Lupine Pet

TomJerry · 4462

TomJerry

  • *
    • Prispevkov: 27
    • Točke: 0
: 05 Junij 2014, 02:30:38
LUPINE PET



Lupine Pet oprema prihaja iz ZDA, od znanega ameriškega proizvajalca kvalitetne in močne, obenem pa vizuelno zelo privlačne opreme za pse. Ovratnice, oprsnice in povodci so narejeni iz močnega najlona, lahko se jih pere v pralnem stroju na nižjih temperaturah in pusti na zraku, da se posušijo (uporaba sušilca ni priporočljiva). Lupine Pet vam nudi široko ponudbo različnih vzorcev, velikosti, širin in dolžin tako, da se za vsakega psa nekaj najde.

Lupine Pet zagotavlja na vso opremo doživljenjsko garancijo, tudi v primeru, če jo pes zgrize!

LUPINE PET FLEXI POVODCI



Za vse, ki ste naveličani dolgočasnih enobarvnih Flexi povodcev vam Lupine Pet nudi Flexi povodce različnih barv, z različnimi privlačnimi vzorci. Flexi povodce se dobi v velikostih S, M in L, primerni so tako za manjše, kot tudi večje pse.



LUPINE PET OPRSNICE PROTI VLEČENJU



Lupine Pet oprsnice proti vlečenju so primerne za vse pse, ki vlečejo na povodcu, saj jim sistem zapenjanja spredaj vlečenje onemogoča na psu prijazen in neboleč način. Oprsnica proti vlečenju je kompatibilna s katerokoli ovratnico, preprosto se jo s karabinom pripne na ovratnico, prsni pas pa se zapne okoli prsnega koša psa in že je pripravljena za uporabo. Najlepše se pa seveda ujemajo z Lupine Pet ovratnicami v istih vzorcih.



LUPINE PET OVRATNICE



Lupine Pet ovratnice so izdelane iz močnega najlona, zato so primerne tudi za močnejše pse. Na voljo so v različnih širinah in dolžinah, za največje in najmanjše pse, ter vse vmes. So zelo mehke in udobne za nežen pasji vrat.



LUPINE PET POVODCI



Lupine Pet povodci so izdelani iz močnega najlona, z močnimi karabini in zelo udobnim, podloženim ročajem. Na voljo so v različnih širinah tako, da so primerni za velike in majhne pse. Dolgi so 183 cm.



Lupine Pet ovratnice in povodci so na voljo v številnih različnih simpatičnih vzorcih:








Prodajna mesta:
Trgovine za male živali Tom in Jerry:
Tacenska cesta 169, 1211 Ljubljana - Šmartno
Dolenjska cesta 329, 1291 Lavrica/Škofljica
http://www.zoopets.eu/

Trgovina za male živali Tom in Jerry:
Tacenska cesta 169, 1211 Ljubljana - Šmartno
Dolenjska cesta 329, 1291 Lavrica/Škofljica
http://www.zoopets.eu/