Anja, cestitke

za takega fanta... kar cuvaj ga
Hmm no moja ljubezenska zgodba je pa malo bolj zapletena
Imela sem ze fanta, zr prej kar nekaj casa... ampak kot pravijo, ce ni pravi se to slej ko prej pokaze. :/ In ja dozivela sem obcutek, ki ga nikoli nisem zelela obutiti - kaj pomeni biti prevaran!

Obupno. Takrat sem mislila, da bo to moj konec in se nevem kaj. Ampak ce se danes ozrem nazaj sele vidim kako neumna in naivna sem bila, da sem prenasala nekoga tako nasilnega in posesivnega in nezvestega kot je on ...( 2 meseca me je varal s punco, kateri se danes greje postelju) - ja tudi taki so, ni kaj
Ampak tu je srecni del zgodbe...pred kratkim sem spoznal fanta (sedaj sva ze 5 mesecov skupaj), pri katerem lahko recem, da niso vis enaki prasci (te so le neumne izjeme:P).
Pri njem vem,kaj cuti, koliko mu pomenim, znam me nasmejati, zna poslusati...itd. Res, skoraj neresnicno...

Videla sem ga ze jokati (tako, da Anja, vem kaksen je to obcutek) in ja 24ur brez njega je res neznosno. Lahko recem da mi je pomagal moje zivljenje skup sestavit.
Skupaj sva prezivela novo leto in prvo majske pocitnice in lahko recem, da ga ne zamenjam, pa ce se nevem kaj zgodi
Prav tako imam pa sreco, saj obozuje zivali, sploh pse.

juupi
No to je moja love story, ki ji trenutno ne vidim konca :$