Klubski vikend Kluba za delo prinašalcev

lara · 1087

lara

  • *
    • Prispevkov: 68
    • Točke: 0
: 04 Februar 2014, 22:00:39
Klub za delo prinašalcev vabi na Klubski vikend, ki bo potekal v soboto, 15. in nedeljo, 16. februarja 2014 v Ljubljani.

Klubski vikend bo sestavljen iz dveh delov. Prvi del, v soboto, bo teoretični, na katerem bodo udeleženci deležni različnih predavanj:
    - Predavanje Hojke Kraigher o zaznavanju vonja in širjenju vonjav,
    - predavanje Tee Bašin na temo fizioterapija za pasje tekmovalce in
    - predavanje Špele Suhač o energijski osteopatiji.

Seveda ne bomo mogli mimo predstavitve dejavnosti Kluba za delo prinašalcev in discipline Delovni test oz. Working test.

Svoja pridobljena znanja, o vonjavah, fizioterapiji in delovnem testu,  bodo udeleženci uporabili na nedeljski delavnici iz prinašanja pod vodstvom inštruktorja Riccarda Raccanellija iz Italije. Na delavnici bodo psi in njihovi vodniki razdeljeni v razrede od začetnikov do profesionalcev, tako da se bo inštruktor vsakemu paru posvetil kar se da najbolje.

Klubski vikend je namenjen vsem, ki jih zanima delo s psi, ne glede na pasmo psa in njegov morebitni rodovnik. Še posebej pa je klubski vikend uvod v še eno čudovito sezono Zlate race, polno prinašalskih dogodivščin. Prvi Delovni test za pokal Zlate race bo marca, zato bo nedeljska delavnica že služila kot priprava nanj. Inštruktor delavnice bo tudi sodnik marčevske Zlate race, zato bo udeležencem delavnice zagotovo zaupal in prišepnil učinkovite pristope za uspešno opravljene Delovne teste v letošnjem letu.

Naj Zlata raca poleti, le kdo jo letos ulovi!?

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite.

Več o klubskem vikendu in vseh dejavnostih Kluba za delo prinašalcev najdete na: www.wtslo.com

Klub za delo prinašalcev


"Naj drugi mislijo, da ste nepomembni - za vašega psa ste središče vesolja." - Pam Brown