Imam 2,5 let staro punčko in 2 psici. Pri meni otrok nikoli ni bil ovira za treninge. Sem tudi v nosečnosti redno hodila na agility treninge, čeprav je bilo takrat vodenje bolj na daljavo.

Tekmovali so pa potem drugi, ker zarad trebuha nisem uspela dosegat hitrosti psov.
Pri frizbiju nisem imela nobenih posebnih treningov, sem pa kar redno hodila na tekme. Trebuh tukaj ni bil ovira in skoraj vedno sem stala na stopničkah.

Kasneje sem hčerko vzela s sabo na treninge in tekme, kjer je prav uživala in še danes gre raje z mano, kot da ostane doma. Mene njena prisotnost ne moti, ker je pridna.

Prve agility tekme se je udeležila pri starosti komaj 2 meseca (je rojena poleti in sem si to lahko privoščila). Če je slučajno kdaj dež na dan tekme, potem ostaneta z očijem doma, ali pa gre v nekajurno varstvo k babici.
Kar se pa tiče izčrpanosti je pa od vsakega posameznika odvisno. Jaz bi se tudi ob prihodu iz službe večkrat najraje ulegla na kavč in dala noge v luft, potem pa pristanem na treningu ali sprehodu. Kolikor se mi na začetku nič ne da, na koncu najraje ne bi šla nazaj domov.