CRUFTS 2010

Florinca · 8800

kalsang

• *
Odgovori #30 : 15 Marec 2010, 10:25:25
Tudi jaz sem spremljala sojenje moje pasme od začetka do konca, seveda. Ob ringu pa spoznaš tudi kup ljudi. Po sojenju v ringu pa še sojenje grupe. Seveda greš zaradi svoje pasme, to je najbolj pomembno, imaš pa priložnost še za marsikaj drugega, sploh če si na razstavišču več kot en dan. ;)

Bay

• *
  • Bay of gold
Odgovori #31 : 15 Marec 2010, 10:47:48
Kvalificiranje za Crufts pa res ni problem, še posebaj za tiste pasme, ki nimate delovnih izpitov, saj gredo lahko tudi vsi Int Ch in ne samo tisti ki dobijo CACIB in PRM na kvalifikacijskih tekmah.

meni se zdi recimo res super, da se je Bay tedaj odločil poskusit srečo...

:D In bilo je res super, videt 400 psov "tvoje" pasme prijavljenih na razstavo in biti del tega je... Ni mi nti malo žal :) Če bi imel pa priložnost spremljat psa svoje vzreje (en je kvalificiran za naslednje leto  8)), pa bi mi bilo ravno v tako, če ne še v večje veselje...

HALLY

• *
Odgovori #32 : 15 Marec 2010, 12:25:57
Verjamem, da ti ni bilo..  :P :o :o

Sigurno je posebno vzdušje..  ;D

Sama sem bila čisto nenavdušena nad BOB psico od weimarancev..  :-\

Sva pa s Hallerjem navijala za našo JH predstavnico.. ;)

teycha

• *
  • Dalton
Odgovori #33 : 15 Marec 2010, 16:42:53
Sama sem bila čisto nenavdušena nad BOB psico od weimarancev..  :-\
In nisi bila edina  :-\ Mene ni prepričala - mislim saj je lepa psica - ampak ni pa tisto ko vidiš psa in rečeš VAU - ni to kar je zmagovalna vižla  :o Ta samec te pa po prvih petih metrih gibanja očara.
Meni je bila sicer tudi Akita všeč - stara komaj 18 mesecev in prvič na bigsize razstavi  :-* In tudi Corgi je bil fantastičen - tista lepa ušesa in učke  :-[

HALLY

• *
Odgovori #34 : 15 Marec 2010, 16:53:17
Ja..  :)

Dober mi je bil tudi Spinone Italiano.. ta pasma mi je pa vsak dan bolj všeč..  :P
Mislim, da pri nas niti ni predstavnika, če se ne motim..  :-[

nezzek

• *
  • Moja Bella in Murka :-*
Odgovori #35 : 15 Marec 2010, 20:53:17
Jaz si zelo želim enkrat doživet Cruft's, sploh pa pri naši pasmi je tko, da so Angleži zakon.. :D Angleški koker španjeli so meni osebno najlepši v angliji, sploh ko vidim kakšnega uvoženega šampijona iz tam.. in samo gledam..  :o :o
Če se kvalificiramo definitivno gremo.. se malo pokazat, ne glede na to, da najbrž možnosti nimamo največjih.. :P :P Enako velja tudi za JH ;)

Jaz sem računala na faraonca a se ni lepo pokazal v BIS-u, res škoda.. Sta mi pa zmagovalca krasna. Tudi rotty mi ni bil slab in akita za svojo starost.. svaka čast! Močno smo navijali tudi za Anteja z dalmatincem, ki je bil sicer 3 v grupi ampak sta bila krasna, nebi imela nič proti, če bi bila še malo višje.. :)

Hmm.. BOB koker španjelka.. nič proti! :D Čeprav je malo bedno, ker že kar nekaj časa pri vsem velikem izboru brav pri naši pasmi pobirajo samo črni psi.. :P (pa vedno so bili najbolj uspešni barvasti! :D ).

Ni lepšega od španjelskega pogleda in njegovega mahajočega repka :-*

Nekaj več o Belli in Murki, in o pasmah ang. koker španjel ter bavarski barvar: http://nezzek.webs.com/
My Dog & Junior Handling: http://doghandler-neza.yolasite.com/

Sammy

• Must Love Dogs
  • Pesjanar
  • Beauty and brain
Odgovori #36 : 15 Marec 2010, 21:24:53
Tudi avtobus zna biti kar zakomplicirano oz. dolgo, ker morajo avtobusi po dolečenih urah stati za določen čas, tako da pot še podaljša.
Razen, če sta šoferja dva ;), ampak to stvar spet podraži.

http://samchica.com
http://samchica.com/sammy

"Qei me amat, amat et canem meum." - St. Bernard

Bay

• *
  • Bay of gold
Odgovori #37 : 16 Marec 2010, 06:53:15
Razen, če sta šoferja dva ;), ampak to stvar spet podraži.

Vem da je pred leti bilo potrebno, da po določenem času mora tudi avtobus stati, ne glede na to, da sta 2 šoferja.