Psarna stellacometa - Mali angleški hrt (Whippet)

ninci · 8181

ninci

  • Odvisnik št.1
  • Administrator
  • *****
    • Prispevkov: 12.814
    • Točke: 24
  • Cloto
Ime na forumu: stellacometa
Ime psarne: Stella Cometa
Vzreja: Whippet – Mali angleški hrt
E-mail: [email protected]
Telefon: 040 705 339 (Sašo)
Spletna stran http://www.whippetkennel.com

 
 
Že v rani mladosti smo doma imeli psa in druge domače živali, v letu 2009 pa se je ta želja ponovno pojavila in smo si ogledali nekaj mladičkov. Iskali smo psa, ki se dobro razume z otroki in ostalimi domačimi živalmi, v želji da bi se naši otroci lahko brezskrbno igrali z novim družinskim članom. In kmalu je na našo pot prišla deklica na kolesu, poleg nje pa je elegantno tekel Whippet. Bili smo tako navdušeni, da smo si prebrali vse karakteristike pasme in ugotovili, da je to to, kar iščemo. Gre namreč za pse, ki imajo radi otroke in druge živali, so kratkodlaki in ne puščajo veliko dlak (primerno za v stanovanje).

Jeseni leta 2009 je k nam domov prišla psička Pegy. S svojo prijaznostjo in elegantnostjo nas je tako navdušila, da smo v začetku leta 2011 domov pripeljali še samčka Floyd-a. V želji razširiti poznavanje te prečudovite pasme, smo se v naši družini odločili za vzrejo malih angleških hrtov - Whippetov.
Naš cilj vzreje je kvaliteta in ne kvantiteta zato se naši whippeti razstavljajo doma kot tudi v tujini, naše rezultate si lahko ogledate tudi na naši spletni strani kjer boste našli tudi opis pasme, whippetov temperament, skrb za whippeta in zgodovino.
Predstavljamo pa vam tudi aktualno leglo 7 samčkov položenih 05.04.2012
 
Za več informacij o pasmi ali rezervaciji mladičkov nas lahko kontaktirate na e- pošto [email protected]
Veseli pa bomo tudi vašega obiska!