Varstvo psov na domačem kavču

PoPasje · 1979

PoPasje

  • *
    • Prispevkov: 13
    • Točke: 0
: 18 Oktober 2011, 12:25:11
Zdravo!

Se odpravljate na oddih? Vas skrbi kam s psom, medtem ko vas ne bo? Si želite, da bi namesto ležanja v enem izmed ponujenih boksov v pasjem hotelu, čas preživljal bolj aktivno?

"PoPasje" vam nudi rešitev - Varstvo psov na "domačem kavču", socializacijo z drugimi psi, dolge sprehode v naravi, crkljanje pred televizorjem in 100% howastično uživancijo.

Vsi lastniki psov vemo, da nam kosmatinci v času poletne in zimske sezone povzročijo nemalo sivih las, ko zanje iščemo varstvo pri prijateljih, sorodnikih in kasneje v pasjih hotelih. Naveza "PoPasje" vam od sedaj naprej nudi rešitev - Marko in Dona, lastnika psov ter aktivista proti mučenju živali, bova poskrbela za udobje vaših hišnih ljubljencev.

Vem, da je podobnih oglasov na forumu ogromno, a dejstvo ostaja - ljudje smo si različni in imamo tudi različna pričakovanja, ko za svoje pse iščemo najboljšo rešitev v času odsotnosti. Zase vem, da svojih psov ne bi nikoli dala v varstvo, kjer bi morali bivati v boksu. Zakaj? Ker so zame pasja bitja tako sveta, kakor človeške duše ... če ne še bolj. Zato jih tretiram kot enakovredne sostanovalce v svojem domu. Vaš pes bi si tako prilastil domači kavč in ostale kotičke naše hiše (upoštevajoč njegove navade in prepovedi v vaši vzgoji).

Še nekaj o naju (Marko in Dona):

Sva skupajživeči parček, ki svoje življenje v veliki meri posvečava psom. V prihodnosti nameravava na šolanje za pasja trenerja ter v tujino na študij pasje psihologije. Piševa blog www.popasje.blogspot.com, pomagava iskati dom za zavetiške pse, občasno ponudiva dom tudi kakšnemu brezdomčku, udeležujeva se protestov proti mučenju živali, sodelujeva s Posavskim društvom proti mučenju živali.
Dejansko že celo življenje živiva s psi, trenutno imava 3 (beagle, maltežan, jack russell terier). Pred kratkim je najin dom zapustil mešanček-brezdomček, ki sva mu poiskala nov dom. Z vsemi takšnimi srečneži, ki najdejo dom, sva ves čas v kontaktu, saj se želiva prepričati, ali jim je res preostanek življenja postlan z rožicami.

Nudiva vam vse vrste storitev - varstvo (neomejeno število dni), nega psa (kopanje, striženje nohtov, razčesavanje), socializacija, sobivanje z drugimi živalmi, tudi nezahtevna rehabilitacija neželjenega vedenja (npr. renčanje ob hrani, vlečenje na povodcu, itd.) in učenje povelij.

Sprejemava tako majhne, kot tudi velike pse.

Tako nekako. Any questions?  :D

Kontakt:
Dona - 041 328 171
[email protected]



PoPasje

  • *
    • Prispevkov: 13
    • Točke: 0
Odgovori #1 : 18 Oktober 2011, 13:37:58
 :) Aja, še to ...

Po izkušnjah lastniki zelo radi vedo, kako se kaj njihovemu psu godi pri nas. Večinoma se dogovorimo za vmesno javljanje po mailu/facebooku/...

Obstajajo pa še druge možnosti - 14 dni je pri naju bival en jack russell in sva za lastnico, ki je bila v Ameriki, objavljala stvari na najin blog PoPasje (fotografije dejavnosti, neke videoposnetke, itd.).



PoPasje

  • *
    • Prispevkov: 13
    • Točke: 0
Odgovori #2 : 14 December 2011, 22:57:20
Vabljeni tudi k branju našega bloga PoPasje. Med zimskimi počitnicami pa ne pozabite - kužki se lahko pridejo stiskati na naš kavč  :)

http://popasje.blogspot.com/