Aktualno > Novosti na strani

Poslanstvo in kako smo nastali

(1/7) > >>

ninci:
Rojstvo...
Ideja o tej strani se je rojevala dolgo časa, leto morda leto in pol. Pa je padla v začetku letošnjega leta odločitev, da je stvar končno treba spravit na papir in nato na internet. Dolgo smo razmišljali o imenu strani ampak, ker smo vsi pesjanarji pasji, odločitev niti ni bila težka PeSjanar.Si, je bilo ime, ki se nam je vsedlo v srce. Resno smo zagrabili literaturo v roke, brali in brskali po internetu, izdelovali grafično podobo, teksti pa so medtem čakali na svojo objavo. Končno je prišel 1.Maj in stran je zaživela. Nekateri ste za stran vedeli že prej, drugi ste nas spoznali preko prijateljev, naključno odkrili, spoznali na kakšnem drugem forumu ali v brskalniku.

In zakaj smo se pravzaprav zbrali tu?

Zaradi ljubezni do psov seveda.

Kaj si želimo v prihodnosti?

Ne želimo si največ članov,Ne želimo največ sporočil, Ne želimo odkrivati "tople vode", želimo si pijeten forum na katerem se boste radi družili in na katerega boste radi zahajali. Če boste prispevali še kvalitetne informacije pa toliko bolje.

Finance...
PeSjanar.Si  se financira iz naših žepov in Vam ni treba za branje in pisanje nič plačati. Ko bo/če bo stran postala prevelik zalogaj bomo poiskali sponzorje ( pa ne vas, ampak resnične sponzorje), ki nam bodo pomagali naprej.


Gostje:Uporabniki
Vse teme z aktualno vsebino, ki lahko kakorkoli pripomorejo k boljši osveščenosti širšega ljudstva bodo vedno dostopne vsem, tako uporabnikom kot gostom!

In POSLANSTVO...
Osveščati, družiti, informirati, zabavati, vse ki mislijo, da so vsaj malo pasji ;)




Lp nina




 

trigi:
Jaz bi rad dodal/poudaril da je stran namenjena vsem ki imamo radi naše kosmate prijatelje in jim želimo zagotoviti kar se da lepo življenje.

Po drugi strani bi pa rad tudi rekel da si ne pridržujem nikakršnih pravic nad tekstom, pravzaprav pozivam da si tekste kopirate, jih objavljate drugje, kjer jih bo čim več ljudi videlo, kajti samo tako lahko kosmatincem zagotovimo lepšo prihodnost, samo tako ne bom vsak dan bral koliko psov in mačk je v zavetiščih da ne govorim o vseh zgodbicah o zavrženih živalih, to se mora nehati in neha se lahko le tako da bodo ljudje začeli razmišlati o živalih kot enakovrednih bitjih ki si zaslužijo da z njimi ravnamo spoštljivo.

Kako pa vi vidite NAŠO stran, k čemu naj stremi, česa naj se oklepa, kaj naj bo njeno poslanstvo?

LP, Črt

Rinchy:
Jaz mislim,da je najbolj,da zabredemo v čimmanj težav v smislu kreganja.Če bo prišlo do kakšnega nesporazuma,ga lahko rešimo brez kreganja in brez žalitev.Vse se da ;)Čimveč prijaznih ljudi, tembolje bo.Če se bomo držali pravil in dolžnosti bo vse teklo kot po maslu  :D ;)

LP,in kar tako naprej ;)

Nina

T.M.T:

--- Citat: ninci na 25 Julij 2005, 21:30:27 ---Rojstvo...
Ne želimo si največ članov,Ne želimo največ sporočil, Ne želimo odkrivati "tople vode", želimo si pijeten forum na katerem se boste radi družili in na katerega boste radi zahajali. Če boste prispevali še kvalitetne informacije pa toliko bolje.

--- Konec Navedka ---

Res jaz si tudi želim čim manj prepirov.Da bi se imeli prav cool in fino.Ampak ko imamo tako fajn administratorja in moderatorja mislim,da ne bo problemov.Res.Jaz ne bi dodala nič.Res ni besed s katerimi bi opisala ta forum.Samo to lahko rečem...bodte takšni kot ste ;)

trigi:
hehehe, TMT, hvala za pohvale, vendar sem nino prosil da odpre to temo zato ker želim da se zbistri slika o tem kaj naj ta forum bo, čemu naj služi in komu naj bo namenjen, nebi rad da se pozabi na kakšno stvar katere bi se morali držati, na katero pri vsem tem nebi smeli pozabiti.

LP, Črt

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[#] Naslednja stran

Pojdi na polno verzijo