Coton de Tulear - Soleilcoton kennel - samičke

Naty80 · 673

Naty80

  • *
    • Prispevkov: 30
    • Točke: 0
  • Orobianco Teuta
V letu 2013 imamo pri Soleilcoton 5Prijateljev: samček Peter Pan, samičke Panda, Pepperoni, Pumpkin in Pancake.

Ponosni očka je Orobianco Saphir, ki sliši na ime Žak, mamica pa Orobianco Teuta oziroma gospodična Emmy.



Oba starša imata veljavno vzrejno dovoljenje in opravljene zahtevane zdravniške preglede oči PRA test clear in luxation patella 0/0. Poleg tega sta starša testirana tudi za Bandarasov sindrom z DNK certifikatom ter DNK certifikat za CMR2 (nočna slepota) in naši mladčki nemrej zboleti za tema dvema dednima boleznima.

Naš hobi je razstavni svet in lahko se pohvalimo z lepimi rezultati. Emmy je mednarodna šampionka, šampionka Slovenije, Avstrije Iatalije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter mlada šampionka Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, z zelo podobnimi rezultati se lahko pohvali tudi Žak, ki je šampion tudi Madžarske. Njun mladiček Soleilcoton Muffin je pri starosti šestih mesecev postal najlepši mladič raztave (CACIB Koper), svojo pot pa zelo uspeno nadaljuje, saj je v Budimpešti postal vice svetovni prvak v razredu mladih, v Ženevi na evropski razstavi psov vseh pasem pa se lahko pohvai s prvim mestom v razredu vmesnih!

Pri Soleilcoton družini [size=14]iščemo nove lastnike za naše gospodične Pepperoni, Pumpkin in Pancake[/size]. Mladički že zelo lepo napredujejo in če bomo nadaljevali v takšnem tempu, bodo lahko v novi dom zakorakali v drugi polovici meseca jauarja 2014. Imeli bodo mikročip, rodovnik in prvo kombinirano cepljenje. Veterinar jih bo pred odhodom v novi dom pregledal, mi bomo pa poskrbeli za odpravljenje notranjih parazitov. Kot pri vsakem leglu Soleilcoton mladičkov, bomo tudi tokrat primaknili presenečenje za popotnico!
Za klepet o naših gospodičnah smo vam na voljo po telefonu 041 796 437 ali epošti [email protected].
Lahko pa nas spremljate tudi na Facebooku www.facebook.com/natasapenko

Vabimo vas na obisk, saj so bombažki najlepši v živo! Tukaj pa nekaj fotografij staršev.

Ponosna starša
in