Greenfields naravna kozmetika

TomJerry · 7290

TomJerry

  • *
    • Prispevkov: 27
    • Točke: 0
: 04 Junij 2014, 05:37:01
GREENFIELDS NARAVNA KOZMETIKA



Greenfields kozmetika je popolnoma naravna kozmetika, narejena iz visoko kakovostnih, naravnih sestavin, s Cruelty Free certifikatom, saj podjetje ne testira na živalih.


V čem se Greenfields kozmetika razlikuje od ostalih?
- Greenfieldsovi naravni šamponi vsebujejo najboljše derivate svile, ki na dlaki pustijo mikro tanek film za mehčanje in izboljšanje stanja dlake.
- Vsebujejo vlažilne elemente, ki preprečijo izsuševanje kože.
- Vsebujejo eterična olja in koristne beljakovine, ter spojine iz lupine školjk, ki pozitivno vplivajo na telo, dlako in kožo vašega psa.
- Vsebujejo sestavine, ki replicirajo najboljša naravna vlažilna sredstva ptic, ki varujejo njihovo občutljivo perje.
- Priporočajo jih vodilne veterinarske klinike.
- So koncentrirani, zato trajajo dlje časa.
- Uporabljajo jih vodilni pasji saloni po svetu.
- Brez dodane soli, ki izsuši dlako, kožo in draži oči.
- Pse lahko s kozmetiko Greenfields kopate pogosteje, redna uporaba prepreči sušenje kože.

GREENFIELDS Dog Tea Tree Shampoo


Greenfields šampon z oljem čajevca nežno prodira v suho, občutljivo in problematično kožo in jo pomirja. Ob redni uporabi Greenfieldsovega šampona z oljem čajevca bo koža in dlaka vašega psa zdrava, prožna in svetleča. Olje čajevca že dolgo uporabljajo avtohtoni prebivalci Avstralije zaradi njegove specifične lastnosti pomirjanja in vlaženja kože.

Aktivne sestavine: sodium laureth sulphate, cocamidopropyl betaine, hydrolysed silk, essential oils Melaleuca Alternifolia, anionic surfactants 5-15%, non-ionic surfactants < 5%, Amphoteric surfactants < 5%, 2 – bromo – 2- nitropropane 1,3 diol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, butylphenyl methylpropional.

GREENFIELDS Dog Aloe Vera Shampoo (with Citronella)


Greenfields šampon z aloe vero in citronelo mehča, vlaži in čisti dlako, ter kožo z uporabo Aloe Vera Barbadensis in drugih mineralnih olj. Pomlajuje in neguje srbečo kožo in dlako. Ta kombinacija naravnih izvlečkov pomirja učinke srbeče kože, poleg tega pa za sabo pusti svež in prijeten vonj.

Aktivne sestavine: anionic surfactants 5-15%, non-ionic surfactants < 5%, Amphoteric surfactants < 5%, 2 – bromo – 2- nitropropane 1,3 diol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, (R)-p-metha-1,8-dien, geraniol, dipentene, citral, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone.

GREENFIELDS Dog Birch Tar Shampoo


Greenfields šampon z izvlečkom bele breze in katrana je naravni pasji šampon z izvlečki betula alba (drevo bele breze) in katrana, ki obnavlja ter vzdržuje kvaliteto dlake vašega psa. Posebej primeren za pse z suho in luskasto kožo.

Aktivne sestavine: sodium laureth sulphate, cocamidopropyl betaine, hydrolysed silk, betula alba extract.

GREENFIELDS Dog Wire Coat Shampoo


Greenfields šampon za trdo/žimasto dlako je naravni šampon z izvlečki divjega kostanja, posebej prilagojen psom s tršo, žimasto dlako. Divji kostanj ščiti dlako in kožo.

Aktivne sestavine: sodium laureth sulphate, cocamidopropyl betaine, hydrolysed silk, wild horse chestnut extract.

GREENFIELDS Dog White Coat Shampoo


Greenfields pasji šampon za belo dlako je naraven šampon z nežno formulo, primeren za pse z belo dlako. Šampon ščiti občutljivo kožo in poudari naravno belo dlako vašega psa.

Aktivne sestavine: anionic surfactants 5-15%, non-ionic surfactants < 5%, Amphoteric surfactants < 5%, 2 – bromo – 2- nitropropane 1,3 diol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, butylphenyl methylpropional.

GREENFIELDS Puppy And Cat Shampoo


Greenfields šampon za pasje mladičke in mačke je blag, naraven šampon z nežno formulo, primeren za pasje mladičke in mačke, kot tudi za pse z občutljivo kožo.

Aktivne sestavine: sodium laureth sulphate, hydrolysed silk, disodium laureth sulfosuccinate.

GREENFIELDS Dog Shampoo And Conditioner


Greenfields šampon in balzam: vse v enem za redno uporabo. Greenfields naravni šampon in balzam bo dodal dlaki vašega psa volumen in lesk. Gre za posebej formuliran, pH uravnotežen šampon, za vse vrste dlake in kože.

GREENFIELDS Dog Conditioner


Greenfields pasji balzam je naravni balzam, ki ščiti dlako vašega psa pred različnimi vremenskimi vplivi (tanek mikro film derivatov svile) in umazanijo, ter dlako obogati z naravnimi vitamini in minerali. Z redno uporabo Greenfields balzama, dlaka postane svetleča in zdrava.

Aktivne sestavine: Behenoyl PG.

GREENFIELDS Anti Tangle Conditioner


Greenfields balzam proti vozlanju dlake je naraven balzam, ki vsebuje ekstrakte kamilice. Idealen je za pse z dolgo dlako, saj zelo olajša razčesavanje.

Aktivne sestavine: Polydimethyl siloxaan.

GREENFIELDS Spray & Go Shampoo


Greenfields spray & go naravni šampon je inovativen vlažilni proizvod, ki omogoča kopanje psa brez uporabe vode. Za sabo pusti sijočo in čisto dlako, ter navlaženo kožo. Idealen za uporabo na potovanjih.

Aktivne sestavine: sodium laureth – 11 – carboxylate + laureth 10.

GREENFIELDS Dog Lotion


Greenfields pasji losjoni so popolnoma naravni, namenjeni so odstranjevanju neprijetnih vonjav s psa, za sabo pa pustijo prijeten in nežen vonj, ter sijočo dlako. Na voljo so v 8 različnih vonjih:

- Honey Milk
- Cool Aqua
- Sea Breeze
- Cotton White
- Very Cherry
- Fruits of the Forrest
- Papaya Dawn
- Apple & Mint

GREENFIELDS Training Aid


Greenfields Training Aid je naraven sprej, ki vam lahko pomaga pri vzgoji vašega mladička ali mačke. Je popolnoma varen, z neprijetnim okusom preprečuje žvečenje kablov, pohištva čevljev in ostalih stvari.

GREENFIELDS Snuff Out Spray


Greenfields Snuff Out je naraven sprej za dezinfekcijo in odstranitev madežev in vonja urina. Primeren za čiščenje mačjega WCja.

GREENFIELDS Stay Away Spray


Greenfields Stay Away je naraven sprej namenjen odganjanju psov, mačk in drugih živali iz vašega vrta. Na živalim neškodljiv način preprečuje vdor vsiljivcem v vaš vrt.

GREENFIELDS Sparkling Hutch


Greenfields Sparkling Hutch Spray je popolnoma naraven čistilni sprej za kletke malih glodalcev, ptic in dihurjev. Nežno a učinkovito očisti madeže.

GREENFIELDS Sparkling Kennel


Greenfields Sparkling Kennel je koncentrirano naravno dezinfekcijsko sredstvo, namenjeno čiščenju vseh površin, kjer se nahajajo vaše živali. Posebej primeren za čiščenje pesjakov, pasjih ut, pasjih in mačjih ležišč, transporterjev, itd.

Prodajna mesta:

Trgovine za male živali Tom in Jerry:
Tacenska cesta 169, 1211 Ljubljana - Šmartno
Dolenjska cesta 329, 1291 Lavrica/Škofljica
http://www.zoopets.eu/

Trgovina za male živali Tom in Jerry:
Tacenska cesta 169, 1211 Ljubljana - Šmartno
Dolenjska cesta 329, 1291 Lavrica/Škofljica
http://www.zoopets.eu/