Ostale živali > Žuželke

KULINARIČNE ZANIMIVOSTI ŽIVALI

(1/7) > >>

nina123:
ALI STE VEDELI DA SO PALIČNJAKI  ZNANA KULINARIČNA POSEBNOST?      POPEČEJO JIH V OLJU IN JIH SERVIRAJO Z PRILOGO ALI PA JIH OCVREJO  V TESTU IN POLIJEJO Z MEDOM ALI KAKŠNO DRUGO OMAKO.     TUTI POLŽI S KRALJEVO  OMAKO SO ZELO ZELO ZNANI, PA TUDI  ZELENE KOBILICE NA ŽARU MED BUČKAMI  NE MOLČIJO. KO SE PEČEJO JIM ZARADI ODREZANE GLANE ZAPIRA NEK POSEBEN KANAL STEM PROIZVAJAJO ŽVIŽGU PODOBEN  ZVOK.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 NAJ VSAJ KDO ODPIŠE KER SEM ŽE ČISTO OBUPANA :'( :'( :'( :'( :'( :'(

pidog:
Le zakaj ??? Mogoče zaradi "koščičastega" občutka pri jedi ali ker so v terariju lepši :o
Pri nas tudi bramorje pobijamo, drugje pa jim gredo "skozi rit"..........sem že čisto obupan :o ;D :-*

Nika:
A veš da tud govej zrezek in piščančja bedrca ne uživajo glih  :'(

rooxye:
Tisti, ki niste vegani se ne zgražajte, ker enostavni NI FER.

Tudi jaz na žalost nisem(vegan) - zaenkrat - ker mi je to onemogočeno.

Nika:
A vegani jedo med?  :)

Navigacija

[0] Kazalo Sporočil

[#] Naslednja stran

Pojdi na polno verzijo