J&D Hill,s - perfektna prehrana za stare pse z artritisom

pincetka · 1376

pincetka

  • *
    • Prispevkov: 5
    • Točke: 0
Pozdrav vsem, katerih psi potrebujejo posebno pozornost zaradi bolnih sklepov!

Rada bi vam povedala svojo izkušnjo, saj hočem vliti upanje tistim, ki trpijo ob pogledu na svoega ostarelega prijatelja, ki ne more normalno uživati življenja zaradi bolečin ...
Torej, sama sem lastnica psičke Zale, ZP, ki je pri 9-10letih začela trpeti zaradi starostne degeneracije kolkov (blag artritis). Sprva je začela le šepati po dolgih sprehodih in je bila malo okorna pri vstajanju zjutraj. Potem je šlo navzdol in to kljub rednemu dajanju glukozaminaje bilo njeno stanje pred enim letom tako slabo, da je večkrat obležala in ni mogla na vodo oziroma je bil že najkrajši sprehod prenaporen zanjo.
Ker se nam je vsem tako smilila in me je dobesedno bolelo srce, smo šli spet k veterinarju, ki nam je svetoval Hill,s-ove brikete za stare pse in pse s problemi sklepov (joints & diet - J&D).
ŠE DANES SEM MU IZ DNA SRCA HVALEŽNA in vesela, da nas visoka cena te hrane ni odvrnila od nabave! Zala je namreč v nekaj mesecih vidno napredovala in sedaj, pri 12ih letih še vedno brez večjih težav sopiha v hribe!
Res, polagam vam na srce - če je vaš stari prijatelj v nelagodju zaradi sklepnih bolečin, ne pomišljajte in ne poskušajte predolgo z drugimi zdravili, sezite v denarnico in pri veterinarju (prodajajo se namreč le na recept) kupite omenjene brikete!
Vašega psa bodo vrnili nazaj v življenje! In verjemite, tega ne pišem kot kakšno reklamo ali da bi vam vsiljevala svoje mnenje, enostavno se mi zdi prav deliti nasvet, ki bo resnično lahko spremenil življenje vašega starčka! :)
In veste, ob pogledu na (že leta izgubljeno)poskočno hojo in igrivo tekanje vašega psa (ki je pred nekaj meseci ležal v bolečini), boste razumeli, zakaj sem tako navdušena nad temi briketi :)