Hmm na srečo zaenkrat nimam problemov glede tuljenja

, se niti ne spomnim če je sploh kdaj tulil tudi takrat, ko smo ga dobili in je bil čez dan sam je bil vedno tiho

, drugače me pa vedno pozdravi z "čivava" laježem, ko vidi da prihajam domov

! Aska svetujem ti, da jo daš v pesjak in jo ignoriraš, ker te psička samo izsiljuje

in boš lahko probleme ko bo odrasla

, opažam pri Am da izgubljajo neverjetno količino dlake za svojo dolžino dlake... se mi zdi kot da bi imel doma 2 novofundlanca hehe

, kako se pa kaj razumejo z drugimi psi in ljudmi ? Moj sib je totalno nor na ljudi in pomoje bi ga lahko ukradel čisto usak če bi imel možnost ehhe

, glede psov je pa tako obooooooooooooooooožuje psice hehe, zelo je razigran in jih rade grize... glede psov je pa nekoliko zadržan in je bolj previden ampak vseno razigran . Se mi pa zdi zanimivo da ga imajo prav vsi psi radi... Od moje sošolke pes ful ne mara samcev in je zelo agresiven do njih, do siba je pa kot da bi bil njegov najboljši prijatelj... Enako je tudi z par drugimi samci..

, mogoče mu malo primankuje družbe zato ker je prerastel čisto vse pse na naši ulci tako, da se težko igra z njimi ker je pretežek

! Vprašal bi tudi, če je normalno, da sib ko šprinta napolno dviguje zadnjo desno nogo navzen in bolj v zrak

, drugače hodi normalni samo ko laufa se mi zdi kot da ne zna pravilno teči