Živijo!
Mene pa nekaj zanima,
V bližnji prihodnosti se odločamo za nakup psa, najverjetneje mopsa.
Sem iz lj in sem si malo prebirala to temo ter zasedila, da vas veliko priporoča pred samim nakupom obiskati kakšno pasjo raztavo ter se pogovoriti malo z lastniki mopsov. Zanima me, če kaj veste kdaj je kakšna raztava za pse kje v lj in okolici?
Ker živim blizu kodeljevega vem, da so bile tudi tu včasih raztave, pa me zanima ali imate kakšne izkušnje s tem? Za pridobivanje informacij si želim vzeti čas, saj vem, da kupovanje psa, ki predstavlja veliko odgovornost na vrat na nos ni prava odločitev. Vsekakor nameravam kupiti rodovniškega psa. Pa še nekaj. Doma že imam morskega prašička, ki je večino časa spuščen oz. je kletka stalno odprta in me zanima ali ima kdo kakšne izkušnje s tem kako se mopsi razumejo z ostalimi živalmi.
Kot sem pa že povedala trenutno šele nabiram informacije in se mislim za nakup odločiti v roku enega leta, da pred tem naberem dovolj informacij in vsega potrebnega o mopsih.
Zasledila pa sem tudi, da vaše kosmatinčke večina peljete skupaj na morje. Zanima me, kako je kaj s hoteli, v katerih imate lahko pse in ali ponavadi kaj komplicirajo?
Moram pa tudi pohvalit to temo, saj sem izvedela veliko koristnega o mopsih. In gospod Vladimir vaši mopsi so čudoviti. pa tudi ostali imate zelo lepe mopse in ste me še dodatno prepričali, da je ta pasma nekaj posebnega. Še posebaj všeč so mi pa črni mopsi in me zanima kakšne imate kaj izkušnje z kupovanjem, ter kje bi se dalo dobiti mopse črne barve?
Za vaše odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem,
Lep pozdrav
Sara