statistika že zdavnej bila objavljena?

Razlog zakaj ima pes toliko prijateljev je v tem, da pes maha z repom ne z jezikom!

Rinchy

• Moderator
Odgovori #80 : 03 Januar 2010, 13:37:02
Tist datum 16.1 je napisan samo zaradi placila - na dan razstave torej placas 50€. Rok prijave je bil pa 28.12.2009

Varstvo in sprehajanje psov
www.varstvopsov.si

HALLY

• *
Odgovori #81 : 03 Januar 2010, 13:57:23
Tist datum 16.1 je napisan samo zaradi placila - na dan razstave torej placas 50€. Rok prijave je bil pa 28.12.2009

No super.. torej se še da tam plačati.. :D

viva

• *
Odgovori #82 : 03 Januar 2010, 14:04:07
No super.. torej se še da tam plačati.. :D

Plačati se da takrat ja, prijaviti pa ne več. Zadnji rok prijave in zadnji rok plačila se pač razlikujeta.

HALLY

• *
Odgovori #83 : 03 Januar 2010, 17:58:23
Ok. Hvala za prijaznost. :)

Ovcka

• *
Odgovori #84 : 03 Januar 2010, 20:35:18
Zmeraj na vseh prijavnicah lepo pise "Zadnji rok prijave je ...", ampak na vseh razstavah je mozno placati tudi na licu mesta, se pravi na dan razstave. Zato tudi tisti datumi pri placilih. Ampak zadnji rok prijave je zmeraj vsaj 14 dni pred razstavo, zato ker imajo organizatorji potem se delo s pripravo in tiskom kataloga..  ;)

Moj album

NoXika

• *
  • Beware....this dog is not vegeterian.
Odgovori #85 : 04 Januar 2010, 10:55:58
A je že narejen kakšen razpored časovno kako bodo hodili?
Ne najdem, al sm pa bukava  :o :-[

Zanima me pa za husyka, kdaj so na vrsti v soboto in nedeljo.

Parking for Siberian husky owners only! Violators will freeze to death!

Ovcka

• *
Odgovori #86 : 04 Januar 2010, 11:00:52
Ni se :)

Moj album

NoXika

• *
Odgovori #87 : 04 Januar 2010, 11:19:19
hvala Ovcka  ;)

Kdaj pa ponavadi je? En teden prej? 10 dni?

Kokr sm pa gledala po sodnikih, za soboto pri FC V ni nobenga za huskye, to pomen da jih pol ne bo?  ???

LIZA

• *
  • Aaron
Odgovori #88 : 04 Januar 2010, 12:36:40
NoXika, ne to ne pomeni, da huskyjev ne bo. Če pasma ni direktno napisana pod enim sodnikom pomeni, da moraš gledat sodnika za 'rest of the group'. V soboto bo huskyje sodila Hanne Laine Jensen iz Danske.

NoXika

• *
Odgovori #89 : 04 Januar 2010, 13:09:24
Aha tako to gre.
Hvala za razlago. Pojma nimam o tem.

Ker bo moj mogoče šel kdaj na razstavo, sem rekla da bi šla sedaj samo malo pogledat, kako to vse skupi poteka.  :)