Za portal bi predlagala več člankov o
zdravju. Vem, da jih je težko napisati/dobiti - ampak bili bi fuuull koristni. Sploh za kakšne splošne težave (driska - to že je, čiščenje/vnetje ušes, alergije...).
Rubrika
Kam... bi lahko bila bolj opazno/razločno označena (boljši/bolj razdelan naslov ali pa zgolj bolj opazen). Ko sem sama prvič prišla na ta portal - se rubrike Kam sploh nisem dotaknila, ker sem mislila, da je to kakšen vodič po strani ali pa kaj podobnega.

In me ni zanimalo.
Tako bi lahko Kam h veterinarju spadalo pod zdravje (seznam veterinarskih klinik ali kaj podobnega)
Naslovna (prva) stran portala bi bila lahko bolj pisana/aktualna in bi bila rubrika "O nas" zgolj rubrika - tam nekje na zadnjem mestu oz. bolj v skrajno desnem kotu (pa ne, da vajine/vaše zasluge za ta portal niso pomembne - ampak na večini portalov je to razporejeno bolj na koncu - zgolj za tiste, ki si to želijo pogledati).
Tako bi na prvi strani portala lahko bili navedeni trenutno aktualni oglasi za izgubljene/najdene (kar že je) + opomba foruma + navedeni zadnji članki (predstavitve pasem, o zdravju...) + navedba kakšnih prihajajočih aktualnih dogodkov.... etc. Prostora je veliko

Pri rubriki
Hrana bi bile lahk prispevek še o ostalih potencialno nevarnih snoveh/substancah/stvareh za psa (ne samo rastline).
Ni pa mi čisto jasno kaj dela prispevek "Mali mačji zapuščenčki" pod Hrano - ok razumem, da se govori tudi o tem kako hraniti male mačje zapuščenčke - ampak ni samo o tem. Mogoče bi bilo že dovolj, da se spremeni naslov tega prispevka (npr: hrana za mačje zapuščenčke).
Ok - Ninci & Črt - saj sem že rekla - če preveč pametujem, me kar ustavita.

Lp,
Mojca