RAZSTAVE 2010 - tujina

HALLY · 35321

nezzek

• *
  • Moja Bella in Murka :-*
Odgovori #120 : 19 Maj 2010, 18:29:49
Meni ni problem a sem tam samo v nedeljo..
Če ti kaj pomaga.. ;)

Ni lepšega od španjelskega pogleda in njegovega mahajočega repka :-*

Nekaj več o Belli in Murki, in o pasmah ang. koker španjel ter bavarski barvar: http://nezzek.webs.com/
My Dog & Junior Handling: http://doghandler-neza.yolasite.com/

Blue Pearl

• *
  • The Pearl of my heart!

nezzek

• *
  • Moja Bella in Murka :-*
Odgovori #122 : 19 Maj 2010, 19:36:28
Za handlarke vem "od naših" samo za Ulo.. vprašaj, če bo imela dovolj časa.. ;)

Ni lepšega od španjelskega pogleda in njegovega mahajočega repka :-*

Nekaj več o Belli in Murki, in o pasmah ang. koker španjel ter bavarski barvar: http://nezzek.webs.com/
My Dog & Junior Handling: http://doghandler-neza.yolasite.com/

A-Tsa-Rja

• *
Odgovori #123 : 19 Maj 2010, 22:21:20
Nisem prej videla... Mojca sem ti odgovorila na zasebnega na fejsu :)

jenny3

• *
Odgovori #124 : 24 Maj 2010, 20:23:20
Ej ni panike, tak uživam v ringu :P
Jenny3 midve s sestro sva prijavili Brika (v nedeljo) in greva sami. Če te zanima mi pošlji zs pa da se zmeniva (pač število psov glede na avto itd. :))

Lp, Ula
joj šele zdaj vidla. Sem pa za klagenfurt že dobila prevoz, tako da hvala vseeno :)

a je kdo že kdaj bil v veliki gorici? jaz razmišljam da bi prijavila, ampak bi spet imela probleme z prevozom :D rabim izpit in avto :D

varja

• *
Odgovori #125 : 24 Maj 2010, 20:44:32
Citiraj
rabim izpit in avto
  Oh ja, tudi jaz. Polno idej, pa nič izvedljivo.  :o :'(

A-Tsa-Rja

• *
Odgovori #126 : 24 Maj 2010, 23:03:41
joj šele zdaj vidla. Sem pa za klagenfurt že dobila prevoz, tako da hvala vseeno :)
Aja, sploh nisem napisala za kdaj..sem mislila za Varaždin ;)

botticelli

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #127 : 25 Maj 2010, 07:53:35
Eno vprašanje glede razstav v tujini. Kaj lahko narediš, če dobiš informacijo iz prve roke, da bo na razstavi potencialno kužen pes in neodgovoren lastnik, katerega celotno leglo je umrlo za parvovirozo 1 mesec pred razstavo?!??? Od teh umrlih mladičkov se je okužil še en 5 mesečni mladič, ki je imel vsa cepljenja,... se pravi potencialno se lahko okuži vsak ki ima slab imunski sistem ali nima titra. smo že probali z prepričevanjem in razlago zakaj je to skrajno neodgovorno, vendar brez uspeha.

a je kakšna uradna pot?

AIKA B

• *
  • Aika, Fear, Envy
Odgovori #128 : 25 Maj 2010, 08:56:13
a je kdo že kdaj bil v veliki gorici? jaz razmišljam da bi prijavila, ampak bi spet imela probleme z prevozom :D rabim izpit in avto :D
Jst sem prijavila Veliko Gorico. Zaenkrat sem sama v avtu in 3 kitajčki. Če še rabiš prevoz mi javi na ZS.

lp

Katja

Fevy's kennel - chinese crested dog
http://fevys-kitajski-goli-pes.weebly.com/

Flo

• *
Odgovori #129 : 27 Maj 2010, 13:48:03
Eno vprašanje glede razstav v tujini. Kaj lahko narediš, če dobiš informacijo iz prve roke, da bo na razstavi potencialno kužen pes in neodgovoren lastnik, katerega celotno leglo je umrlo za parvovirozo 1 mesec pred razstavo?!??? Od teh umrlih mladičkov se je okužil še en 5 mesečni mladič, ki je imel vsa cepljenja,... se pravi potencialno se lahko okuži vsak ki ima slab imunski sistem ali nima titra. smo že probali z prepričevanjem in razlago zakaj je to skrajno neodgovorno, vendar brez uspeha.

a je kakšna uradna pot?

na kateri razstavi pa bo tale maloumnež?

isla

• *
  • ash
Odgovori #130 : 27 Maj 2010, 15:49:54

a je kakšna uradna pot?

Prijaviš dežurnemu veterinarju na razstavi?

botticelli

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #131 : 27 Maj 2010, 15:59:57
Sem danes dobila info z HKS da to ni njihova zadeva, njih zanima da ima pes cepljenje za steklino in to je to. vse ostalo ni njihova zadeva in nimajo kaj ukrepati.

Bo pa ta dotična oseba baje na razstavi na madžarskem in sicer v Pecs ter na razstavi na hrvaškem, CACIB Varaždin.

Je bolje da ne grem tudi iz razloga ker po mojem če vidim to osebo bom ven padla in se nebom mogla kontrolirati. Bom pa seveda posredovala info vsem ki jih poznam ter tudi vsem uradnim inštitucijam. sedaj samo upam da njihova kinološka zveza premakne rit in prepove vzrejati temu kvazi vzreditelju - eden od umrlih mladičev je bil prodan v tujino in umrl naslednji dan zaradi parvoviroze, ostali ki so bili doma pri vzreditelju so umrli v roku 2 naslenjih dni. Žalostno res. mislim kar je žalostno je neodgovornost in idiotizem dotične osebe in način kako odreagira na celo situacijo.

A-Tsa-Rja

• *
Odgovori #132 : 27 Maj 2010, 16:52:38
Botticelli kateri dan pa pride? In katera pasma? Namreč mi gremo tja, pa da ne bo še naš kaj fasal...  :-\
Drugače pa res neodgovorno...Ni in ni konca vzrediteljev, ki takorekoč ne znajo vzrejati zdravih psov.

botticelli

• Vzreditelj
  • *
Odgovori #133 : 28 Maj 2010, 09:02:43
Mislim da bo oba dneva tam, pasma kitajski goli pes. Mlada punca z madžarske. Baje fasala parvo na srbski razstavi v Subotici (ampak to ni ziher, glede na časovno skalo bi jaz rekla da je fala že prej kje). Tako da verjamem da nikjer ni 100% varno zato pa tudi večina vzrediteljev ne hodi po razstavah dokler imaš doma še mladiče. verjamem da se lahko vse to zgodi tudi resnim dologletnim vzrediteljem, vendar ti potem tudi pravilno odreagirajo. Ta punca pa vztraja da je njej veterianr rekel da njeni ostali psi niso kužni in da je dovolj če odstrani pasje igrače in blazine... no comment. Infood drugih vzrediteljevi in iz neta je popolnoma drugač.

OK malo off topic, se opravičujem. Me pa razkurijo taki ignorantski kvazi vzreditelj wanabe.

Balu

• *
Odgovori #134 : 27 Junij 2010, 19:01:12
A gre kdo v Oberwart in Szombathely? Takrat ko je 2.grupa. Torej soboto Szombathely in nedelja Oberwart.  8)

“So you're trying to be down basically,” deadpan, “because I don't deal with down at all.”

Buster

• *
Odgovori #135 : 30 Junij 2010, 20:06:24
Jaz ne grem :P

papillon

• *
Odgovori #136 : 17 Julij 2010, 22:51:32
Pozabila napisat, kaj priporočam: v drugi polovici avgusta bo zelo zanimiv 'trojček': v enem tednu bo možno naredit šampionat Črne Gore, Makedonije in Bolgarije. Mi gremo ;)

Mene pa zanima ali je se kaksna razstava taka kot ta v citatu vendar iz casa 12.Avgust-12.Februar.. ?

Pinky

• *
Odgovori #137 : 18 Julij 2010, 12:15:42
Tale razstava, ki jo je omenila LIZa, mislim,da je bila že maja. Za druge take ne vem..

LP Ika

A-Tsa-Rja

• *
Odgovori #138 : 08 Avgust 2010, 12:47:56
A gre kdo mogoče septembra v Tulln? :) Iščem prevoz za nedeljo oz. lahko tudi tako da gremo v soboto in prespimo do nedelje (ker bom tudi v soboto tam).

A-Tsa-Rja

• *
Odgovori #139 : 12 Avgust 2010, 15:19:04
A gre kdo mogoče septembra v Tulln? :) Iščem prevoz za nedeljo oz. lahko tudi tako da gremo v soboto in prespimo do nedelje (ker bom tudi v soboto tam).
No me zanima če je kdo zainteresiran it v Tulln (katerikoli dan)? Moja sestra bi peljala pa nas gre več, stroški se razdelijo.. :)

Flo

• *
Odgovori #140 : 17 Avgust 2010, 14:45:30
Jaz bi šla,samo imam kar velik box(bradica).Bi šlo?

MANDY

• Gost
Odgovori #141 : 02 December 2010, 11:29:13
Zanima me če ima kdo izkušnje iz Italjanskih razstav ?
Kje dobit prijavnico, ali imajo statistiko pred razstavo kot pri nas?
Kakšni so vaši vtisi, dobri, slabi.

Bay

• *
  • Bay of gold
Odgovori #142 : 02 December 2010, 11:33:12
Jaz sem tukaj ponavadi gledal http://www.canitalia.it/, jih je pa še nekaj.

Italijani so kot vedno klasa zase. Če pri nas sodniki dajejo prednost tujim razstavljalcem, tam vsekakor ni tako. Tam so veze in poznanstva zeeelloo pomembna. So pa lepe razstave, vsaj meni.

Nati

• *
Odgovori #143 : 02 December 2010, 11:55:01

Ojla,

Veliko informacij o italijanskih razstavah dobiš tudi tukaj:
www.informacani.it
www.miglioredirazzareport.it
www.enci.it

Tudi meni so italijanske razstave zelo všeč in sem jih vedno zelo rada obiskovala. Ne vem če imajo zdaj statistiko prijav objavljeno vnaprej; včasih niso imeli. Sodniki so pa taki kot drugod - eni bolj fer, drugi manj, tako da nekega pravila ni. Bi pa na splošno rekla, da pse veliko manj šlatajo kot denimo Skandinavci.

Lp,
Nati

MANDY

• Gost
Odgovori #144 : 02 December 2010, 12:11:33
Najlepša hvala, našla kar sem iskala. Je že 80% da gremo v Padovo. Je  že kdo tam razstavljal.

Bay

• *
  • Bay of gold
Odgovori #145 : 02 December 2010, 12:19:06
Jaz sem bil in mi je bilo všeč; načeloma mi je bilo na vseh OK, veliki ringi in dovolj prostora tudi izven ringov.

Nati

• *
Odgovori #146 : 02 December 2010, 13:01:48
Ojla,

Tudi jaz sem bila že večkrat na razstavah v Padovi in mi je bilo zelo všeč - veliki ringi, dovolj prostora ob ringih, bogata ponudba na stojnicah. Sicer je meni Milano še vedno najlepša dvoranska italijanska razstava, Firence pa najlepša zunanja italijanska razstava.

Lp,
Nati

MANDY

• Gost
Odgovori #147 : 02 December 2010, 13:21:23
Hvala  :-*

Pinky

• *
Odgovori #148 : 02 December 2010, 16:00:15
Mandy jaz tudi o tejle Padovi razmišljam... Do kdaj pa so prijave?

LP Ika

Bay

• *
  • Bay of gold
Odgovori #149 : 02 December 2010, 20:01:34
Firence pa najlepša zunanja italijanska razstava.

To pa res, tam je res lepo.