Mi lahko prosim kdo pove kje se kupijo takšne kletke? Sem iz Velenja, pa jih tukaj še nisem zasledila. Bi jo pa nujno potrebovala za našega razbojnika... da ne bi celega stanovanja pojedla v najini odsotnosti... 
Sicer se ne spoznam ravno na okolico Velenja ampak zagotovo se kje najde kakšna trgovina. Drugače pa v Maribor ali Kamnik, pa tudi Ljubljana ni več tako daleč
Izbira boksov je zelo velika. Lahko kupiš takega, ki je samo iz "rešetk" na tleh pa ima blazino ali kaj mehkega. Druga izbira pa so "potovalni boksi", ki so iz trdne plastike in imajo kovinska vratca. So pa ti malo dražji od samo koviskih. Je pa cena seveda odvisna tudi od velikosti.
Jaz osebno ti priporočam "potovalno" različico. Jo ima tudi naša zverinica

Se mi zdi dosti bolj "prijazen" in če je dosti ljudi okoli ima v boksu mir! Pa tudi na morju je zelo uporaben, še posebaj ko piha veter!
Katero pasmo pa imaš? Je še mladiček? Ker če je ti potem raje priporočam, da si omisliš kakšno pregrado, ki bi prprečila malčku, da bi imel dostop do stvari, ki jih grize in bi se nato odvadil (pri Atri je ratalo).
lp meta