Jennk K hvala za razumevanje tudi tebi in me veseli, da si razumela smisel sporočila. Na srečo, smo rešili dve sestrici, ki bi drugače slabo končale in nam pomagajo, da gledamo naprej. Bila je prevelika praznina in nismo zmogli brez njega tako, da nas je to prisililo, da gledamo naprej in damo smisel temu, kar smo izgubili s tem, da rešimo življenje nekomu, ki to potrebuje.

Lunette dober stavek. Prav imaš. Ne bi ga smelo sesut! Natančno to! Zdaj pa lahko razumeš, zakaj je bilo tako ogorčenje in zakaj smo bili šokirani. Niti slučajno nismo bili pripavljeni na kaj takega in da ti podam opisno informacijo o tem kako je bil kuža v redu, smo nameravali narediti pravo zabavo za njegov rojstni dan, ki bi se moral zgoditi 15 dni po dnevu evtanazije in večina stvari, je bilo že pripravljenih. Hoteli smo proslaviti vsi skupaj s sorodniki njegovo ozdravitev. Lahko sklepaš sama, da nikoli ni prišlo do rojstnega dne, ki je bil podlaga za zabavo.
Napačno sklepaš. Izvidi so jasno dokazali, da ni bilo sledu o bolezni torej zame to pomeni, da je bila ozdravitev.
Glede tega, kje bi se lahko sesul ali ne imam osebno mnenje, da se ne bi sesul nikjer, vsaj ne tisti dan in tisti mesec, ker dogodki in sintomi ustrezajo natančno napaki samega izvajaca in mislim, da je izginil, ker se je sam zavedal, da je zamočil.
O tem ali je homeopatija voda s strupom, bi se lahko razglabljalo. Slovenija e ena izmed dveh držav v Evropi, ki ne priznava še Homeopatije in vsepovsod (med drugim v Italiji), lahko homeopatijo študirajo diplomirani zdravniki, kot specializacijo po diplomi. Mislim, da stvari prvo kot prvo treba poznat in če pristaneš pri nekom, ki očitno ne pozna ali mogoče se je prenaglil ter se precenil in če ta oseba, te napolni z vsemi vragolijami, ja no, potem je veliak možnost, da prej ali slej bo kaj narobe, saj tudi preveč "vode" lahko škodi

Glede šans zame ni dvoma, razen če so bili izvidi ponarejeni, a mislim, da ni o tem debata

Ne. Veš, jeza je bila (preteklik-saj je minilo nekaj časa) v obliki razočaranja in solz in občutka krivde, da glede na to, da sem se sama odločila, da ga poskusimo peljati še tja, da sem kot tista, ki je aktivna pripomogla k njegovemu koncu in to boli, ker sama nisem oseba, ki se z lahkoto odloča in vedno vse pretehtam a tokrat očitno sem ga zamočila in samo sebi ne morem odpustiti, saj ni on prišel iskat nas. Bilo je nasprotno. Glede na to, da kot družina že generacije posvečamo pomoč živalim in smo v tem aktivni, oprostite a ne bi mogla spati mirno, če bi ne napisala tega opozorila. V primeru, da se potem spet kaj takega zgodi, bi zame bilo grozno, ker bi imela občutek, kot da sem deloma kriva tudi za tisto žival in seveda, to ni garancija, da se ne bo več zgodilo a vsaj vem pri sebi, da nisem bila sebično tiho na škodo drugih. me zdaj razumeš?
Imam navado da, da preverjam informacije kamorkoli grem sama in kamorkoli peljem svoje živali in prav zaradi tega, se mi zdi do same sebe nedopustno, da sem naletela na tega gospoda. Se strinjam popolnoma. "Gnili elementi" so povsod, a mislim, da je pomembno, da vemo kateri so, da se jih lahko izogibamo, prav zato, ker samo naša pazljivost je verodostojna.
Glede Veterinarske zbornice ne vem zakaj imaš tako mnenje. Mislim, se stirnjam, da mogoče niso objektivni a te spomninjam, da je ta gospod diplomiran veterinar, kar se pravi se tiče njihove stroke, pa čeprav opravlja drugo dejavnost. Sama sem z lastnim preverjanjem prvo poklicala tja a oni nimajo nič pri tem in pri postopku. Prijazno so me napotili na koga naj se obrnem na VURS in to je to. Potem od tam na Območni urad in šele po precej "vezavah" sem ugotovila preteklost tega gospoda. Glede na to, da so že bile prijave, ne vidim nobenega napihovanja in namišljene "vojne" proti tej osebi. Bili so konkretni razlogi z vsemi predloženimi dokmenti (tudi od prejšnjih primerov seveda) in šele po preučitvi le teh so ukrepali. Nič prej. Tudi sama načeloma ne zaupam inštitucijam na splošno a tokrat res nimam nobenih pripomb. Seveda je stvar v teku in mogoče, da že pridejo a do sedaj ne