Ok zadnjič sem jaz datum narobe pogledala
tako da nisva prišli ampak na Ig pa skoraj 100% prideva (sestrin rojstni dan je, ampak ob 10 bo sigurno še spala).
Kje na Igu je zbirna točka? Nevem a sem slepa ampak nisem našla..
Ker jaz počasi ugotavljam da 1. vsakič ko tečem ali kolesarim hoče vlečt (jaz grda pa ne pustim), in 2. VSAK DAN IMA VEČ ENERGIJE IN ZDAJ SE MI ZBUJA ŽE OB 3 ZJUTRAJ
!!!
Tako da sva ravno prišli iz kolesa, vedno ko sva pospešili me je vlekla kljub bodečki (ja pač nujno jo imam, ker je drugače sploh nebi mogla kontrolirat pri hitrosti, pa zdi se mi bolj varna kot halti za kolo), naredili sva krog PST, mimo biotehniške in nazaj po tisti gozdni potki čez cesto od ZOOja... In prideva domov, in ona se veselo podi za žogo že pol ure in sploh noče not! Tako da ja očitno bom od zdaj naprej stalnica na kolesarskih poteh... In jaz sem že mislila da je moj dobi drugačen..
hehe
Čeprav za kolo za vsak dan razmišljam bolj o kakšnem walky dogu, ker je bolj uporaben po mestu in urbanem okolju.
Tako da ja, se vidimo, končno. Pajo a boš lahko prosim prinesel opremo za sprobat, mere sem ti že zadnjič poslala?
Lp!