ah daj,lunette,ne kompliciraj. pač me prostoživeči mački ne zanimajo, sprijaznite se s tem. Pač sama nisem finančno dovolj preskrbljena da bi trenutno dajala za tuje, zavržene živali, ko bom pa imela službo se bom pa malo angažirala pa tudi za te mačke dajala. Zdaj nimam žepnine, starši ne dajo, zato sem se nehala obremenjevati z živalmi ki niso moje. Že za svojega psa včasih težko spraskam tistih par evrov za njegov futer. Priboljškov že eno leto ne dobiva. Isto garderobo nosim že več kot dve leti, čevlje že več kot eno leto(, sicer so zdrajsani u nulo ampak dobro..) Edina moja razvada so cigareti, kadim pa že več kot pet let in trenutno nisem psihično dovolj močna da bi se odvadila. Šminke nimam,ker si je ne morem privoščiti, kupujem samo nujno potrebno-tuš gel,šampon, še balzama za lase ne kupujemo že dobro leto. Pa da si zdaj še odtrgam za tuje mačke? Stanovanje že več kot 6 let ni bilo pobeljeno, pa bi to nujno potrebovalo ker kadimo noter. Imam že zelooo(ene 10 let) staro sobo, postelja mi bo vsak čas razpadla, omare nimajo več vrat ker so se toliko zmajala, okna puščajo in je pozimi zelo mraz ker čez piha, nimam nove šolske torbe, to ki jo imam nucam že od osnovne(pa hvalabogu še ni razpadla), naokrog hodim v enem modrčku, ker za več nimam, nogavice se mi dobesedno razkrajajo(vsaj poletje je in mi jih ni treba nositi), šolske copate imam tudi že več let, bundo in jakno imam staro 3 leta, doma nimam niti ene špangice za lase ali elastike, mam pa hvalabogu tako dolge lase da si lahko z lasmi zavežem figo, šolskih potrebščin razen zvezkov in občasno kakega kulija ne kupujem, temveč si jih izposojam od sošolcev,sošolk, ali pa od višjih letnikov dobim podarjeno(če se najde kaka dobra duša), zavese v sobi so stare 5+ let, preprogo sem pred kratkim vrgla stran(zdej bo še bolj mraz po tleh) ker je bila stara 7 let, televizije nimamo(oziroma tv kot sam imamo, samo priključena ni), računalnik je, pa še to kak mesec se zna zgodit da nam izklopijo internet ker ne moremo plačati stroškov, bog nedaj da se mi kaj zgodi in bi mogla k zdravniku ker tudi kartice zdravstvene nimam poravnane in že več mesecev nismo plačali zavarovanja, mama je brez sluižbe, oče domov prinese slabih 1000 eur, kar niti približno ni dovolj za življenje 4-članske družine s psom, stroškov na mesec pa imamo od 2500 do 3500(včasih ševeč) eur in si ničesar ne moremo prav privoščiti. Na morju pa nisem bila več kot 6 let. In kaj zdaj?