sta se navadila ,da po blazincah hodita.

pa nič več ne poštartata uno s polnim gasom

ampak lepo počasi pospeši.
Sem imela parket najprej v spodnjem prostoru pisarne in rezervna soba( ko smo se na hitro vselili v bajto)na začetku ko je kreda padla smo še trackali

v enem letu ga je Damč obdelal

... potem ,ko je prišla Dina( ona je imela navado na polno poštartat... ej kar zakopala je

)
zdej sta tud že starejša... ni več une vzhičenosti , ne podita se notri...
škoda ,da nimam starih slik od pisarn... je bil hrast, in lakiran z unim lakom na ne-eko osnovi... samo polaganje vem ,da je bilo že takrat drago- smrdelo pa tud na začetku... kjer ga ni pes zdrajsal ali stoli je nekje lak spokal... pa da ne omenjam še obšlesal je kjer je svetloba padla. Čez par let sem pa jaz izpad dobila( ker me je bilo sram nekoga spustit notri, ker je zgledalo kot, da je vse zanemarjeno in usrano) , tolk časa sem navirala da sva čez laminat fliknila...( in to srednje pocenski iz obija)... s čevlji not , pisarniški stol non stop sem in tja... brišem pomivam... Dina se tud še občasno za kakšno tenis žogo zapodi... ni prask... ni nič.Posesaš z močotom pobrišeš...in ave/pospravljeno.
Zdejle v jeseni gre še v zgornji štuk in naprej v sobe...
tale( je že izbran)
http://www.e-merkur.rs/index.php?nivoa=833&nivob=886&nivoc=1288&prid=1748937Pa da ne boš mislila... je naš desc naumil, da more bit zgoraj pa vseeno parket( laminat je drek, pa umetno, pa kup anti propagande-
on drugače ne pospravlja 
)...in ga je zrihtal klasičnega ( spet hrast- pa kao dejmo ga lužit na konjak barvo/ da bo "baba"( jaz

) nehala nad barvo žnarat.
predračuni od parketarjev... da so gate trgali ..kljub temu da parket- material je bil že doma.
In potem on najde nekega od njegovega znanca experta za polaganje ,ki bo pa to ceneje naredil..... - smo ga čakal pol leta...potem je začel... pa prej brusil podne , pa priprav imel miljon pa neke mase..pa limal skup ga je klamfal ko noe barko ... mi že not nagonil pohištvo ( hvala bogu da samo napol)... pridem po stopnišču en dan gor pa hrib nasred dnevne tadrug krater pa v jedilnici

... men je kar slabo ratalo...potem je bilo vse drugo krivo samo njegovo expertno polaganje ne... kup kolobocij leto in pol.. da je priznal , da je mogoče pa res neki usral... in dnar vrnu( kar mi je bilo taglavno

)...
potem sem pa zmagala- še gor laminat

je bilo pa potem spet jovo na novo brušenje, pa podni... pa svinjarija/gradbišče po celi bajti.

( pa stisnit se spet v en cimer in pol ... vse spet nazaj v spodnje prostore selila( pisarne))
Mene živ krst več za parket ne prepriča...
Ploščice al pa laminat... se more pa pes navadit da se not ne nori