9. PeSjanarsko srečanje

Alba · 99175

sasha

• *
Odgovori #300 : 10 Julij 2010, 22:23:31
Ti, Lex se ni nč lepo obnašu, k mi je Zaro poscal :P :D

NoXika

• *
  • Beware....this dog is not vegeterian.
Odgovori #301 : 10 Julij 2010, 22:26:26

LOL. A res? Nč ne vem  :-[

Parking for Siberian husky owners only! Violators will freeze to death!

Alba

• *
  • I like my dog better than I like most people.
Odgovori #302 : 11 Julij 2010, 07:56:20

Hahaha a to je kak samec-hudky fetiš? Moja je bila zdanjič polulana od Kana  :o :D.

Drugače pa je bilo krasno, Alba je bila pridna v skladu s pričakovanji. Hvala vsem za družbo. Fotk pa nimam prav nič, ker sem trapa pozabila doma fotiča... Torej se vidimo naslednje naslenje leto ;).

Psi so najbolj iskreni prijatelji :):):)

http://www.mojalbum.com/rink/

Choha

• *
  • Zaupaj mi...od tega živim.
Odgovori #303 : 11 Julij 2010, 10:25:35
tudi z nase strani moram pohvalit prav vse. vesela sem, da bodo tudi kuzki z obalnega zavetisca dobili nekaj od srecnja. nas pudelcek (tisti beli heroj) je bil cen dan zasanjan. prisel je do zakljucka, da nima konkurence v misicah. :D  slikce bodo dodane na FB, kdor jih hoce pogledat. :)

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #304 : 11 Julij 2010, 10:30:52
Še par mojih fotk od včeraj...  8)

Kakšna več pa na fb-ju... ;)

Choha

• *
Odgovori #305 : 11 Julij 2010, 10:47:05
Taj kaksno ime imas na FB. :) slikce so fenomenalne.

tajka

• *
  • moja pesjanka
Odgovori #306 : 11 Julij 2010, 11:20:47

love animals4everandalways

tajka

• *
  • moja pesjanka
Odgovori #307 : 11 Julij 2010, 11:42:29
[noxika
[color=beige]Vsem ostalim pa ki vas ni bilo: super je blo, drugo leto ma da se prikažete  >:D :P :o
[/quote]
[/color]
upam da res. Da ne bo spet kakšna "TEŽAVA" S prevozom >:( :-X

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #308 : 11 Julij 2010, 12:20:33
Tudi mi smo se imeli odlično, hvala vsem prisotnim in seveda vsem organizatorjem :) Doma smo od utrujenosti dobesedno popadali dol.

Nina, na prvi Tini slikci, ki so malce višje pa je dokaz, da bernci ki so tudi na tvoji sliki desno, so pridni psi ;)....no razen mojega Monda, ki je imel vas počasnih fotografov in žgočega sonca že čisto dovolj :o

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #309 : 11 Julij 2010, 12:23:04
Tudi mi smo se imeli odlično, hvala vsem prisotnim in seveda vsem organizatorjem :) Doma smo od utrujenosti dobesedno popadali dol.

Nina, na prvi Tini slikci, ki so malce višje pa je dokaz, da bernci ki so tudi na tvoji sliki desno, so pridni psi ;)....no razen mojega Monda, ki je imel vas počasnih fotografov in žgočega sonca že čisto dovolj :o

:P :P Itak da so pridni samo je bilo res smešno za pogledat - tam kjer so bili bernci so bile nekaj časa samo riti njihovih lastnikov :D >:D Je pa zanimivo da ko smo poslikali in sem rekla Ok šibi, so vsi psi vstali, če bi rekla SEDI se sigurno ne bi vsi posedli >:D

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #310 : 11 Julij 2010, 12:27:04
:P :P Itak da so pridni samo je bilo res smešno za pogledat - tam kjer so bili bernci so bile nekaj časa samo riti njihovih lastnikov :D >:D Je pa zanimivo da ko smo poslikali in sem rekla Ok šibi, so vsi psi vstali, če bi rekla SEDI se sigurno ne bi vsi posedli >:D

:o :o ;)

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Odgovori #311 : 11 Julij 2010, 12:48:52
Taj kaksno ime imas na FB. :) slikce so fenomenalne.

Imaš ZS... :)

O to se pa razume! :D Besedo ŠIBAJ slišijo neprimerljivo bolje, kot pa besedo SEDI... >:D :D :D :P

tajka

• *
  • moja pesjanka
Odgovori #312 : 11 Julij 2010, 13:12:58
Tajini najljubši besedi: PROSTO IN TECI hehe .

Čigav je kuža s mislim da 26. fotografije, ki je tak ko bi našo tajo postrigel-AMPAK JE ZELOOOOO LEP. (Ko bi vsaj Taja imela tako kratko dlako.. :D)

LP Eva in Taja

zoe

• Moderator
Odgovori #313 : 11 Julij 2010, 13:31:30
Kako je ime whippetku, ki je prišel skupaj z Joštom in Leio?

"Get over your hill and see what you find there, with grace in your heart and flowers in your hair"

zoe

• Moderator
Odgovori #314 : 11 Julij 2010, 13:43:18
Aja, da ne pozabim napisati še tukaj, da so slikce super :D :D

"Get over your hill and see what you find there, with grace in your heart and flowers in your hair"

CowTarina

• *
Odgovori #315 : 11 Julij 2010, 14:28:23

Tudi mi se pridružujemo samim pohvalam glede piknika. Vsi skupaj smo uživali med fejst ljudmi in pesjanarji. Hvala vsem zadolženim za organizacijo in upam, da se kmalu spet vidimo.

Fotke imate tudi enkratne. Mi smo malo zabluzili in jih je bolj malo - klik, pa še to so večinoma otroc, ne psi  :-[

Cowtarina - najdena ena igračka od Julije- prinesemo ob priliki ;)
Hvala Ninci, nič se ne mudi, magar pri naslednjem naročilu, itak imamo igrač veliko preveč... Če rabiš kako varstvo za človeška pesjanarja, pa samo dostavi, mi smo ful uživali skupaj ;)

Alba

• *
Odgovori #316 : 11 Julij 2010, 14:34:52
Krasne fotke! Od vseh. Najbolj svetovnami je pa Alba in mali bel pudeljček. Pa od Jablane jazbečarka.

Choha

• *
Odgovori #317 : 11 Julij 2010, 14:47:59
nas tamal nima v glavi prave kalkulacije o velikosti. :D  tista slika Kaya in Albe je res dobra. pravi trenutek je ujet.  smille for the camera. :D

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #318 : 11 Julij 2010, 14:54:19
Full je dobrih slikc 8) Očitno se bomo letos morali lotit še koledarja, a ne? ;D

Haha  Cowtarina, naj poudarim, da nista vedno tako pridna ::) :P Sta pa vsaj Julija in Tisa očitno kar za skupaj ;)

Alba

• *
Odgovori #319 : 11 Julij 2010, 15:01:54
Ja Nina natečaj in koledar, bom jaz pomagala, obljubim ;). Morda še tiskarja zrihtam.

a Choca ampak meni je mali tako simpatičen. Le zakaj bi mu alba jemala žogico ;).

Luongo

• *
  • Of course I'm a Husky! I wasn't aware there were o
Odgovori #320 : 11 Julij 2010, 15:26:11
Ja tista fotka z Albico in Kayem je res svetovna  :o
Koledar? JA TO. komi čakam... če boste kaj pomoči rabil se tudi jaz javim, septembra bo že lažje, ko bo tavelik mulček v vrtcu  ;)

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
Odgovori #321 : 11 Julij 2010, 15:31:50
septembra bo že lažje, ko bo tavelik mulček v vrtcu  ;)

:D :D :D Kako se očitno vsi tolažimo s tem :D Jaz imam tudi za september že polno planov ... bomo videli če bo res toliko lažje :D

Choha

• *
Odgovori #322 : 11 Julij 2010, 16:27:40
Alba: pri njiju se bo jabolko spora preimenovalno v žogo spora. :) na sliki jima samo se zoga manjka nekje na sredini.  sem za Kaya misla, da se bo skrival in bal drugih psov. tko, da sem bla zlooo sokirana, ko se je spravljal na Albi podobnim. doma ga baba Choha komandira in mora nekje sprostit jezo in se delat šefa.  8) :o

jest bi tut pomagala pri koledarju, ampak ker sem bila prvic na srecanju. mi boste mogli povedat kako lahko pomagam. :)

sasha

• *
Odgovori #323 : 11 Julij 2010, 17:58:55
A Kay je mali beli pudeljček?

Zanjga bi veljalo uno: ima vse kar imajo veliki :D :P  Tamalček se je tko repenču, da si na trenutke pozabil, da je mali >:D

Choha je pa huskijka, ki je bla na slednjem,ane? Srček mali :-*

Mi smo se tudi imeli super, vse pohvale organizatorjem!  ;D

Alba

• *
Odgovori #324 : 11 Julij 2010, 18:13:31
Ja Choha je huskyca, katero vedno Alba malo maltretira. In meni para živce s tem. Sasha Zara je pa en tak cuker od psa  :-*.

sasha

• *
Odgovori #325 : 11 Julij 2010, 18:16:50
Alba hvala :-[

CowTarina

• *
Odgovori #326 : 11 Julij 2010, 22:39:35
Haha  Cowtarina, naj poudarim, da nista vedno tako pridna ::) :P Sta pa vsaj Julija in Tisa očitno kar za skupaj ;)
Ja itak da sta za skupaj - Julija komandira, Tisa se pa kar strinja. Ne morem verjet kakega gestapovca imam..... Pa Julija je tudi ponavadi bolj divja. ;)

V galerijo sem dodala še eno slikco Albe in Kaya. Po tistem prvem pomerjanju moči si Alba misli tole:

:D

jablana

• *
Odgovori #327 : 12 Julij 2010, 07:55:54
wiiiiiiiiiiiiii... zakon je blo!!!!!!!! :D :D

Vhipet, ki je bil za nama je Mylo...

Naša je bla na koncu tok zmatrana da se je ulegla in jo nism slišou do sedmih zjutrej:D spala ko top...

Pohvala organizatorjem ostalim pa zahvala za dobro družbo!!!! ;D drugo leto šeenkrat...
Pa hvala vsem psom, ki so zjagali mojo malo podgano 8)
slike so fenomenalane, na žalost nimam nobene ker sm fotič pozabu... :-\

Pa tistim, ki se nsite vrgl v savo vam je lahko žal, ker je bla voda odlična:D

P.S: nož ninči lahko obdržiš, oz prišparaš za naslednji piknik :P

Sign on bulletin board: Puppies for sale. The only love that money can buy.
- Pam Brown

Choha

• *
Odgovori #328 : 12 Julij 2010, 08:06:05
sj Choha nardi eno salto pa trojni lup, da se resi Albe in se se mal "nasmejeta" za kamero pa sta zmenjene. :P Albi pa ni preostalo druzga, ker se ji je ta mala kocinca tko vztrajno upirala nazaj in je za svoj zadovolstvo kazala jezik, takrat ko mali ni gledal. :)

glede Zare so pa tudi od mojega oceta same pohvale, jih je imel sam kar nekaj in je velik ljubitel labradorckov.  res je lusna bejba. :)

Alba

• *
Odgovori #329 : 12 Julij 2010, 08:57:37
CowTarina joj huda fotka  :o. zdej vidim kako omikano gospo imam doma  :P.