SCHAPENDOES leglo - Psarna Flying paws

minči · 54153

minči

• *
Odgovori #120 : 05 Julij 2010, 22:46:03
Rezerviran je že nekaj časa. :) Samo nikoli ne veš, kaj lahko pride vmes. :(
Ostale rezervacije so bile iz tujine. Tja ga pa ne bom dala. :P

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #121 : 11 Julij 2010, 15:57:56
Kakšne nove slike od sinčka edinčka, ali nič? :P

5rca

• *
  • Venka
Odgovori #123 : 11 Julij 2010, 19:03:01
Tale bo sigurno kulski kuža, ko ima celo dve črti čez hrbet.  :o :D :D ;)  Mi pa deluje že ful velik po teh fotkah. Posteljo ima pa tudi fino.  :D

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #124 : 11 Julij 2010, 21:27:51
Iiii bajsko 8)

minči

• *
Odgovori #125 : 19 Julij 2010, 19:47:59
Naš mali princ pridno raste. :o
Se že pridno igra, hodi na papirček lulat in že točno ve, kje so vrata iz kotilnice. Danes je star 3 tedne. :o

5rca

• *
  • Venka
Odgovori #126 : 19 Julij 2010, 21:01:43
 :o :o kjutek mali.

sem ga zadnjič v živo spoznala in je superkjut. :D

MANDY

• Gost
Odgovori #127 : 20 Julij 2010, 10:06:05
Pozdrav, po dolgem času vse čestitke za malega lumpka. Krasen je.

minči

• *
Odgovori #129 : 01 September 2010, 22:15:52
Ker se na žalost  stvari ne odvijajo vedno tako, kot so si ljudje zamislili, se je zgodilo, da naš Maui išče novi dom. :'( :'( :'(

več fotk: http://www.mojalbum.com/bridsky/maui-7-8

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #130 : 01 September 2010, 22:17:51
Ker se na žalost  stvari ne odvijajo vedno tako, kot so si ljudje zamislili, se je zgodilo, da naš Maui išče novi dom. :'( :'( :'(

Ma dej :-\ Kako?

minči

• *
Odgovori #131 : 01 September 2010, 22:25:04
ninci, Maui niti ni odšel od nas. Sigurno si ga je njegov nesojeni lastnik zelo želel, veliko ga je obiskoval, vendar se je na koncu izkazalo, da ne bo mogel k njemu. :'(

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #132 : 01 September 2010, 22:26:16
 :'( Oh, vso srečo pri iskanju novega lastnika :(

kamy

• *
Odgovori #134 : 02 September 2010, 09:00:03
 :'( res vam želim, da  najdete dobrega lastnika zanj....

MANDY

• Gost
Odgovori #135 : 02 September 2010, 10:10:29
 :'( ??? škoda, saj boste našli novega še boljšega lastnika. Meni se je itak zdelo čudno, da je bil tako dolgo pri vas. Pri nas vem, da noben dopust ni vreden nič, brez psa poleg mali, velik, mlad ali star kuža vseeno. Mi smo Bello že po tednu dni, ko smo jo pripeljali iz Belgije odpeljali s seboj na dopust.

minči

• *
Odgovori #136 : 02 September 2010, 10:16:18
:'( ??? škoda, saj boste našli novega še boljšega lastnika. Meni se je itak zdelo čudno, da je bil tako dolgo pri vas. Pri nas vem, da noben dopust ni vreden nič, brez psa poleg mali, velik, mlad ali star kuža vseeno. Mi smo Bello že po tednu dni, ko smo jo pripeljali iz Belgije odpeljali s seboj na dopust.

Ni vedno tako. V luksemburški psarni jih(6 mladičev) je vzrediteljica imela do 12. tedna, da so lastniki  prišli z dopustov. Isto se dogaja tudi pri nem. psarnah. Poznam kar nekaj ljudi, ki so mladiča vzeli pozneje zaradi različnih vzrokov.

MANDY

• Gost
Odgovori #137 : 02 September 2010, 10:23:18
Saj za mladiče to ni nič hudega, seveda če se jih začne socializirat, samo iz vidika novega lastnika  :-[. Ne vem, mogoče smo samo mi takšni norci  :P, ki smo komaj čakali, da pride kepica domov. Prepričana sem, da bi nas ustavila samo bolezen  :P, da ne gremo takoj, ko je možno po psa.

5rca

• *
  • Venka
Odgovori #138 : 02 September 2010, 10:31:52
Jaz sem norka pa sem hotela AC priti iskat kasneje, ker sem imela planirano, da grem tisti vikend na tekmo in ne bi imelo smisla, da bi jo vzela s sabo. Itak potem na koncu nisem šla na tekmo, ampak po kepico.  ;)

minči, očitno Maradoni ni bil namenjen ta lastnik. Mogoče mu je namenjeno, da ostane doma.  ;) :P

minči

• *
Odgovori #139 : 02 September 2010, 10:47:18
Mogoče mu je namenjeno, da ostane doma.  ;) :P

Ne, ne. Ni variante.  :P
Res, da nam bo zelo hudo, ko bo šel. :'( Vendar trenutno ni možnosti za to. Moj limit je izpolnjen. :P :(

Lojze

• *
Odgovori #140 : 02 September 2010, 12:20:18
minči,bo že šel od doma.Mogoče bo res malo dlje trajalo.Naš zadnji mladiček je od doma odšel včeraj,star točno 5 mesecev.
Smo pri leglih že navajeni,da ne grejo od doma stari 8 tednov.
Tjaša

deteljica

• Pravi Pesjanar
Odgovori #141 : 02 September 2010, 15:50:36
Taki primerki gredo meni maksimalno na jetra  >:(
Pes je kao prodan, zato zavrača vzreditelj druge potencialne , primerne kupce  >:D. Potem pa nesramno ponikne, ko je pes za oddat in lahko začneš iz nule iskat lastnike kar je težje, ker tisti, ki so iskali v tem času to pasmo so si medtem že vzeli ali rezervirali drugje, zato to ne gre kar čez noč. In potem se ti doma valja mladič nekaj tednov čist po nepotrebnem. Saj ne da bi bil odveč, ampak ta čas bi lahko že koristno uporabljal in se prilagajal namensko novemu lastniku.

Sicer pa ni je nekoč rekel en vzreditelj, da moraš vsakega mladiča dvakrat prodat, da enkrat res gre  ::). Torej so taki primeri kar pogosti. Očitno bi bil res edini način 100 % ara da bi eni mal bolj razmislili pred rezervacijo.

Heraklit: "Psi lajajo samo na tiste, ki jih ne poznajo!

Alma

• *
Odgovori #142 : 02 September 2010, 16:01:08
Da ga vzamejo ker jim je škoda are? Aro ti tudi dajo pa si premislijo. Nikoli ni sigurno, tudi če zaarajo.
Veliko sreče, sigurno bo prišel pravi ...prej ali slej  ;)

deteljica

• Pravi Pesjanar
Odgovori #143 : 02 September 2010, 20:11:39
Da ga vzamejo ker jim je škoda are? Aro ti tudi dajo pa si premislijo.
Ne da ga vzamejo ker jim je škoda are, zato da res samo resni kandidirajo   ;D. Pa da ti vsaj denar ostane, če ti že živce požrejo in druge primerne kupce odženejo  :P.
Drgače pa seveda bolje , da ga sploh ne odpeljeo, ko da ga čez en mesec vrnejo 8).
Odkrito rečeno si ne predstavljam kaj bi se lahko človeku na dopustu tako dramatičnega zgodilo, da pred dopustom hoče psa, na dopust ne more s psom, po dopustu pa noče psa  ::).
ne vem no.... itak da nisem pri normalnih, ampak res ne štekam- a to pride kakšna morska romanca vmes al kaj? Meni to pomeni predvsem, da oseba predhodno ni  premislila.

5rca

• *
  • Venka
Odgovori #144 : 02 September 2010, 23:01:42
No, tale mali Maradonek je ena cela faca. In bo vesel tisti, ki ga bo dobil.  :-*

Alma

• *
Odgovori #145 : 02 September 2010, 23:59:43
aja, mah enim je ta keš potem vseen...

treba je tako razmišljat...pač niso bili pravi zanj...ko pride pravi bo šlo vse po maslu...meni je čisto ok, da sem jaz koga odklonila, se niso odločili, itd. saj za njimi so prišli "pravi", ni jim bilo tam namenjeno bit, živet ...malo filozofsko pa bo  ;)

minči

• *
Odgovori #146 : 03 September 2010, 10:09:05
No, tale mali Maradonek je ena cela faca. In bo vesel tisti, ki ga bo dobil.  :-*

Maradonek je res naš sonček-bonbonček, neverjetno simpatičen. :-*  Tako, da ni čudno, da sta se takoj javili naši babici, da ga vzameta. :) Vendar glede na njuno starost smo morali ostati vsaj mi realni in ju zavrniti. :(

Sem slišala, da vas je včeraj spet obiskal na treningu in imel uro socializacije z BC. Ne bo čudno, če bo to postala njegova najljubša pasma, tako kot njegovi mami. :) Je pa prav posrečen, zjutraj je Witch zamenjaj za Sky, je ni prvo povohal, in štartal na njene tace. :D Ves je srečen, da je čim več psov pri hiši. :)

Sem se pa morala odločit, kaj mi več pomeni, da ostane v Slo ali da ga damo ljudem (seveda "tapravim" zanj), ki si resnično želijo in poznajo  Schapendoesa in gre v tujino. :(

5rca

• *
  • Venka
Odgovori #147 : 03 September 2010, 10:14:04
Ah, sigurno je boljše, da gre v odlične roke kot pa da ga imaš kje blizu v kakšnih "povprečnih".  ;)

Srečno Maradonek.  :-*

deteljica

• Pravi Pesjanar
Odgovori #148 : 03 September 2010, 11:08:56
Nja gre  v najbolj prave roke ne se obremenjevat z lokacijo. Saj tujina ni na drugi strani galaksije. Navsezadnje se kdaj najmanj srečujemo s tistimi, ki stanujejo najbližje

Lojze

• *
Odgovori #149 : 03 September 2010, 11:33:46
Če veš,da bo v dobrih rokah,pa četudi bo v tujini,je to najboljša odločitev.Pri nas so tako že štirje "otroci" v tujini.Trije v Angliji in eden v Ameriki.Bom pa občasno na dopust hodila mulce obiskovat ;)Sicer pa kar se tiče teh lastnikov iz tujine,ki imajo naše pse,sem o njih bolj na tekočem,kot o teh ki so ostali v Sloveniji.Redni maili,slikice,novičke.
Tjaša