Kosovirjev vrtec - strokovna oskrba in varstvo vseh vrst živali

maja01 · 1043

maja01

  • zverinica ;-)
  • Pesjanar
  • ***
    • Prispevkov: 1.735
    • Točke: 32
Zaradi vse večjega povpraševanja smo se v Kosovirju odločili, da ponudimo tudi storitev “Kosovirjev vrtec“, kjer vam nudimo strokovno oskrbo, varstvo in svetovanje o vseh vrstah hišnih in eksotičnih vrst živali, pa tudi sprehajanje psov. Po potrebi lahko poskrbimo tudi za nego vaše živalice, lahko vam svetujemo glede oskrbe, ureditve namestitve ali glede karakterno zahtevnejših živali. Nudimo tudi prevoz vaših živali k veterinarju, v salon ali na drugo lokacijo, na dom pa vam lahko pripeljemo tudi kvalitetno hrano in opremo za živali iz naše trgovinice Kosovirjeva tržnica. Po dogovoru pa lahko poskrbimo tudi za manjša gospodinjska opravila – zalijemo rože ali izpraznimo poštni nabiralnik.

Storitve, ki jih ponujamo:
- oskrba vseh vrst živali,
- sprehajanje psov,
- osnovna nega živali,
- strokovno svetovanje,
- prevozi živali,
- prodaja kvalitetne hrane in opreme za živali.

Smo ekipa z večletnimi izkušnjami z delom z živalmi, ki smo si jih nabrali pri prostovoljnem delu z zapuščenimi živalmi, delom v veterinarski ambulanti in seveda s svojimi živalskimi prijatelji. Opravljene pa imamo tudi tečaje za oskrbnike hišnih živali. Znali vam bomo svetovati in v času vaše odsotnosti strokovno poskrbeti za vaše živalske prijatelje, tako kosmate, kot tudi pernate in luskinaste.

Delovni čas: Vse dni v tednu, med 8. in 20. uro, po dogovoru lahko za vašega živalskega prijatelja poskrbimo tudi tudi izven delovnega časa.

Kje? Na vašem domu, po dogovoru lahko tudi pri nas (omejene kapacitete). Delujemo na področju Ljubljane z bližnjo okolico, Grosupljega in Ivančne Gorice.

Več informacij o:
-> oskrbi živali,
-> sprehajanju psov,
-> negi živali in strokovnem svetovanju,
-> prevozih živali,
-> prodaji kvalitetne hrane in opreme za živali,
-> cenik.

Za več informacij nas lahko pokličete na 040 395 995 ali nam pišete na [email protected].

-- You become responsible, forever, for what you have tamed. --