Fromm Family Gold

TomJerry · 1404

TomJerry

  • *
    • Prispevkov: 27
    • Točke: 0
: 05 Junij 2014, 01:39:10
FROMM FAMILY GOLD



Fromm Family Foods je ameriško družinsko podjetje, ki se že 110 let posveča umetnosti oblikovanja receptov popolnoma naravne hrane za pse in mačke najvišje kvalitete.

ZGODOVINA PODJETJA:

Že od leta 1904 Fromm Family Foods ohranja tradicijo inovacij na področju zdravja in prehrane domačih živali. Leta 1930 je Fromm Family Foods predstavil prvo cepivo proti pasji kugi, leta 1949 pa so javnosti prvič predstavili koncept super premium hrane za pse in mačke. Kot prvo in najstarejše podjetje, ki izdeluje super premium hrano za živali v Ameriki, so si zaslužili status vodilnega podjetja, ki proizvaja samo najvišjo ocenjeno hrano za hišne živali z najboljšimi naravnimi in kvalitetnimi sestavinami.

Fromm Family Foods ima danes v lasti in upravljanju že peta generacija družine Fromm, sedež imajo v Wisconsinu, ZDA. Zelo so ponosni na to družinsko zavezo, saj se tradicija in znanje prenašata iz roda v rod, kar zagotavlja, da bodo njihovi kupci še naprej prejemali odlične, visoko kvalitetne in popolnoma naravne proizvode.

Več kot štiri generacije je družina Fromm zbirala na kup veterinarje, biokemike, raziskovalne strokovnjake in inženirje za proizvodnjo hrane, da bi jim pomagali oblikovati visoko kvalitetne in uravnotežene recepte za njihove formule.

Leta 1948 je glavni strokovnjak za prehrano, pokojni dr Willard Roberts, Ph.D. ustvaril prvo generacijo Fromm Family super premium hrane za pse in mačke. Dr Roberts je znan kot oče sodobne hrane za hišne živali in velja za pionirja na področju izdelave suhe briketirane hrane, ki je tako priljubljena danes.


SKRB ZA VARNOST:

Da bi zagotovili najboljšo kakovost in varnost izdelkov podjetje Fromm Family Foods sledi številnim programom, ki se uporabljajo za pridobitev in merjenje njihovih visokih standardov. Ti programi zajemajo nadzor nad kvaliteto surovin, skladiščenjem in shranjevanjem, zatiranjem škodljivcev, vzdrževanjem, pripravo, izdelavo evidenc, označevanjem, sledljivostjo, izobraževanjem zaposlenih, vzorčenjem in analizo v laboratoriju , ter sledenjem GMP, SOP, HACCP standardom, če jih naštejemo le nekaj. Na vseh teh področjih so opravljeni mnogi testi, ki preverjajo končne produkte podjetja Fromm Family Foods. Poleg tega zunanje agencije redno izvajajo številne naključne in redne preglede, ki zagotavljajo kupcem, da so izdelki visoko kakovostni, hranljivi in predvsem varni. Podjetje Fromm Family Foods prav zato še nikoli ni bilo vpleteno v noben odpoklic hran in velja za zaupanja vredno podjetje.

Podjetje Fromm Family Foods na prvo mesto postavlja proizvodnjo visoko kakovostnih in varnih proizvodov, katerih kvaliteta je konstantna. Proizvodnja Fromm Family Foods zajema vse faze od priprave proizvodnje, do proizvodnje hrane in pakiranja, izdelave embalaže, skladiščenja in distribucije. Tako koristno uporabijo različne programe in postopke, ki se izvajajo s pomočjo njihovih predanih zaposlenih, ki se v celoti zavedajo pomena svoje vloge v proizvodnji varnih proizvodov, konstantne visoke kvalitete.

Vsi izdelki proizvedeni s strani Fromm Family Foods so testirani na prisotnost patogenih bakterij preden dobijo dovoljenje za distribucijo. Ta proces, ki poteka čez zunanji akreditirani laboratorij, je samo še en korak pri zagotavljanju izjemne kakovosti njihovih izdelkov. So prvo podjetje, ki je uvedlo takšna testiranja.

FROMM FAMILY GOLD FORMULE:

Fromm Family Gold je super premium linija holistične, naravne hrane, sestavljene iz sveže race, piščanca, jagnjetine, celih jajc in pravega Wisconsin sira. Fromm Family Gold služi tudi, kot odlična dietna hrana - kot nalašč za pse in mačke, ki trpijo za alergijami. Fromm Family Gold prihaja iz ZDA iz zaupanja vrednega družinskega podjetja, ki da zelo veliko na visoko kakovost neoporečnih sestavin iz katerih so sestavljene vse Fromm Family Gold formule.

Fromm Family Gold  je narejen s kombinacijo svežih ročno obranih pridelkov, vključno s krompirjem, korenjem, zeleno in zeleno solato – pridelki so vedno sveži, nikoli posušeni ali vnaprej predelani. Gre za linijo super premium naravne hrane za pse, ki zagotavlja popolno in uravnoteženo prehrano za vašega ljubljenčka, vključno z antioksidanti, vitamini, minerali, probiotiki in prebiotiki, ter koristnimi omega 6 in omega 3 esencialnimi maščobnimi kislinani za vsa življenjska obdobja vašega psa ali mačka.

Za izdelavo Fromm Family Gold formul se uporablja le lokalne vire živalskih beljakovin, sveže meso kupujejo od lokalnih kmetov in ribičev. Ne uporabljajo nobenih sestavin iz Kitajske, vse sestavine so pridobljene v Ameriki, prav tako vsa proizvodnja poteka v Ameriki. Da bi zagotovili, da so surovine iz katerih so sestavljene From Family Gold formule res najbolj sveže je čas celotne proizvodnje prilagojen času dostave surovin v podjetje. Sveža raca, sveža jagnjetina, ribe, ter svež piščanec so vsi dostavljeni zjutraj preden se proizvodnja začne, nato pa grejo direktno v proizvodnjo. Prav tako so surovine minimalno obdelane med proizvodnjo, namesto pečene, kar lahko zmanjša hranljivost surovin, so predelane z uporabo nizkih temperatur in visoke vlage, ki zagotovi, da se škrobne sestavine temeljito prekuhajo, živalske beljakovine pa ostanejo nepoškodovane.

Fromm Family Gold formule ne vsebujejo nobenih umetnih konzervansov, kot naprimer ethoxyquin, pač pa le popolnoma naravne antioksidante, kot so mešani tokoferoli. Fromm Family Foods je pred mnogimi leti dejansko sodeloval pri začetnih testih preverjanja učinkovitosti prvega mešanega tokoferol antioksidanta. Njihovo delo je dokazalo, da so tokoferoli prav tako dobri in v večini primerov celo boljši pri preprečevanju oksidacije in podaljšanju roka uporabnosti hrane v primerjavi s hranami, ki so konzervirane z umetnimi konzervansi.

Fromm Family Gold linija super premium, naravne hrane za pse in mačke zagotavlja popolno in uravnoteženo prehrano za vašega ljubljenčka, vključno z antioksidanti, vitamini, minerali, probiotiki in prebiotiki, koristnimi omega 6 in omega 3 esencialnimi maščobnimi kislinami za vsa življenjska obdobja vašega psa ali mačka.

FROMM FAMILY GOLD FORMULE ZA PSE:

Zdravstvene prednosti Fromm Family Gold za pse:
• Izboljša splošno zdravje in vitalnost vašega psa.
• Zagotavlja izboljšano kvaliteto dlake - poveča sijaj , gostoto in ojača bravo dlake vašega psa.
• Odličen za pse, ki jim prekomerno izpada dlaka- drastično zmanjša prekomerno izpadanje dlake vašega psa.
• Zmanjšuje ali odpravlja močan vonj pri psih.
• Zmanjšuje izcedek iz oči, oči postanejo jasnejše in bolj zdrave.
• Spodbuja zdrave funkcije notranjih organaov z visoko prebavljivimi in kvalitetnimi beljakovinami.
• Zmanjša ali popolnoma odpravi probleme z alergijami in kožnimi težavami, vključno s hot spoti, prhljajem, srbenjem, ter rdečo in razdraženo kožo.
• Odpravlja prebavne težave, izboljšuje teksturo blata, ter zmanjšuje vonj iztrebkov.
• Vašemu psu bo garantirano všeč okus hrane – slabi jedci in izbirčni psi bodo Fromm Family Gold Dog z užitkom pojedli, saj je hrana zelo ješča.

Lastnosti izdelka Fromm Family Gold za pse:
• Vsebuje piščančji hrustanec, ki oskrbuje telo z Glucosaminoglycani, ki zagotavljajo temelje za zdrave in mobilne sklepe.
• Ne vsebuje sestavin, ki pogosto povzročajo alergije, kot so pšenica, koruza, pivovarski riž in pesni rezanci.
• Ne vsebuje hormonnov ali zdravil.
• Sestavljene so posebne formule za vsako življenjsko obdobje: za mladičke, za odrasle pse, za starejše pse in pse s prekomerno težo.
• Fromm Family Gold formule za pse so vse zasnovane tako, da izpolnjujejo AAFCO prehranske standarde.

FROMM ADULT GOLD


Fromm Gold formula za odrasle pse je super premium formula naravne hrane za pse sestavljene iz sveže human-grade race, piščanca, lososa, celih jajc in pravega Wisconsin sira. Ne vsebuje pšenice, koruze, pivovarskega riža in pesnih rezancev. Visoko kakovostne sestavine zagotavljajo popoln in uravnotežen obrok za vašega psa. Ko psi odrastejo potrebujejo uravnoteženo in zdravo prehrano z visoko kakovostnimi in lahko prebavljivimi sestavinami. Fromm Gold izpolnjuje te edinstvene prehranske potrebe.

Sestava: raca, piščančja moka, piščanec, rjavi riž, perliran ječmen, ovseni kosmiči, ribja moka slanika, piščančja maščoba (konzervirana z mešanimi tokoferoli in citronsko kislino), jagnjetina, krompir, paradižnikova mezga, cela jajca, lososovo olje (konzervirano z mešanimi tokoferoli), sir, laneno seme, posušen pivski kvas, moka iz mlade lucerne, korenje, solata, zelena, lecitin, piščančji hrustanec, monokalcijev fosfat, sol, kalijev klorid, DL-metionin, izvleček korenine radiča, izvleček juke schidigere, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus plantarum , Enterococcous faecium, vitamini D3, E in B12, holin klorid, niacin, pantotenska kislina, askorbinska kislina, riboflavin, tiamin mononitrat, piridoksin hidroklorid, folna kislina, biotin, cinkov sulfat, železov karbonat, manganov oksid, bakrov oksid, kobalt karbonat, kalcijev jodat, sorbinska kislina, železov proteinat, cinkov proteinat, bakrov proteinat, manganov proteinat, natrijev selenit.

Analiza sestavin:
Beljakovine 25,1%
Maščobe 15,5%
Vlakna 3.2%
Vlaga 6,8%
Pepel 5,2%
Ogljikovi hidrati 44,2%
Omega 6 maščobne kisline 2,7%
Omega 3 maščobne kisline 0,7%

FROMM PUPPY GOLD


Fromm Gold formula za mladiče je super premium formula popolne, naravne hrane za pse sestavljene iz sveže, human-grade race, piščanca, lososa, celih jajc in pravega Wisconsin sira. Razvit posebej za izpolnjevanje edinstvenih prehranske potreb mladih psov v dobi rasti in razvoja z zagotavljanjem visoke kakovosti, naravnih in lahko prebavljivih beljakovin, skupaj z ustreznim razmerjem kalcija in fosforja. Fromm Gold ne vsebuje pšenice, koruze, pivovarskega riža in pesnih rezancev. Visoko kakovostne sestavine zagotavljajo popoln in uravnotežen obrok za vašega mladička. Formula je primerna tudi za breje in doječe psice.

Sestava: raca, piščančja moka, piščanec, ovseni kosmiči, perliran ječmen, ribja moka slanika, rjavi riž, piščančja maščoba (konzervirana z mešanimi tokoferoli), jagnjetina, krompir, posušena paradižnikova mezga, cela jajca, lososovo olje (konzervirano z mešanimi tokoferoli), sir, laneno seme, posušen pivski kvas, alfalfa moka, korenje, zelena solata, zelena, piščančji hrustanec, kalcijev sulfat, monokalcijev fosfat, sol, kalijev klorid, dL-metionin, triptofan, taurin, korenina cikorije, izvleček juke schidigere, natrijev selenit, vitamini - acetat vitamina A, vitamin D3, vitamin E, vitamin B12, holin bitartrat, niacin, d-kalcijev pantotenat, L-askorbil-2-polifosfat, riboflavin, tiamin mononitrat, piridoksin hidroklorid, folna kislina, biotin, minerali - cinkov sulfat, železov sulfat, manganov sulfat, magnezijev sulfat, bakrov sulfat, kobaltov karbonat, kalcijev jodat, sorbinska kislina, železov proteinat, cinkov proteinat, bakrov proteinat, manganov proteinat, magnezijev proteinat, kobaltov proteinat, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus plantarum, Enterococcous faecium.

Analiza sestavin:
Beljakovine 28,7%
Maščobe 18,4%
Vlakna 3.1%
Vlaga 6,4%
Pepel 6,2%
Ogljikovi hidrati 37,2%
Omega 6 maščobne kisline 2,9%
Omega 3 maščobne kisline 0,8%

FROMM LARGE BREED PUPPY GOLD


Fromm Gold formula za mladiče velikih pasem je super premium formula popolne, naravne hrane za pse narejene iz sveže, human-grade race, piščanca, lososa, celih jajc in pravega Wisconsin sira. Posebej pripravljena za zdrav razvoj hitro rastočih mladičev velikih pasem z zmanjšano količino maščob v formuli. S tem zagotovimo, da vaš mladič večje pasme prejema vse potrebne naravne hranilne snovi, bistvene za zdrav razvoj, vendar brez prekomernih kalorij. Fromm Gold ne vsebuje pšenice, koruze, pivovarskega riža in pesnih rezancev. Visoko kakovostne sestavine zagotavljajo popoln in uravnotežen obrok za vašega mladiča večje pasme.

Sestava: raca, piščančja moka, piščanec, ovseni kosmiči, perliran ječmen, rjavi riž, ribja moka slanika, jagnjetina, krompir, posušena paradižnikova mezga, cela jajca, piščančja maščoba (konzervirana z mešanimi tokoferoli), lososovo olje (konzervirano z mešanimi tokoferoli), sir, laneno seme, posušen pivski kvas, alfalfa moka, korenje, zelena solata, zelena, piščančji hrustanec, kalcijev sulfat, sol, kalijev klorid, monokalcijev fosfat, dL- metionin, triptofan, taurin, korenina cikorije, izvleček juke schidigere, natrijev selenit, vitamini - acetat vitamina A, vitamin D3, vitamin E, vitamin B12, holin bitartrat, niacin, d - kalcijev pantotenat, L-askorbil-2polifosfat, riboflavin, tiamin mononitrat, piridoksin hidroklorid, folna kislina, biotin, minerali - cinkov sulfat, železov sulfat, manganov sulfat, magnezijev sulfat, bakrov sulfat, kobaltov karbonat, kalcijev jodat  sorbinska kislina, železov proteinat, cinkov proteinat, bakrov proteinat, manganov proteinat, magnezijev proteinat, kobaltov proteinat, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus plantarum, Enterococcous faecium.

Analiza sestavin:
Beljakovine 26,9%
Maščobe 14,7%
Vlakna 3.2%
Vlaga 5,1%
Pepel 5,1%
Ogljikovi hidrati 43,4%
Omega 6 maščobne kisline 2,6%
Omega 3 maščobne kisline 0,7%

FROMM REDUCED ACTIVITY / SENIOR GOLD


Fromm Gold za manj aktivne in starejše pse je super premium formula popolne, naravne hrane za pse sestavljene iz sveže human-grade race, piščanca, lososa, celih jajc in pravega Wisconsin sira. Formula je razvita posebej za izpolnjevanje edinstvenih prehranskih potreb starejših in manj aktivnih psov z zagotavljanjem visoke kakovosti, naravnih in lahko prebavljivih beljakovin in manjše vsebnosti maščob. Fromm Gold ne vsebuje pšenice, koruze, pivovarskega riža in pesnih rezancev. Visoko kakovostne sestavine zagotavljajo popoln in uravnotežen obrok za vašega starejšega ali manj aktivnega psa.

Sestava: raca, piščančja moka, piščanec, ovseni kosmiči, rjavi riž, perliran ječmen, ribja moka slanika, krompir, proso, sušena paradižnikova mezga, jagnjetina, beli riž, cela jajca, lososovo olje (konzervirano z mešanimi tokoferoli), sir, laneno seme, posušen pivski kvas, alfalfa moka, korenje, zelena solata, zelena, piščančji hrustanec, mononatrijev fosfat, sol, kalijev klorid, dL-metionin, triptofan, taurin, korenina cikorije, izvleček juke schidigere, natrijev selenit, vitamin - acetat vitamina A, vitamin D3, vitamin E, vitamin B12, holin bitartrat, niacin, d-kalcijev pantotenat, L-askorbil-2- polifosfat, riboflavin, tiamin mononitrat, piridoksin hidroklorid, folna kislina ,biotin, minerali - cinkov sulfat, železov sulfat, manganov sulfat, magnezijev sulfat, bakrov sulfat, kobaltov karbonat, kalcijev jodat, sorbinska kislina, železov proteinat, cinkov proteinat, bakrov proteinat, manganov proteinat, magnezijev proteinat, kobaltov proteinat, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus plantarum, Enterococcous faecium.

Analiza sestavin:
Beljakovine 24,8%
Maščobe 11,8%
Vlakna 3.1%
Vlaga 7%
Pepel 4,8%
Ogljikovi hidrati 48,5%
Omega 6 maščobne kisline 2,2%
Omega 3 maščobne kisline 0,5%

Prodajna mesta:

Trgovine za male živali Tom in Jerry:
Tacenska cesta 169, 1211 Ljubljana - Šmartno
Dolenjska cesta 329, 1291 Lavrica/Škofljica
http://www.zoopets.eu/

Trgovina za male živali Tom in Jerry:
Tacenska cesta 169, 1211 Ljubljana - Šmartno
Dolenjska cesta 329, 1291 Lavrica/Škofljica
http://www.zoopets.eu/