Psarna Big Gems - Bullmastif

ninci · 9217

ninci

  • Odvisnik št.1
  • Administrator
  • *****
    • Prispevkov: 12.814
    • Točke: 24
  • Cloto
: 20 Marec 2012, 12:57:22
Ime na forumu: si-bulls
Ime psarne: Big Gems
Vzreja: bullmastiff
E-mail: [email protected]
Gsm: 040 714-240 (Eva)

 
Ljubezen do živali mi je prirojena in psi me spremljajo že od rane mladosti. Pasmi bullmastiff sem postala predana z vsem srcem in dušo v letu 2005, ko je v moj dom prišel moj prvi bullmastiff Celeja Gandhi. Leta 2007 se nam je pridružila še samička Topbull Dynamite Girl "Luna", ki je imela svoje prvo leglo leta 2009 in doma je ostala njena hčerka Celeja Spicy Girl. Leta 2010 sem registrirala lastno psarno z imenom Big Gems (v prevodu: Veliki Dragulji). Ime psarne odraža mojo veliko ljubezen do te čudovite pasme, ki je zame poosebljen dragulj. Istega leta sem vzredila svoje drugo leglo. Moja vzreja temelji na priznanih angleških in ameriških vzrejnih linijah, v sodelovanju s priznano italijansko psarno I Bravi Ragazzi.
 
Moji psi živijo z menoj v hiši kot enakovredni družinski člani.
Mladički so šampionskega porekla, potomci svetovnih prvakov, prvakov CRUFTS-a, ameriških in angleških šampionov. Vzrejeni so z vso ljubeznijo in skrbnostjo v domačem družinskem okolju.
 
Bullmastiff je miroljuben, uravnovešen družinski pes spremljevalec, izredno navezan na svojega gospodarja in hlepi po gospodarjevi pozornosti. Gentle giant - nežni velikan, je ljubitelj otrok in je najsrečnejši v družbi svojih družinskih članov.