Sam se strinjam,da je kong ena boljših igrač-zna pa biti tudi zelo nevarna!
Tole se nam je zgodilo danes:
Dans smo meli doma malo dramo,ki bi se kaj lahko spremenila v tragedijo.Dopoldne sem bil s psoma v Celju,na obisku pri kolegici,ki je prišla iz Tržiča.Pridemo domov,Lok se gre igrat s kongom,jaz lepo sedim za mizo in berem časopis.Pride Lok počasi do mene in nekaj pokašljuje.ne vem kaj me je prešinilo in takoj sem pomislil na konga-letim v sobo in res-kong je bil na pol,ene polovice pa nikjer.Do takrat je bil Lok že čist mehak,ker se mu je direkt zgornji konec nabil v grlo.Mene seveda panika,z eno roko mu stisnem pod grlom,kjer se je kong lepo občutil,da ne bi zdrknil še globje,z drugo pa sežem v gobec,da bi mu ga izvlekel ven.Prvi poskus je bil neuspešen,ker je bil kong globoko in pa ves gladek-potem sem si rekel,da pač moram tvegati,ker v nasprotnem primeru ga bom tako ali tako izgubil.In sem poskusil še enkrat.Nekako mi je uspelo prste porinit toliko globoko,da sem ga lahko potegnil ven.Seveda sem si ob tem roko kar dobro porezal na Lokovem zobovju,tako da je bilo potem vse krvavo-moja roka,moja majca,Lok,tla...Jaz pa sem sedel na tleh in se ves tresel-potem pa so se še ulile solze.Ne morem verjet,kakšna mevžasta cmera sem,kadar se gre za moje pse!
No,Lok si je hitro opomogel,je normalno jedel in tudi živahen je bil zelo hitro tako kot prej.
Pa moram poudarit,da je bil kong original,ne tisti ceneni ponaredki!
Lp Zoran