Aktualno > Preprodajalci

INFORMACIJA O PSU

(1/4) > >>

Pitbullka28:
Zdravo

Moje ime je Mateja in imam doma pitbulla miks star je 2 leti. Imam vprašanje za vse vas upam na kakšen odgovor informacijo. Da oprišem situacijo:

Tay je skoten 10.7.2010 v Mariboru kot mali ga je imel njegov prvi lastnik, ker se je ta selil ga je oddal enemu mladeniču v MB, da bi Tay bil bližje ker je lastnik izrazil željo, da bi ga rad še videl. Ta mladenič ga je klub temu oddal naprej v Ljubljano k eni gospe, ki pa ga tudi ni imela dolgo le 1 teden. Taya ni nihčer prepisal na svoj ime klub temu, da je menjal lastnike.

Sedaj pri meni je pa naslednje, ne poznam nobenega človeka, ki bi poznal ozadje vsega tega, lastnik prvi sem ga klicala mi povedal, da se ne spomne imena gospe, ki je imela takrat mladičke niti se ne spomne imena tega mladeniča rada bi iskreno rada zvedela karkoli glede Taya in situacije, rada bi našla kakšnega brata/sestro morda celo nejgove starše, če pa to ne pa bi bla res vesela, če bi se najdu ta maldenič, ki ga je oddal naprej, imam namreč vprašanja zanj pes ima HUDO alergijo čez poletje oz ko začne vse cvetet, dlaka izpada, bruha vsak let je hujše, rada bi da bi se mi kdo oglasil in pojasnil vse skupaj celotno zadevo. Sem dobila odgovor da naj preko čipa pogledam pa vendar mi res nič ne pride to prav, ker čipiran je bil in cepljen 1. pri prvemu lastniku ne pa pri rejnici pač ženski, ki ga je oddala prodala še to nevem...  ???

Iskreno hvala lepa vsem za kakršnekoli infromacije, ... Na novo pa sem odprla temo, da vidim če bi se še kdo našel v tem in pa tud nisem vedla kam naj napišem zadevo.. :)

Lp vsem in pa HVALA  :)

BlackDevil:
Ne vidim smisla v iskanju prejšnih lastnikov. Pes ima alergijo, potrebno jo je zdravit in to je to. Saj ti je verjetno veterinar razložil vse o oskrbi takšnega psa, če ti ni ga pelji k drugemu.

Pitbullka28:
Ne iščem lastnika pač pa še druge pse v leglu oziroma INFORMACIJE, če kdo kaj ve... da bi se mi javil.. želim si spoznat kakšnega psa iz tega legla preprosto je s tem kaj narobe?

katajuska:
Brez kakšnega dokumenta o poreklu boš težko kaj ugotovila, sploh če se prvi lastnik niti ne spomni pri komu ga je vzel.
Če želiš da bi se v tvojem oglasu kdo prepoznal, ki ima doma njegovega bratca ali sestrco, ti priporočam da probaš preko FB, ali pač kjer boš dosegla večji krog ljudi. Jaz sicer ne vidim ravno smisla v iskanju bratcev/sester...

BlackDevil:
Ni nujno da bodo ostali v leglu imeli enako alergijo kot tvoj.

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[#] Naslednja stran

Pojdi na polno verzijo