RAZSTAVE 2010 - tujina

HALLY · 35344

jenny3

• *
Odgovori #30 : 23 Januar 2010, 19:48:59
aha. potem se splača do maja končat slovenca, a kako :) hvala za odgovor!

HALLY

• *
Odgovori #31 : 23 Januar 2010, 22:12:03
Jp.. :D Tako sem tudi jaz razumela..  :P 8) :)

Do kdaj so prijave za Graz? A pustijo, da prijaviš psa, če še nimaš rodovnika (varianta "LOI in work")?

LP, Tina

jenny3

• *
Odgovori #32 : 23 Januar 2010, 22:30:04
Meni so v welsu dovolili.

Mam se eno vprasanje za vse, ki greste v zagreb. A mogoce kdo pozna kak hotel v blizini, kjer so psi dovoljeni, cena pa ni pretirana?

HALLY

• *
Odgovori #33 : 23 Januar 2010, 22:49:42
Kje pa lahko najdem prijavnico za Graz?  :-[

Hvala za pomoč :D LP

jenny3

• *
Odgovori #34 : 23 Januar 2010, 23:00:36
http://www.oekv.at/ - tole je stran avstrijskega kinološkega društva, tule najdeš vse, od prijavnic, on-line prijavnic, do statistik (tudi koliko psov je prijavljeno in v katere razrede (že med zbiranjem prijav)...

HALLY

• *
Odgovori #35 : 23 Januar 2010, 23:07:24
Hvala :D sem našla.. a plačilo pa gre kar preko kartice? Ne gre s položnico tako kot pri nas?  :-[  :)

jenny3

• *
Odgovori #36 : 23 Januar 2010, 23:19:58
Plačilo z položnicami je mogoče, kolikor je meni znano, samo iz slovenije v slovenijo, je pa v tujino možno nakazilo denarja z vrednostnim pismom. drugače pa je najbolj enostavno plačati z kartico(pa mislim da plačaš ene 5% več), ali pa tam :) Jaz tako vedno prijavim zadnji dan ali celo po roku, tako da ni razlike :D

HALLY

• *
Odgovori #37 : 23 Januar 2010, 23:26:20
Plačilo z položnicami je mogoče, kolikor je meni znano, samo iz slovenije v slovenijo, je pa v tujino možno nakazilo denarja z vrednostnim pismom. drugače pa je najbolj enostavno plačati z kartico(pa mislim da plačaš ene 5% več), ali pa tam :) Jaz tako vedno prijavim zadnji dan ali celo po roku, tako da ni razlike :D

Aha. :D Pa že imaš izkušnje s to razstavo? :)

kalsang

• *
Odgovori #38 : 23 Januar 2010, 23:31:48

Za plačila znotraj EU obstaja možnost direktnega nakazila.

jenny3

• *
Odgovori #39 : 23 Januar 2010, 23:35:51
Za plačila znotraj EU obstaja možnost direktnega nakazila.
No saj pravim, se ne spoznam nekaj ful na zadevo, vem da je tako z Hrvaško :)

hally - ne, nimam. gruntam zaenkrat, če bi prijavila, samo ne vem če se mi splača delat mladinca tam, ker imamo ponavadi ful konkurence in nima smisla, če mi ne bo uspelo dobit 3 PRM-jem do avgusta...

HALLY

• *
Odgovori #40 : 23 Januar 2010, 23:40:19
Hehe.. potem imaš enake probleme kot jaz.. ;)
Haller je zdaj star 10 mesecev pa sva LJ zamudila ( >:(), zdaj pa greva v Celje, Maribor, itd.
Avstrija pa mi je zanimiva, ko je blizu in baje so razstave na zelo visoki ravni in zelo lepe za pogledat..
Pa bi šla malo teren raziskat.. ;)

LIZA

• *
  • Aaron
Odgovori #41 : 24 Januar 2010, 12:36:08
Nezzek, če rabiš prevoz za Graz, greš lahko z mano. Se bom pa oba dni vozila gor-dol.
Hally, tebe bi tudi z veseljem povabila zraven, pa žal nimam prostora za še enega večjega kužka. Bom pa šla aprila v Wieselburg, če boš želela zraven.

HALLY

• *
Odgovori #42 : 24 Januar 2010, 13:26:57
Hally, tebe bi tudi z veseljem povabila zraven, pa žal nimam prostora za še enega večjega kužka. Bom pa šla aprila v Wieselburg, če boš želela zraven.

Hehe. Ni panike.. tako ali tako ne morem v Graz - študijske obveznosti (skoraj spregledala  :-[ ::) :D)..

Super LIZA.. te držim za besedo - a za box boš imela kaj prostora? :D

LP, Tina

LIZA

• *
  • Aaron
Odgovori #43 : 24 Januar 2010, 14:33:20
Hally,zmenjeno, samo spomni me za vsak slučaj kakšen mesec prej ;)
Imaš zložljivo kletko? Za tavelik boks ni prostora, lahko pa ti jaz posodim ograjico ali zložljivo kovinsko kletko. Jaz imam svoje tavelike pse večinoma v ograjici.

LIZA

• *
  • Aaron
Odgovori #44 : 24 Januar 2010, 14:34:35
BluePearl, super! Se bomo zmenile, razmišljam, da bi si sposodila kakšen malo večji avto. Če bi vaju kaj Srbija zanimala imam letos to tudi v planu.

HALLY

• *
Odgovori #45 : 24 Januar 2010, 15:57:34
Hally,zmenjeno, samo spomni me za vsak slučaj kakšen mesec prej ;)
Imaš zložljivo kletko? Za tavelik boks ni prostora, lahko pa ti jaz posodim ograjico ali zložljivo kovinsko kletko. Jaz imam svoje tavelike pse večinoma v ograjici.

Imam zložljivo kletko, a veliko.. 107cm dolga..  ;D v naš prtljažnik ne gre.. malo štrli preko sedežev.. ampak če bo vse po sreči, bom imela platnen box.. :)
Just in case.. :) če platnenega še ne bo, kletka pa ne gre v avto.. bi te lepo prosila za ograjico.. :P  :-[

LP, Tina

HALLY

• *
Odgovori #46 : 24 Januar 2010, 16:37:51
Sem prej pozabila dodati v post..  :-[

Tisti link, ki si mi ga poslala (za vpogled za razstave v Avstriji), zahteva za ogled registracijo..  ???

Se da kje drugje najti podatke o Wieselburgu?

Hvala, lp

LIZA

• *
  • Aaron
Odgovori #47 : 24 Januar 2010, 17:30:37
Hally, bomo že zrihtali kletko ;)
Avstrijsko spletno stran trenutno prenavljajo, zato se ne da dobit nobenih informacij. Prijavnico za Wieselburg se bo verjetno dalo dobit na razstavi v Grazu. Je pa ta razstava napovedana nekje za sredino aprila.

HALLY

• *
Odgovori #48 : 24 Januar 2010, 17:47:23
Hally, bomo že zrihtali kletko ;)
Avstrijsko spletno stran trenutno prenavljajo, zato se ne da dobit nobenih informacij. Prijavnico za Wieselburg se bo verjetno dalo dobit na razstavi v Grazu. Je pa ta razstava napovedana nekje za sredino aprila.

Ajaaa..  ::) jaz pa iščem že 100 let prijavnico pa kakšne podatke razen datuma (10.4.2010) pa neuspešno.. povsod zahtevajo neko registracijo za dostop..  :D
Bom še malo počakala..  ;)
Če bodo prijavnice za Wieselburg v Gracu, mi lahko eno prineseš? :D :D

LP, Tina

nezzek

• *
  • Moja Bella in Murka :-*
Odgovori #49 : 24 Januar 2010, 18:32:29
LIZA te držim za besedo, če ne bo šlo drugače! :)
Nekaj prepričujem starše da bi šli v IKEO takrat, ko bom jaz na razstavi.. :D :D

Ni lepšega od španjelskega pogleda in njegovega mahajočega repka :-*

Nekaj več o Belli in Murki, in o pasmah ang. koker španjel ter bavarski barvar: http://nezzek.webs.com/
My Dog & Junior Handling: http://doghandler-neza.yolasite.com/

HALLY

• *
Odgovori #50 : 24 Januar 2010, 18:45:33
Hehe :D dobra finta.. :) Mogoče pa rata kaj.. ;)

Ravno sem pogledala statistiko prijav za Graz in zaenkrat ni v mladih niti enega weimaranca..

Če ni v istem razredu konkurence, to pomeni, da pes avtomatsko dobi kakšen naziv ali... ?

nezzek

• *
  • Moja Bella in Murka :-*
Odgovori #51 : 24 Januar 2010, 19:04:55
Odvisno.. lahko je sam pa dobi odlično brez naziva (sem že doživela) ali pa je sam in dobi štiri (tudi že dala skozi). Odvisno od sodnika, kakšni dajo pa potem kar tisti naziv, ker se jim ne da ukvarjat preveč.. :P

Ni lepšega od španjelskega pogleda in njegovega mahajočega repka :-*

Nekaj več o Belli in Murki, in o pasmah ang. koker španjel ter bavarski barvar: http://nezzek.webs.com/
My Dog & Junior Handling: http://doghandler-neza.yolasite.com/

HALLY

• *
Odgovori #52 : 24 Januar 2010, 19:49:06
Ravno razmišljam, če se mi splača.. v Graz gre ena vzrediteljica iz Madžarske, s katero sodelujeva glede Hallerja in se ful razumeva..
Če bi hotela, bi ga ona tja peljala in hendlala.. me prav zanima, kako bi se to obneslo.. :)

Kako pa plačam s kartico, če nimam kreditne (le plačilno)?  :-[
A jim pošljem mail, na kateri račun napišejo položnico ali kako?

LP

HALLY

• *
Odgovori #53 : 24 Januar 2010, 20:33:27
A jim pošljem mail, na kateri račun napišejo položnico ali kako?

Popravljam: Na kateri račun napišem položnico, da plačam na tak način :)

Nati

• *
Odgovori #54 : 24 Januar 2010, 21:12:08
Meni so v welsu dovolili.

Mam se eno vprasanje za vse, ki greste v zagreb. A mogoce kdo pozna kak hotel v blizini, kjer so psi dovoljeni, cena pa ni pretirana?

Ojla,

Mi smo ponavadi prenočili v Motelu Plitvice, ki je 12km ven iz Zagreba nazaj proti Sloveniji in se nahaja tik ob avtocesti. Žal pa ne vem, kakšne so cene zdaj.
http://www.motel-plitvice.hr/motel.html

Lp,
Nati

viva

• *
Odgovori #55 : 02 Februar 2010, 01:25:40
Mi2 planirava it na Reggio Emilio v Italijo. Imava prostor za 1 človeka (mogoče dva ampak nekam je treba stvari dat) in enega velikega (ali dva, tri manjše) psa. Če kdo želi it naj me na ZS kontaktira - edini pogoj je, da najdemo isti hotel.

Neyka, a ti je uspelo najt kak ok hotel v Reggiu ali v bližini?

Mi namreč tudi zelo verjetno gremo na tale dvojni CACIB, če nam le uspe najt kakšno prenočišče za normalno ceno.

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
Odgovori #56 : 02 Februar 2010, 12:36:55
Ja sem našla res dokaj ugodno varianto. Hotel Ariosto: KLIK

Je hotel čisto v centru Reggio Emilie, baje da so v bližini lepe sprehajalne poti, pa veliko za  videt :) Psi so dobrodošli BREZ doplačila  :)

Če bi šel kdo z nama imava še vedno prostor v avtu.

telo medveda omiljeno gibčnostjo tjulnja; vesele in iskrive oči delfina ter srce, ki je bilo tako mehko, tako zvesto in tako polno ljubezni, kot je bilo lahko le srce novofundlandca!

http://myneon.webs.com
http://neyka-neon.moj-album.com

Alma

• *
Odgovori #57 : 05 Februar 2010, 14:47:20
A gre kdo v Zagreb in bi lahko šla s njim?? Jaz ter dva mladiča?

Je en hotel čisto blizu razstavišča, s imenom Zagreb če se ne motim  ???

Pinky

• *
Odgovori #58 : 09 Februar 2010, 11:08:19
Alma jaz in jenny (Zala) greva v petek popoldan.takrat bi lahko šla komot zraven. Samo si en dan prej tam, midve greva namreč na specialko. In se obe isti dan vračava nazaj. Dugače gre pa Zala v soboto spet, pa bi mogla njo potem povprašat.

LP Ika

Alma

• *
Odgovori #59 : 09 Februar 2010, 11:20:43
misliš na jenny3? nisem še prijavila, ker se mi je iskreno zdela prijavnina precej visoka...
za baby 35€, malo so cene porasle...na zadnje se spomnim, da sem plačevala za baby 15-20€  :-\