HALLY · 35344
Plačilo z položnicami je mogoče, kolikor je meni znano, samo iz slovenije v slovenijo, je pa v tujino možno nakazilo denarja z vrednostnim pismom. drugače pa je najbolj enostavno plačati z kartico(pa mislim da plačaš ene 5% več), ali pa tam Jaz tako vedno prijavim zadnji dan ali celo po roku, tako da ni razlike
Za plačila znotraj EU obstaja možnost direktnega nakazila.
Hally, tebe bi tudi z veseljem povabila zraven, pa žal nimam prostora za še enega večjega kužka. Bom pa šla aprila v Wieselburg, če boš želela zraven.
Hally,zmenjeno, samo spomni me za vsak slučaj kakšen mesec prej Imaš zložljivo kletko? Za tavelik boks ni prostora, lahko pa ti jaz posodim ograjico ali zložljivo kovinsko kletko. Jaz imam svoje tavelike pse večinoma v ograjici.
Hally, bomo že zrihtali kletko Avstrijsko spletno stran trenutno prenavljajo, zato se ne da dobit nobenih informacij. Prijavnico za Wieselburg se bo verjetno dalo dobit na razstavi v Grazu. Je pa ta razstava napovedana nekje za sredino aprila.
A jim pošljem mail, na kateri račun napišejo položnico ali kako?
Meni so v welsu dovolili.Mam se eno vprasanje za vse, ki greste v zagreb. A mogoce kdo pozna kak hotel v blizini, kjer so psi dovoljeni, cena pa ni pretirana?
Mi2 planirava it na Reggio Emilio v Italijo. Imava prostor za 1 človeka (mogoče dva ampak nekam je treba stvari dat) in enega velikega (ali dva, tri manjše) psa. Če kdo želi it naj me na ZS kontaktira - edini pogoj je, da najdemo isti hotel.